Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chchora

Śmierdząca wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość chchora

Od jakiegoś czasu poczułam nieprzyjemny zapach z wydzieliny z pochwy. A dziś, gdy ściągłam majtki to poczulam taki brzydki zapach, że zrobiło mi sie niedobrze... To śmierdziało jakby coś starego-zgnitego... Nie wiem co mam robić... myję pochwe dokładnie co tydzień żelem do higieny intymnej, więcej razy nie dam rady myć... no po prostu nie moge ;( Majki też zmieniam co tydzień, czasem sie zdarzy że zmienie dwa razy w tygodniu.... PROSZE O POMOC...

Gość sdfghjk
ja bielizne i dol myje codziennie..

Gość nie panikuj
Myj się codziennie,majtki zmieniaj codziennie, ale z tymi dolegliwościami udaj się do lekarza. Moze to być zakażenie np. rzesistkiem pochwowym. albo jakaś grzybica.

Gość chchora
Ale jak już mówiłam, nie moge sie tam myć wiecej niż raz w tygodniu i bielizny zmieniać więceń niż 2 razy w tygodniu... A do lekarza też raczej nie będe mogła pójść.... Zrozumcie mam trudną sytuację rodzinną ;(

Gość że co podmywasz się raz na
tydzien.Ty flejo.

Też uważam że to prowokacja no ale odpowiem. Po pierwsze myć należy się co dziennie, bez tego ani rusz, żadne leki itd nie pomogą przy braku higieny. Majtki też trzeba zmieniać co dziennie. Po drugie albo popełniasz bardzo powazny błąd albo nie umiesz się poprawnie wyrazić. Piszesz bowiem że myjesz pochwe, pochwy się nie myje! Myje sie to co na wierzchu uzywając niewielkiej ilości płynu i obficie spłukując wodą. W srodku nie wolno nic myć, tylko przy zapaleniach robić irygacje jeśli zaleci lekarz. Do lekarza tez przydałoby sie iść

Gość malpki i malpeczki
kiepska ta prowokacja :D niemniej podzielam zdanie 'a wiec tak', nie wiem, czemu nie moglabys zmieniac gaci codziennie. wystarczy wieczorem przeprac i do rana by wyschly ;) a pochwy sie nie szoruje tylko oplukuje okolice intymne, żeby nie wyplukiwac dobrych bakterii, ktorych pewnie u Ciebie nie ma, bo wszystkie zle je pozabijaly, sadzac po tym, ze Ci tak smierdzi... do ginekologa a profilaktycznie lacibios femina dobrze by bylo zebys brala, skoro warunki w domu masz kiepskie pod wzgledem higienicznym.. ale i tak uwazam, ze to prowokacja jest

Gość brykitka
prowokacja... nawet w warunkach namiotowo - żaglówkowych zawsze można się odświeżyć wilgotnymi chusteczkami. czasem zapach ma coś wpsólnego z dietą. Zwłaszcza duże ilości czerwonego mięsa mogą powodować zmianę odczynu wydzieliny pochwy no i pochwy się nie myje... możesz umyć to co na zewnątrz.

Gość chchora
no sorki, pomylilo mi sie, nie myje pochwy, tylko te miejce intymne... śmierdzi mi to coraz bardziej, ja sie myje co sobote... i wtedy tez zmieniam bielizne... nie moge czesciej bo..... moze to zabrzmi dziwnie.... ale wtedy zlamie....... r e g u l a m i n ;((( A nie ze jestem biedna czy cos w tym stylu, bo tak to mogliscie odebrac.... ;(

Gość przestan pisac glupoty
i zacznij sie myc! idz do ginekologa

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
to napisz na czym polega ten regulamin,o co chodzi i nikt nie bedzie sie czepial i źle o Tobie myslał

Gość kahaaa
jak dlugo to juz trwa?????

Gość chchora
z 2 miechy.......

Gość EEE.....
Sorki , ale co to za regulaamin??? rodzice cie NIE KOCHAJĄ czy co??? hiigiena intymna jest bardzo ważna , jeśli nie będziesz się myć, ani zmieniać gaci codziennie to może dojść do poważnych powikłańń .Ty sobie nie zdajesz sprawy chyba z powagi sytuacjiii ;( przemyśl to sobie i udaj się do lekarza . .......

Gość etiene
Nie wiem ale wydaje mi się,ze sa tu osoby,które sobie robia zarty z bardzo powaznych spraw. Ja tez mam taka wydzieline w kolorze brązowym,smierdzaca,czasem wodnista z domieszką śłuzu i krwi . Rozne jest nasilenie. i mam raka szyjkii macicy,masy guzowate macicy.uciskajace na sąsiednie organy. Co ciekawe cytologia robiona w kwietniu br II. usg brzucha nie wykazalo nic albo bylo zle zrobione. Gdyby nie to,ze zaczełam plamic dalej nie wiedzialabym nic,ze mam raka. Tak u nas robia usg dokladnie na którym nic nie wychodzi. Zaczęło sie od nadmiernego parcia na mocz.leczono mnie na nerki i zapalnie pecherza tak niedawno bo 31.08br w narutowiczu Kraków. Mimo,ze ilość leukocytów 500 u/l była niewspółmierna do miernej ilosci bakterii w moczu. Sama wyczytałam,ze tak ilosc leukocytow nie musi oznaczac problemów z ukłądem moczowym ale z zapalniem organów sasiadujacych z nim.