Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumna dziewica___29

mam 29 lat, jestem dziewicą i jestem dumna!!!!!

Polecane posty

Gość a ja jestem dziewica
a nie mam blonki, bo przerwala sie w czasie zabaw z wibratorem i nie mialam zadnego zakazenia drobnoustrojami ani nic w tym rodzaju :P mam 21 latek i jak tylko znajde fajnego faceta to strace dziewictwo :P

Gość buahahahahhaaa
taa, tylko jedno moje zdanie zacytowala ale dalszych juz nie u doroslej kobiety pochwe chroni kwasny odczyn, bakterie kwasu mlekowego produkuja go zapewniajac w ten sposob ochrone przed bakteriami chorobotworczymi i grzybami, odczyn pochwy to podobno 3,8-4,4 wiec dosyc kwasny u dziecka nie ma tej ochorny dlatego jest blona dziewicza, stad prosty wniosek ze po dojrzewaniu juz ona nie jest potrzebna!!

Gość dumna dziewica___29
"prosty wniosek ze po dojrzewaniu juz ona nie jest potrzebna!!" no tak, u niedziewicy nie jest już potrzebna bo natura chce ją ukarać i dlatego spadają na nią infekcje

Gość nie do końca jasne
buahahhha dobre:D a jakie prawdziwe:) "duma bo się szanuję a wy nie, czyli jestem lepsza od was wiem że mi zazdroscicie, dlatego pałacie agresją" to się nazywa prostactwo

Gość nie do końca jasne
"bo natura chce ją ukarać i dlatego spadają na nią infekcje" zaczynam się poważnie zastanawiać na stanem zdrowia ale psychicznego autorki

Gość ogiereek
a ja Ci współczuje tego bólu co jest przed Tobą, bo noc poślubna napewno nie będzie przyjemna:P

Gość dumna dziewica___29
jak inaczej wytłumaczysz że błona chroni przed grzybami i chorobami a brak błony nie chroni? no własnie tak że natura się mści na niedziewicach chociaż ja stawiam na to że to Bóg zsyła na nie grzyby bo się mści

Gość nie do końca jasne
ogiereeek a na dodatek natura zacznie ją karać i spadnie na nią ogrom infekcji :)

Gość majkie
to nie moża być prawda z tą dziewicą

Gość dumna dziewica___29
dlatego jak najdłużej zostane dziewicą bo dla mnie zdrowie jest ważniejsze

Gość nie do końca jasne
"Bóg zsyła na nie grzyby bo się mści" Bóg się na nikim nie mści ale to co go na pewno razi to chamskie opluwanie drugiej osoby nie masz pojęcia o Bogu i o wierze sądząc po Twoich wypowiedzieć, więc nie mieszaj Jego imienia do wypowiedzi na kafe!

Gość ogiereek
oczywiście tego jej nie życzę.. ale błędem jest to co ona robi, bo nie wiadomo jak to będzie po ślubie, szczególnie jak jest się w takim wieku.. poza tym życie to nie film i bajka, nie łaskocze nas po jajkach :P

Gość dumna dziewica___29
po tym co napisałaś to już w ogole myślę że niedziewice nie tylko się nie szanują... ale też mają gdzieś to czy bedą zdrowe i oddają błonę w zamian za grzyby nie szanują siebie i zdrowia, bo chuć jest ważniejsza, a potem biegają po aptekach albo zarażają innych to się nazywa bezmyślność

Gość ogiereek
własnie, gorszym grzechem jest opluwanie innych, za to, że nie są dziewicami, zgadzam się, że dzisiejsze czasy są dziwne, jak się widzi takie gorące 14 z brzuszkiem.. ale czekać z tym do nieskonczoności.. przesada.

Gość Kolia666
To w takim razie jak już będziesz żoną i stracisz cnotę to Bóg i tak cię ukarze i ześle na ciebie infekcje i grzyby, bo jak inaczej skoro błona nie będzie cię chronić przed nimi? To może jak Maryja nie wspólzyj do śmierci,widocznie Bóg kocha tylko dziewice które pozostają nimi do śmierci!!

Gość Senegall
Autorka to typowy "moher" i wszystko sobie wytłumaczy Bogiem.

Gość natura wie co robi
takich idiotek nie dopuszcza do rozmnazania i rozsiewania genow durnoty, co widac na zalaczonym obrazku :D autorko- pozostan dziewica nadal :D

Gość ogiereek
wtedy niebo byłoby puste, poza tym nie ma ludzi którzy nie grzeszą, w jakikolwiek sposób :)

Gość współczuję ci dziewico
jeśli to prawda co wypisujesz a nie żałosna prowokacja

Gość dumna dziewica___29
Bóg nagradza kobiety które trzymały błonę do ślubu i potem nie mają infekcji tylko te co się nie szanują przed slubem mają grzybicę

Gość ogiereek
ja nie mam grzybicy, poza tym skąd możesz wiedzieć, że Bóg nagradza takie jak Ty? zmartwychwstałaś, czy rozmawiasz z duchami?

Gość ogiereek
a czemu nie mogę robić tego z kimś kto mnie kocha i kogo ja kocham? mężczyzni mają potrzeby i trzeba je zaspokajać, poza tym skoro chcę z nim być już do konca zycia, i będę, to czemu nie mam tego robić teraz? bo kościol tego zabrania.. przestan

Gość dumna dziewica___29
"mężczyzni mają potrzeby i trzeba je zaspokajać" to Ty jesteś jakaś niewolnicą która musi zaspokajać czyjeś potrzeby?

Gość ogiereek
nie jestem niewolnicą, ale kocham mojego mężczyznę i chcę dla niego jak najlepiej i dla siebie, co Ty dziewczyno w ogole masz za myślenie

Gość dumna dziewica___29
ja zaspokajam tylko potrzeby ksiedza proboszcza, naturalnie tylko oralnie i analnie zeby najcenniejszego mojego skarbu nie stracic, blony