Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dam radę Dam radę

zaczynam od poniedziałku

Polecane posty

Gość dam radę Dam radę

hey, mam 22 lata, schudłam niedawno 10 kg, ale przez swoje lenistwo przytyłam 3 cm w pasie( a schudłam 12 cm!) i 2 kg. teraz chcę kontynuować swoje odchudzanie i schudnąć 20 kg teraz: 72kg, wkrótce: 50! kto ze mną??

Gość kasiutka44
ja tez chce się przyłączyć :)) Jak to zrobiłąs ze schudłas 10 kg !!

Gość qwerty81
to i ja... może nie wymieknę.... tylko jak mamy się odchudzać? bo nie mam ponysłu no i z czego startujemy? ja z 78 (!) kg i 173cm.... 28 lat o zgrozo...!!! jeszcze 2 lata temy było 67-68kg a ja nie byłam zadowolona ...bo marzę o 58... ale co bym teraz dała za te 67.... ;(

Gość dam rade dam rade
w maju sie odchudzałam i w sumie w 1, 5 miseiaca schudłam i odchudzanie bylo dla mnie tak naprawde przyjemnoscią dieta i gimnastyka codziennie 20 min, plus brzuszki dziewczyny, tu bede pisała co bede jadła www.schudne20kg.blog.onet.pl

Gość Dam radę Dam radę
ja teraz 72 kg. Do zrzucenia 22 kg. do końca roku, najpóźniej do stycznia laski, razem damy radę!

Gość Silly Girl
Hej, ja tez sie dołączam, chce jeść od 3 do 5 posiłków odpowiednio rozłożonych w czasie, wyeliminować białą mąką ile się tylko da, konserwanty i inne paskudztwa, a jeść zdrowo i rozsądnie! Zaczynami od jutra na zawsze; )

Gość jestem przeciw temu
bo gwałtownie odchudzające się kobiety, od wagi szybciej jeszcze traca libido...

Gość onaaaaa16
hej. też sie z chęcią do was dołącze..waże kolo 72 rownież. i najpierw moj cel to zeby byla z przodu 6 :) a potem do 60 i bede zadowolona..no ale najlepiej jak najwiecej i jak najszybciej. ale tak sie nie da:( mam nadzieje ze ten topik nie upadnie po kilku dniach i razem damy rade:)

Gość dam rade dam rade
podstawowe zasady: 1. dieta 800 kcal 2. godziny posilku: 6, 10, 14, 18 ( dla chodzących wczesnie spać) 3. gimnastyka 2 razy dziennie

Gość Zielona w różowe kropki
Co poniedziałek ktoś startuje z dieta na tym forum :) I sama dołączam do tego grona :) Ostatnio kompletnie zawaliłam moją dietę i przytyłam jakieś 4 kilo. Moim błędem było to ,że z sensownej diety przeszłam na prawie głodówkę. Jak się potem rzuciłam na żarcie to tak już 2 tygodnie przestać nie mogę. Ale od jutra koniec, muszę do końca roku zrzucić 15 kilo a mało czasu już zostało.

Gość Dam radę Dam radę
www.schudne20kg.blog.onet.pl Damy radę!

Gość Zielona w różowe kropki
Ja tez zaczęłam :) Trochę mam poślizg w posiłkach bo za późno wstałam :P Ale spać wcześnie nie pójdę więc powinnam się ze wszystkim wyrobić.

800kcal to zbyt mało. Śniadanie powinno być najbardziej obfitym posiłkiem w ciągu dnia. To jest podstawą rozkręcenia metabolizmu od samego rana. Jeśli ma być skutecznie to trzeba być konsekwentnym i zmienić swoje nawyki raz na zawsze. :)