Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co teraz mam zrobic

Spotkalam chyba impotenta.Co teraz?

Polecane posty

Gość co teraz mam zrobic

Spotykam sie od jakiegos czasu z fajnym facetem. Doszlo miedzy nami do pieszczot, wsunal moja reke za swoje bokserki a ja czuje flaka....To bylo obrzydliwe. Dopiero po chwili, gfy zaczelam go masowac, zareagowal wlasciwie. Nigdy tak nie mialam. Moim poprzednim partnerom stawal juz na sam moj widok. Przeszla mi ochota na dalsze spotykanie:( Dodam od razu ze bardzo o siebie dbam, seksownie sie ubieram...nigdy w zyciu nie mialam takiego problemu:(

a ile on ma lat?? bo mlodym chłopakom staje na samą mysl - starsi musza miec wiecej stymulacji. To chyba normalne ze czasem staje a czasem facet potrzebuje pieszczot. Ty jestes mokra na sam widok faceta czy musi sie troche nad Twoim orgazmem nameczyc? nie przesadzaj..

A ty od razu robisz się mokra, czy trzeba nad tobą pracować? :o Kuutas na podmuch wiatru nie staje, postaraj się troche 🖐️

aha i jeszcze cos - nie kazdy facet to taki ogier na jakich trafiałaś. Mojemu czasem staje bez mojej interwencji, czasem musze troche nad nim popracowac. Jak poznasz prawidzwe zycie to bedziesz wiedziec, ze nie kazdy sie spuszcza na widok seksownie ubranej kobiety. No chyba ze mówmy tu o prawiczkach albo chłopcach co dopiero zaczeli sie bzykac.

Gość co teraz mam zrobic
no ok ma 28 lat i mial kilka partnerek ..czyli nie mam o co sie martwic?

no raczej nie masz... faceci im starsi tym wieksze maja problemy - nie mowie ze nigdy im sam nie staje, ale czasem potrzebuja wiekszej stymulacji niz sam widok seksownego ubrania. Gdyby mial 20 i taki problem to ok ale koles ma prawie 30 lat! to NORMALNE.

Gość co teraz mam zrobic
ok dzieki:)

Gość qwqwew
Wiek nie ma znaczeni atez mialam takich kolesi wtedy mieli po 19 inny mial 25 i mieli problemy czy to z nerwow czy co????

to nie jest problem, tylko zwyczajna fizjologia :o kuutas to nie robot, że jak zobaczy cipe to od razu staje, tak mają tylko koniobijncy, którzy kończą po 2 minutach :o

Gość nie zwracaj uwagi na tychco t
tu piszą podróbki facetów... im staje tylko na widok pani co się nazywa jpg ten koleś to nie dość, że impotent, to jeszcze straszny natręt, że bierze rękę kobiety i sobie tam wkłada :o od razu to by mnie odstraszyło :o a w majtkach flak :o bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość 28 lat i mu nie staje
sory ale to nie cos halo bydlak ty lepiej tez sie zbadaj,a nie wkrecaj dziewczynie ze to norma:o:o

Gość nie zwracaj uwagi na tychco t
bo Bydlakowi też nie staje :classic_cool:

staje, staje :classic_cool: tylko pojmijcie spermochlipy, tak jak nad wami trzeba popracować, żebyscie zobiły się mokre, tak samo jest z facetami. a u mnie zależy od dnia, wypoczęcia/zmęczenia, itp. raz stoi na sam widok cyca, innym razem Dorotka musi nieźle się ryjkiem napracować, żeby dygną :classic_cool:

28 lat i mu nie staje sory ale to nie cos halo bydlak ty lepiej tez sie zbadaj,a nie wkrecaj dziewczynie ze to norma a ona napisała - nie staje czy stanął jak sie nim zajełam?? prosze was... ludzie... ile wy macie lat ze sie tak wypowiadacie?? 15?? czy moze spotykacie sie z chłopcami ktory kończą po 2 minutach?? sa faceci ktorzy potrzebują troche stymulacji, sa tacy ktorzy spuszczaja sie na widok gołego cycka. Koles ma 28 lat a nie 16 i nie staje mu na zawołanie!

Gość Werka cholerka
Ludzie, tez mialam taki przypadek, koles przystojny, inteligentny, bystry i .... mu opadal.Mial 30 lat ........... Nigdy wiecej :o:o

a moze sie nie postarała... kto wie... :) co innego ja mu opadnie w trakcie (stres np) a co innego jak trzeba nad nim troche popracowac... to 2 jest normalne - chyba ze te co tak sie z niego nasmiewaja, nie dotykaja penisa faceta poki on sam sie nim nie zajmie...

Gość DAroraro
a tu staje w mig,sprawdź sam!!! TWOJA MEGA SZANSA !? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!! TWOJA MEGA SZANSA !? - sprawdź opis na moim gg: 7229997 i rozkoszuj się tym,co tam zobaczysz....! UWAGA ! -Tylko dla dorosłych!!!

Gość co teraz mam zrobic
moze i jestem tepa...bez komentarza.. Nie bylo to przyjemne poczuc 'flaka'w reku...Nie chodzi mi o to zeby reagowal na sam moj widok...bez przesady. Jednak skoro calujemy sie namietnie kilka minut, jest goraco i nadal zero reakcji to cos nie tak..

Gość wiadomaaaa
No Nie!teraz zleca sie wszyscy impotenci i ich kobiety w obronie swojego beznadziejnego seksu :oMoj facet ma 31 lat i nigdy nie bylo opcji, powtarzam nigdy, zeby nie byl twardy gdy sie piescimy kochamy itp A robimy to conajmniej raz na2 dni

powtarzam nigdy, zeby nie byl twardy gdy sie piescimy kochamy itp a robi mu sie twardy na sam Twoj widok?? czy tak cieżko zrozumiec ze jednemu stanie a innemu nie? jesli to taki problem to proponuje poszukac sobie innego faceta.

Gość co teraz mam zrobic
ok skoro go nie podniecalam to czemu ciagle powtarza, ze niesamowicie na niego dzialam, zalezy mu na znajomosci, zabiega o mnie? Skoro go nie podniecam to moze poszukac takiej co na niego podziala-nie jest brzydki wiec nie mialby z tym problemu.. Mialam wczesniej 2 partnerow.Jeden tez mial 28 lat i duze doswiadczenie,wieksze na pewno od obecnego partnera ...reagowal natychmiastowo.

eh... to odpowiedz mi na pytanie - kobiety maja orgazm od patrzenia, dotykania, mocnych pieszczt, czy od wielu minut seksu + pieszczot? nie sadzisz ze kazda kobieta reaguje inaczej? nad jednymi facet musi sie meczyc godzine zeby zaskoczyły i zrobiły sie mokre, inne potrzebują kilku liźnięć zeby miec orgazm, jeszcze inne wcale go nie maja... czy według Ciebie to jest normalne? bo jak dla mnie tak. Wiec dlaczego uwazasz ze z tamtym kolesiem jest cos nie tak? to ze 2 poprzednich nie mialo problemu nie znaczy ze kazdy jest taki. Jeden potrzebuje 2 minut w ustach, inni 30 sekund ręką a jeszcze inny samego calowania.

Gość co teraz mam zrobic
Nie no zgadza sie. ja tez potrzebuje troche czasu..Poobserwuje go:)