Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna dziewica___29

mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem dumna!!!!!

Polecane posty

Gość niewiele osób jest szczęsliwyc
patyczek i dziurka zawsze pasują - Nie zawsze gdybys miała odrobinę rozumu sama stwierdziłabyś ze zależy od rozmiarów patyczka i dziurki :D

Gość zostalam porazona
dumna dziewica___29 przeraża mnie dzisiejszy świat łatwych panienek i szybkiego seksu, nikt się nie szanuje nigdy nie pomysleliście o tym, ze Bóg jednak po coś dał ten kawaek skóry zwany błoną dziewiczą? to nie miało znaczenia to by błony nie było a mnie przeraza nie tyle to, co nie masz nawet facet w tym wieku, co to "bog" ci kaze zachowac dziewictwo do slubu :o dziecinko chyba sobie nie zdajesz sprawy, ze w sredniowieczu wraz z rozwojem chrzescijanstwa, czystosc i dziewictwo staly sie dla kobiet nowymi cnotami, ktore nalezalo zachowywac. A w rzeczywistosci nie byla to proba ksztaltowania kobiet na wzor marii panny ale WYMYSLONY PRZEZ MEZCZYZN CHYTRY SPOSOB zapewnienia sobie wiernosci partnerki :D:D:D:D

Gość niewiele osób jest szczęsliwyc
Bóg sobie ja stworzył i już tą błone . Takim torem myślenia to możemy sie zastanawiać dlaczego Bóg stworzył taka chorobe jak rak i bialaczka? i że ona też na pewno po cos jest itp ;/;/;/ - wg. wierzeń ciemnoty żarliwa modlitwa leczy białaczkę :D

Gość koktajlekkk
hahah patyczek i dziurka zawsze pasuja haha a emocje, podniecenie , to własnie widać jakie ty masz pojecie o tym wszystkim.

Gość dumna dziewica___29
nie może być bo został przeklęty już kiedyś i jest upadłym aniołem więc wytłumaczcie mi - po co jest błona? napisze mi ktoś czy tylko będziecie walić bzdury o białaczkach i szatanie?

Gość MARNE PROVOOOO
Nie widzivie cepy ze to prowokacja????

Gość jattodettaman
pewnie ze prowo

Gość dumna dziewica___29
no to strace z nim błonę, co za różnica ważne że się cenię

Ha ha czysta prowokacja niespelnionej seksualnie siksy ! pier****** sie dziewczyno w cymbał ! co ty opowidasz? wg co to za tekst oddac blone ? Boze widzisz i nie grzmisz ;/

Gość lekarz psychiatra
Twoją przypadłość leczy się w zakładzie zamkniętym :classic_cool:

Gość kazujoszi funaki
stara panna zostaniesz jak nic i bedziesz swiecila blona

Gość koktajlekkk
Kobieto le i sie zabaw bo to z dziewictwem to wymysł kościoła. Bog nigdzie nie napisal ze musisz to trzymac do ślubu. Jesli znajdziesz sobie facete i sie pokochacie i bedziecie szczesliwi to nikomu nie zaszkodzicie tym a jeszcze sobie radosc sprawicie ,a chyba Bog chce zebysmy byli szczesliwi.

Gość chochliczekk
jak sie kogos kocha to nie ma roznicy czy przed ślubem czy po,:P przynajmniej jak dla mnie... jestem z moim facetem blisko 2 lata i jest nam razem cudownie, wiem ze pewnego dnia wyjde za niego, rozmawialismy o tym wiele razy, jestem z nim najszczesliwsza wcale nie zaluje ze mu 'oddalam blone' jak to mowisz :o :P

Gość fgdhfghdfg
LUDZIE!!! Czy na serio - może ktoś napisac po co jest błona? Co jak co, ale to naprawdę dobre pytanie. Z biologicznego punktu widzenia - po co jest ten kawałeczek skóry? Zna ktos odpwoiedź? Bo an razie widze że nikt.

Gość dumna dziewica___29
duma bo się szanuję a wy nie, czyli jestem lepsza od was wiem że mi zazdroscicie, dlatego pałacie agresją

Gość chochliczekk
tak tak jestes lepsza od nas , zyj sobie w swoim wyidealizowanym swiecie:D

Gość dumna dziewica___29
a po defloracji moja blone oprawie w ramki i powiesze na scianie potem bede pokazywac kazdemu gosciowi dowod mojego szanowania sie i czystosci charakteru

Gość jajakolspajk
no to badz dumna i do konca zycia zabawiaj sie raczka. Nie mam ci czego zazdroscic, mam meza i dziecko w drodze. a ty jestes poprostu zalosna

Gość dumna dziewica___29
przecież tego ze dawałam w pupę nikt się nie dowie bo tam błony nie ma i mąż będzie dumny że ma taką która czekała na tego jedynego

Gość idz z bogiem
szanujaca sie ziewico do konca zycia :D:D:D:D a myslalas, zeby na zakonnioce isc ? bog tego chce !

Gość dumna dziewica___29
spadaj żałosny podszywie nadal nikt mi nie powie po co jest błona?

Gość Dragon75
Zachowanie dziewictwa może i miało sens kiedyś, gdy nie było skutecznej antykoncepcji i stosunek seksualny mógł zakończyć się "wpadką", a do wychowania dzieci jest potrzebnych dwóch rodziców i to przez wiele lat. Nie związałbym się z kobietą która nie chciałaby współżyć przed ślubem. Seks jest ważnym czynnikiem scalającym związek, bąx jeśli nie jest udany - prowadzi do konfliktów.

Gość dumna dziewica___29
oczywiscie że niedziewice mi zazdroszczą, bo mam błonę czyli coś co one straciły wieki temu i nie odzyskają chyba że chirurgicznie ponawiam pytanie - po co jest błona?