Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna dziewica___29

mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem dumna!!!!!

Polecane posty

Gość ogiereek
poza tym chyba jestes jakas uprzedzona, może zostałaś kiedys skrzywdzona, ze tak nie lubisz mężczyzn?

Gość edyta3
ja mam 30 lat i też jestem dziewicą bo się szanuje chociaz okazi duzo było.

Gość ogiereek
idź się lecz, pierdolisz o Bogu, a teraz o tym, ze z ksiedzem, albo ze se wpychasz wibrator do tylka? masakra

Gość nie do końca jasne
ogiereek, da się zauważyć że teksty z księdzem i wibratorem to podszywy

Gość koralboral
mi nie przeszkasza,ze sie nie bzyka, widac ma takie zasady, widac tez ze wiara jest dla ciebie ważna, tylko stosunek do ludzi wzgledem tej blony ma sie jakby nijak do wiary hipokrytko... a na marginesie moj stary lał matke jak more zyto,ale wiesz? nigdy nie nazwał jej ku..rwą, bo była dziewica do dnia slubu...ta twoja polisa gwarancji ci nie daje, mozez jeszcze uslyszac "'po co ja tą kłode brałem"?

Gość ogiereek
no pewnie tak, ale i tak ta dziewczyna jest dla mnie strasznie dziwna

Gość też d
hahahahhahahaha ale się naśmiałam. To jest prowo jak nic. pierwsze wypowiedzi było ok, ale te o grzybach itp to już widać, że bajeczka, albo to pisała 12-latka, bo jak miałam 12lat to byłabym w stanie to uwierzyć, a teraz mam prawie 10lat wiecej i nie wierzę :P a autorka jest dużo starsza odemnie i niby wierzy. żalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Gość tenterenten
Ma-sa-kra. sa rozne aspekty szanowania sie. i to nie cjhodzi o to ze wczesniej zaczelas uprawiac sex. bo jesli ktos ci jezdzi po rajtach a ty nic nie powiesz to tez znaczy ze nie znasz swojej wartosc. a moim zdaniem lepiej przed slubem no bo musisz sie zgarac.. np. ty wolisz delikatnie a facet ostrzej.. i co?? albo on bedzie szczesliwy albo ty. a pozatym juz lepiej jak bys sie bzykala albo lechtala niz zebys sobie wsadzala w tylek... po to jest c*pka zeby tam sprawiac sobie przyjemnosc a nie tam gdzie wydalasz kał. masakra.. a pewnie pozniej bierzesz wibrator do buzi...smacznego:]

Gość edyta3
Każdy ma swoje zasady.

Polański nakręcił film, Tess, mówiący coś na temat dziewictwa i obsesji wynikających z faktu utraty dziewictwa. Dziewiętnastowieczne podejście do życia prezentująca autorka, ma pewien urok na dłuższą metę żałosne i trącące myszką. Miałem w swoim życiu taką sytuację, dziewczyna chciała ostać dziewicą, co nie przeszkadzało jej uprawiać inne odmiany miłości. Była dziewicą, owszem, ale trochę nadgryzioną.

Gość edyta3
Bycie dziewicą to nie uprawianie sex pod żadną postacią

z ciekawości przeczytałem cały topik i nie mogę wyjść z podziwu. Dziewica oprócz tego , że jest dumna jest także dumną słuchaczką Radia Maryja, bo to są poglądy głoszone, przez tą wyjątkowo "postępową" stację. Moja żona uodziła się bez błony dziewiczej i raczej nigdy na infekcje pochwy nie cierpiała z tego powodu. To się łapie zmieniając partnerów jak przysłowiowe rękawiczki.

Gość labambababa
O! Wreszcie jakiś temat o dziewicach. Dawno juz was tu nie bylo, az sie zaczynalam martwic ze wymarlyście.

Gość emma___
ja też jestem ale nie jestem dumna, ani tez nie wydaje mi sie to powod do rozpaczy(jak narazie). jest jak jest...:)

Gość etam młoda
suczka jeszcze z ciebie jest

Gość emma___
to miał byc komplemet>? jesli chodzi o mnie, nie jestem za tym zeby czekac to nocy poslubnej- porazka; jedynym warunkiem jest milosc. to wszystko.az wszystko.

Gość etam młoda
dobrze że wrunkiem miłóść jest a nie pierwszy lepszy

Gość emma___
wiem, ze dobrze, ale to jest cholernie najtrudniejszy warunek z wszystkich w zyciu;

Gość etam młoda
Czemu najtrudniejszy?

Gość emma___
bo znalezc kogos kto czuje to samo co Ty- nie jest łatwo; a wydaje mi sie ze jest to jedno z najtrudniejszych spraw w zyciu.

Gość etam młoda
Lepiej uzbroic sie w cierpliwość i poczekac niz potem żałować.

Gość emma___
wiem, ale sa granice cierpliwosci:) anyway, fajnie byłoby wiedziec czy gadam z kobitka czy z facetem;:)

Gość etam młoda
kobietą jestewm z krwi i kości :)

Gość emma___
tylko co jesli bede miec lat 29, 35, 48, 59...i zonk. nie mam tak skrajnych pogladow ze seks tylko po slubie albo z drugiej strony tzn na 2 randce. nie....ale i tak nielatwo znalezc fajnego chlopaka- tak mi sie wydaje.