złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 nie lubie walki ani boksu, wole inne sporty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zły i brzydki 0 Napisano Październik 11, 2009 złote włosy wiatr mi czesze-Myślę że jak byś była inteligentna to na moje pytanie nie odpowiedziała byś słowem"zgadnji",musiał bym mieć tą sama inteligencję co ty żeby zgadywać ile masz lat!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ciekawe czemu Napisano Październik 11, 2009 nie uwazam ze wlasciwe jest posiadanie stalej strategii zyciowej . czasem trzeba odpuscic,czasem dac sie pokonac,a czasem byc bezwzglednym.sztywnosc myslenia,moim zdaniem,ogranicza pole widzenia-nie tylko nasz cel sie liczy i nie tylko my mamy byc zadowoleni. jestem slaby i jestem poblazliwy dla slabosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złote włosy wiatr mi czesze 0 Napisano Październik 11, 2009 zły i brzydki, a co zmieni w tej kwestii mój wiek, czy mam 24 czy 32 lata ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach