Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fofardka bordowa

przerwa miedzy palcami i A mi kabel USB to ta sama osoba

Polecane posty

chyba logicznym jest ze gdybym poczynil jakies kroki to droga sluzbowa przez policje ....chyba nie pomyslalas ze babralbym sie w gownie osobiscie .....

Gość fofardka bordowa
czyli mam rozumieć że grozisz policją ? :-) pójdziesz na przestępczość internetową i zgłosisz że ktoś uważa że jesteś "przerwa miedzy palcami" ?

ty naprawde nie umiesz czytac ze zrozumieniem :O....mi chodzi tylko o tego posta i tego autora ..... 20:05 [zgłoś do usunięcia] fergergerg jesli to prawda ze Kabel to przerwa a przerwa rozmawia na Gg z 14-letnim Drazem, to... co to swiadczy o Kablu ? kumasz !!!!!!!!!!! pewnie nie ! ty mozesz sobie pisac nawet ze jestem swietym milolajem .. ale to co sugeruje autor postu juz mi sie nie spodobalo....przeprosil i nie ma sprawy ..wiec dlaczego kopiesz sie dalej w tej gnojowce ktroa sama przygotowalas ?....nie czekam na odp 🖐️

Gość fofardka bordowa
dobra,nie zrozumiałam że chodziło ci o tamto,zapomniałam oglądam teraz film równocześnie

Gość fofardka bordowa
ha ha :-D nie oglądam "Surogaci"

lol--> eee.. i co robisz? :P ja też nie jestem śpiąca, ale nie mam co robić, wszyscy albo się uczą albo śpią. :O a zapomniałam jeszcze o tych co imprezują 😭 nawet nie ma z kim na gadu pogadać :(

Kabel--> :).. no nie wiem :O on już kilka razy olał moje propozycje pracy :( Ty serio odchodzisz w grudniu? :O

bede grał w pokera czyżby jakaś aluzja żebyśmy pogadali na gg?:) jeśli tak to muszę odmówić bo naprawdę jestem w fatalnym stanie a niechce cie zanudzać :o:(

lol--->to graj :) ja bym pozanudzała też, bo lubię zanudzać na przemian z robieniem sobie beki i wkurzaniem :] a tak to sobie pooglądam animu i będę udawać, że mi wesoło :O lubię wariatów, mówiłam Ci :P każdy normalny szybko rzuci pracę u mnie :(

Kabel--> to pewno się żenisz :D nie odpowiadaj :) fajnie (dla Ciebie).. będziesz czasem wpadał? :>

Hinatka>>>> heheh to jednak nie to :P gdybym mial sie zenic juz dawno bym odszedl :) bede wpadal czasem z odwiedzinami z netu nie rezygnuje ale na rozrywke netowa nie bedzie tyle czasu....za ta realna tesknie....

Hinatka innym razem :o jak może kiedyś dojdę do siebie po dniu dzisiejszym

lolxd--->jutro to ja muszę się wyspać, bo mam szkołę 😭 ale tylko jeden dzień. od wtorku cały tydzień mam waksy~!!!!!!!! :) ale propozycji pracy nie odrzucasz? :) Kabel--->a przewidujesz jakieś niespodzianki na koniec? :classic_cool:

Hinatka>> raczej nie :) ...oddam korone ale krolestwo kafe zawsze bedzie nalezalo do mnie ! :) chociaz jest jedna niespodzianka :) al nie ja bede je sparwca tylko Lusi ....napisala kiedys ze odchodzi miej wiecej w tym samym czasie...

Kabel-->nie no, co to będzie?! wszyscy pójdziecie? :( ale chyba nie wielbiciel70B, co? 😭 tak go lubię :(:(

Gość Hinatka a jestes przekonana
czy aby wolnego stanu jest i ile ma lat???

Gość Słuchaj pytam sie ciebie
Hinatko jego nie znam ale byłaś w zarzyłych stosunkach z Aniołem i Diabłem więc bańka mydlana sie rozprysła.:OCos za lekkomyślnie swojego rówieśnika potraktowałaś.:O

z aniołem (teraz sukinsynem) od czasu do czasu gadamy :) ostatnio składałam mu życzenia urodzinowe. on teraz nie ma czasu na kafe.. żadna bańka nie prysła. bywa zabawny :P

Gość ale wlaśnie zauwazyłem brak
jego obecności.:PA że miał dzikie swawole to inna sprawa.Jak Paweł i Gaweł etcetera.Ale taka para wielce zakochana i rozeszło się po kościach??