Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Surri

Jak się ciesze, że mam faceta - dla wszystkich kobiet Chwalcie się!

Polecane posty

Gość Surri

No własnie moje panie;) Tyle smetnych tematow jak to jest sie samotnym itp Czas na zmane;) Pochwalcie sie tu swoimi mezczyznami, jak sie poznaliscie, pierwsz e pocalunki, dlaczego wlasnie go kochacie i JAKIE JESTESCIE SZCZESLIWE ;)

Gość Surri
A i pier***limy sie czasem a co;P ludzka rzecz.. ;)

Gość Surri
Najbardziej lubię pissing, a wy? :)

Gość Surri
hmm "panie podszywaczu" żal.. mogles wymyslic juz wiekszy hardcor a nie pissing.. xD

Gość sds
a my sie nie podszywamy zazdrosny podszywaczu

Gość noo muj facet ma xxxxxxxxxxxs

Gość jagoda_
ja nie jestem w zwiazku ale znam juz od dluzszego czasu faceta z jakim chcialabym byc. jest naprawde OK. ciacho z niego, swoja droga, ale najwazniejsze ze z niego w porzadku gosc; spotykamy sie i jest super, choc on nie wie ze od dluzszego czasu o nim mysle w pewien sposob... a tak btw, co to jest pissing?

Gość Surri
Ojj slabo sie zaczelo.. haha Za duzo tych samotnych i zlamanych serc;/

Gość mała literka
No ja też nie wiem, czy mam Faceta;) Tak, on wydaje się być bardzo w porządku. Aż za bardzo. Where is the hook? Bo gdzieś musi być...;)

Gość Surri
Pissing to forma "pieszczot" czy ot tak zabawa erotyczna polegajaca na siusianiu na partnera;) Ciesze sie, ze dobrze uklada cie sie z tym kolesiem, jak dobra partia to go bierz;) Pozdrawiam;)

Gość Surri
Hm.. a znasz go dobrze? Bo jesli to tylko twoje obawy i bedzie happy end;)

Gość szczęśliwaaaaaaaaaa
a ja mam mojego jedynego kochanego mężczyznę:) Nasza pierwsza randka była randą w ciemno- zostaliśmy wyswatani:) Było super,uwielbiam to wspominać. Początki zawsze są najlepsze. Nasz pierwszy pocałunek był cudowny. A na randkę zabrał mnie w bardzo nietypowe miejsce bo na spacer nad jeziorem. Bardzo mi się podobało że to nie kolejny który ciągnie mnie do knajpy. Bardzo romantycznie:) A nasz pierwszy pocałunek był taki niewinny... Czułam się jak małolatka która nigdy sie nie całowała:) No a teraz jesteśmy małżeństwem:)

Gość zagadka rozwiązana
Tak nie wiem o to pising ale wiem, że jedna aktorka ze swoim facetem piłkarzem to uprawia.. I zastanawiam się po co o tym, owijając w bawełnę w jednym programie, mówiła????????

Gość mała literka
o tak początki są zawsze naj;)

Gość Surri
Jak slodko, chaialbym zeby z moim tak wszytsko dobrze sie ulozylo (co prawda na slub jestem ejszcze za mloda, ale moze kiedys ;))) A to byla milosc od pierwszego wejrzenia? Bo moja to z glugiej przyjazni;)

Gość annV3
I ja mam wspaniałego księcia przy swym boku:D Codziennie przewozi mnie na swoim rumaku... A gdy wyciąga swój miecz z pochwy.... Och, trzeba to zobaczyć, tego się nie da opisać;)

Gość mała literka
Mam nadzieję, że dalej umawiacie się na randki? W małżeństwie?? Tak robią mormoni...;)

Gość jdghkghghkk
poczatki sa zarabiste!! para czuje sie przy sobie jeszcze tak nieswojo.. chca zrobic jak najlepsze wrazenie, jeszcze nawzajem nie sa siebie pewni, te obawy czy mu sie spodobalam, ta radosc jak jednak dzwoni i pisze. No normalnie cudooo. a potem juz sie mozna dobrze poznac, czuc sie przy sobie swobodnie i powiem szczerze ze wtedy mnie to nudzi i marze o nowym zakochaniu..:)

Gość szęśliwaaaaaa
zauroczył mnie a potem jakoś się potoczyło:) jestem strasznie szczęśliwa, długo na niego czekałam. Jest bardzo dobrym człowiekiem:) Każdej kobiecie takiego życzę:) Suri tobie też życzę żeby sie spełniły twoje marzenia:)

Gość Surri
z dlugiej przyjazni czyli znalam tego brzydala od liceum, paskudny byl i pryszczaty, no ja tez nienajpiekniejsza, przyznaje ale ze lata leca i najlepszy wiek mi ucieka to doszlam do wniosku ze sie z nim zwiaza, e wkoncu nie chodzi o to by miec fajnego ale by miec jakiegos! no i dzis dumnie moge powiedziec w twarz moim zazdrosnym kolezankom samotnym TAK SIE CIESZE ZE MAM W KONCU FACETA!!!!

Gość szczęśliwaaaaaaaaaa
No właśnie to jest najlepsze jak te zazdrośnice cholera bierze:D A oni wszyscy to brzydale;) tylko my piekne jesteśmy

Gość Surri
Tak te podszywajace sie, zazdrosne baby xD nie ze mam cos do was..ale widac wy macie najwyrazniej co do nas (mnie xD) haha coz.. A ja ta jestem szczesliwie zakochana i koniec kropka, Pozdrawiam wszystkie rownie zakochane ! ;)

Gość Jekatierina II
Dołączam do matki-założycielki. Ja również jestem szczęśliwie zakochana. Ech... :)

Gość sdfsaaasd
I ja rowniez ciesze sie ze jestem ze swoim zlosliwcem :D chociaz czesto mnie denerwuje i ma zlosliwy charakter to nie zamienilabym go na nikogo innego :)

To i ja się dopiszę :D Od grudnia, znajomość z forum-początek wybitnie durny, ale liczy się efekt :D Czasami mnie wkurza, ale i tak dzięki niemu jestem najszczęśliwszym ludziem na świecie :)

Gość Surri
nogogłaszczka - a to ciekawe;) moze powiesz cos wiecej?;) pozdrawiam!

Gość Surri
O tym jak to z forum;) fajnie, ze czasem takie znajomosci z internetu maja happy end:)