Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fofardka bordowa

przerwa miedzy palcami i A mi kabel USB to ta sama osoba

Polecane posty

Gość fofardka bordowa

możecie mi wierzyć ale też byłam w szoku a tak wogóle to jest facet :-O jak ktos nie wierzy to jego strata mam na to dowody

Gość kikiloil
niby jakie masz dowody?

Gość
teorie spiskowe zyja wlasnym zyciem ;) dowody poprowsze a potem zastanowie sie czy w nie uwierzyc...

Gość fofardka bordowa
dowod nr 1 --lubują sie w photoshopach i robią je umiejętnie,tym samym stylem wręcz tak samo, ten sam program tylko przerwa troche po łebkach dowód nr 2 -mają troche wiedzy na temat pewnych rzeczy w necie i udzielają takich samych odpowiedzi dowód nr 3 --mam pewnego czarnego nika którego nie podam ale przerwa na niego nie reaguje ani kabel--nawet jak pytam wprost ,ma jakąś uraze do mnie i mnie nie lubi , natomiast jak pisze pod innym nikiem to przerwa jak i kabel chętnie ze mną rozmawiają pod danymi nickami oczywiście zmienia osobowości jest ogólnie facetem

Gość dodatkowo pyrzypomne ze
przerwa kiedys chciala sie uwiarygodnic i wyslala kawalek swojego zdjecia kablowi to pisze ja, ktos inny nixz autorka tematu

Gość fofardka bordowa
kilka miesięcy temu przerwa zrobiła photoshopa zdjęciu pewnej dziewczyny trochę się chyba zagalopowała bo photoshop był naprawde profesjonalny ,przerwa pisała że jest amatoremi takie tam ale w jednym zdjęciu sie zdemaskowała ,nikt nigdy takiego dobrego photoshopa na kafe nie zrobił.Zdjęcie było naturalne i nie widać było ingerencji poprawek , to była ta sama dziewczyna ale atrakcyjna.Czegoś takiego 19 letnia amatorka nie zrobi.

Gość fergergerg
jesli to prawda ze Kabel to przerwa a przerwa rozmawia na Gg z 14-letnim Drazem, to... co to swiadczy o Kablu ?

Gość fofardka bordowa
tu może być 100 hipotez które każdy wymyśli coś może to jest facet który ma studio fotograficzne ,ma swoją stronę ,fotografuje dziewczyny i umie z nimi rozmawiać cokolwiek może to być

Gość fofardka bordowa
dodatkowo pyrzypomne ze --to co napisałaś to też poważny dowód tym bardziej że teraz ani ona ani on sie nie odzywają bo tej osoby narazie nie ma

Gość
autorko prosze o przuyklady konkretne na czym polega ten "konkretny sposob" w photoshoipie? jak dla mnie czaem wychodzi lepiej czasem gorzej ... albo nie wiem linki, cytaty gdzie odpowiadaja ponoc "tak samo" dowody dowody dowody

Gość
hdzies niedawno widzialam temat ze przerwa to draz jasne wg takiej logiki to wszyscy sa jedna osoba...

Gość fofardka bordowa
dokumentacji dedektywistycznej nie prowadzę kabel--wiedziałam że napiszesz że to bzdura, nie spodziewałam sie innej opinii

fofardka bordowa dowod pierwszy odpada :) nie mam pojecia jak sie obsluguje fotoshopa a co za tym idzie nie mam go w spisie swoich programow :).....moze moje sa zbyt amitne by posiadac to co moze kazdy :P

Gość fofardka bordowa
to może to nie jest photoshop tylko inny program ale retuszujesz i robisz zdjęcia robisz też osoby np na tle dowolnych krajobrazów, zabytków

i jeszcze cos ...czy ja prosilem kiedykolwiek o czyjas fotke ?....mylisz mnie ze zlotym :) heheh ja nawet pytan osobistych nie zadaje bo to nie lezy w mojej naturze :P wniosek ! jestes glupiutka i masz za krotkie nozki by cokolwiek o mnie wiedziec :) papa 🖐️

a ja chcialabym sie dowiedziec-co w zwiazku z tym? nawet gdyby przerwa byla kablem a kabel przerwa albo byli soba nawzajem-no to co? co to za sensacja?

ale retuszujesz i robisz zdjęcia robisz też osoby np na tle dowolnych krajobrazów, zabytków >>> zrobilem tylko jedna na prosbe madelajneee i dwie dzis ogolnie dostepnym programem fotofunia >>> ta pierwsza skasowalem bo nikt sie nie zglosil a ja nie zasmiecam kompa tym co zbedne :) a te dwie tu :P... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4203248&start=870

fergergerg>>>>. co do ciebie zas :) ...a moze narobic ci klopotow za takie pisanie? trzeba umiec ponosic konsekwencje za to co sie robi i pisze ... chyba nie myslisz ze piszac na pomaranczowo jeste anonimowym uzytkownikiem

Gość
kabelek ... kurcze co sie przejmujesz? chciala dziewczynak chwile slawy to ja miala, teraz sam windujesz temat...

Gość fofardka bordowa
ale nie potrzebne mi jest twoje tłumaczenie i tak wiem swoje

winduje temat bo chce dac do zrozumienia o odpowiedzialnosci ! byc moze nie do konca autorka to rozumie ale ja rodzice zafunduja mi zime na florydzie to sie ocknie ;)....