Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna dziewica___29

mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem dumna!!!!!

Polecane posty

a po co nam wyrostek robaczkowy? on jest tak samo niepotrzebny jak ta błona... no ale dorabiaj sobie ta swoja swieta ideologie... moze kiedys tez trafisz na jakiegos fetyszyste :)

Gość kazujoszi
acha takiego po 60 co juz mu nie stanie

My nie odpalacamy Ci dziewczyno agresja.. Poprostu nas smieszy Twoje durnowate podejcie do seksu :) haha nie jestes od nas lepsza i kotku nie wywyzszaj sie tak bo ja juz bymwolala nie miec tej blony niz byc taka jak ty. ;)

Gość koktajlekkk
Jest sobie i już. Czasem kobiety rodza sie bez , to co juz od urodzenia nie sa dziewicami.

Gość dumna dziewica___29
wyrostek robaczkowy jest potrzebny żeby zbierać śmieci, odpady z pożywienia a błona? naprawdę nikt nie zna odpowiedzi?

Gość a robilas sobie kiedys dobrze
raczka?bo niby po co ja masz:)

ponawiam pytanie - po co jest błona? no właśnie... skoro sama nie wiesz, po co ona jest, to do czego potrzebna ci?? :D

Gość dumna dziewica___29
ale wy też nie wiecie

Gość dumna dziewica___29
zasłaniacie się frazesami typu "powinnaś wiedzieć" a sami nie wiecie

Ja mam 27 lat i tez jestem dziewicą. Ale nie zgadzam sie z tobą autorko.Gdybym miała faceta, to juz dawno bym nie była dziewicą. Mam 172 cm wzrostu i 55 kg wagi. W moim przypadku było tak,że najpierw nauka, teraz praca, ale tez mam swoje potrzeby i w najblizszym czasie zamierzam je zaspokoic jeśli tylko pojawi sie ktoś fajny:)

Gość dumna dziewica___29
co niedziele pokazuje ksiedzu proboszczowi moja blone, on wtedy daje mi lizaka w nagrode dla najczystszej kobiety na swiecie

bo jesteśmy normalni i nie czcimy kawałka skóry który ani nie sprawi że będziemy szczęśliwsze ani nie da pewności ze facet będzie dziewczynę szanował. idź weź coś na uspokojenie, może szklankę zimnej wody i przestań pieprzyć jak potrzaskana :O

Gość dumna dziewica___29
ale ja napisałam że jest dowodem dla Boga to teraz wy napiszcie po co waszym zdaniem jest błona zamiast kazać mi szukać :D:D sami nie wiecie!

Gość 32432vv4324v2
tu nie tylko chodzi o to czy ktoś sie szanuje czy nie bo sa dziewczyny ktore sie szanuja ale po prostu kochają seks a ty po prostu nie wiesz co tracisz jakbym byla dziewica w tym wieku to bym sie wstydzila od co

Gość jakbys ruszyla troche lbem
to bys zgadla ze blona chroni wejscie do pochwy przed drobnoustrojami czy grzybami etc, ma funkcje po prostu ochronna przez te wszystkie lata dziecinstwa, pochwa dziecka nie ma kwasnego odczyny jak u doroslej kobiety wiec potrzebuje ochrony jaka spelnia blona dziewicza, u doroslej kobiety sa juz inne mechanizmy ochronne np kwasny odczyn, bakterie etc

Gość dumna dziewica___29
wibrator wsadzam sobie tylko w pupę i blonka zostaje zachowana :)

Gość Kolia666
A facet może przed slubem się wyhukać,popróbować z tą i z tamtą a potem z woli Boskiej powinien sobie znaleźć dziewicę która będzie tylko z nim do śmierci?? Tak rozumujesz??? To ja własnie jestem przykładem takiej durnej baby jak ty.Zakochałam się w facecie który przeleciał kilka dziewczyn,chodziłam z nim 2 lata i nie współżyłam z nim (tylko sex francuzki,pocalunki,pieszczoty). Po ślubie doszło do pierwszego stosunku i rozczarowanie, później nie było lepiej,nie czułam nic,modliłam się żeby szybko kończył i ze mnie zlazłł! Do tego doszło,że puszczałam sobie film i w trakcie oglądałam:( Ja po prostu nic nie czułam podczas stosunku i nudziłam się jak mops,z czasem zaczeło mnie to drażnić i uciekałam od współżycia. Dziś mam 40 lat,dwoje dzieci,jesteśmy po rozwodzie a ja miałam do tej pory tylko jednego faceta-mojego męża i nie ciągnie mnie do innych,bo sex mi po prostu nie sprawiał przyjemnosci więc po co mam szukać dalej? A z resztą to grzech,bo ślubowałam do śmierci w kościele. I co ty na to autorko? Przegralam życie i gdybym mogła cofnąć czas taka głupia bym juz nie była. A zamąż wyszłam w wieku lat 20

Gość dumna dziewica___29
"blona chroni wejscie do pochwy przed drobnoustrojami czy grzybami etc" Jestem wdzięczna ze przynajmniej jedna osoba odpowiedziała na moje pytanie ale i tak wynika że jest ochrona w czasie dziewictwa, a u dorosłej kobiety ochrony nie ma czyli że jak kobieta jest niedziewicą to nic nie musi jej ochraniac i moze być zarażona i nikogo to nie obchodzi a to najlepszy dowod ze niedziewice to kobiety drugiej kategorii - bo nawet natura rozmyslnie skazuje je wtedy na infekcje i choroby :)