Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ololololololololol

widzicie tą reklamę Activii na kafeterii?

Polecane posty

Gość ololololololololol

buhahahaa :D zobaczcie jaki pępek zrobili :D i błąd ortograficzny: WOGÓLE napisali, a poprawnie jest: W OGÓLE ja nie wiem kto tam pracuje :D pewnie mnóstwo ktoś kasy dostał za tą reklamę, a takie byki toż to moja 13-letnia siostra lepszą by reklamę zrobiła hahaha :D

Gość rebatka
Ten pępek obleśny, owłosiony :O

Gość dfghjk
Jak pierwszy raz zobaczyłam to myślałam, że mi się jakiś paprok do monitiraz przyczepił :D

Gość ololololololololol
ja też myślałam, że coś mi na monitorze się pobrudziło :D hahaha :D Activia... chyba dobrego wrażenia nie zrobiła :D kłaczek :D:D:D:D:D:D:D

Gość aAaAfraO
Jak dla mnie to on wyglada jakby w nim coś wybuchło . poszarpany taki ... bleee /

Gość ololololololololol
bardzo niesmaczna reklama :D chyba ludzie po przeczytaniu tego topiku i spojrzeniu na reklamę, zrezygnują z kupowania Activii :D oj niedobra jestem :D

Gość o tym samym myslalam
:-D o tym, jaki beznadziejny pepek zrobili!!! :-0 :-0 :-0 tak jakby normalnej foty nie mogli wstawic...!!! :-D

Gość ololololololololol
no dokładnie! mogliby dać jakiś normalny brzuch, zdjęcie prawdziwego ladnego brzuszka :D a nie takie badziewie dali :D oj nie popisali się, nie popisali :D takie kłaki na pępku? ja rozumiem, że mężczyzna może takie mieć i dosyć sporo płci męskiej ma taki "szlag" od pępka w dół, no ale bez przesady ludzie :D

Gość ololololololololol
miało być SZLAK :D

Gość ololololololololol
ścieżka szczęścia :D dobre :D zapamiętam, dzięki :D

Nie mogłam sobie tego odmówić i przesłałam link do tego tematu do danona. Mam nadzieję, że temat nie zostanie skasowany wcześniej, niż przeczytają... A nawiasem zjadłam ten jogurt dwa razy w życiu... Pół godziny po był ból brzucha i taka biegunka, że flaki by mi wyszły... :( Moja babcia miała tak samo, tak więc nie polecam osobom o wrażliwych jelitach... :O

Ja juz od godziny sie przygladam temu i nie wiedzialam o co chodzi z tym pepkiem i czemu wyglada na owlosiony:o

Gość ololololololololol
ja nigdy nie jadłam Activii, po prostu nie czułam takiej potrzeby ale teraz nawet jeśli będę czuła 3 balony w brzuchu, to nie tknę żadnej Activii :D jakoś średnio wierzę "w zdrowe strony" takich specyfików lepiej kefir wypić czy suszone śliwki zjeść

Gość bo too ooooo
czekoladowe oko :p

Gość ololololololololol
o fuuuuuj :D to było obleśne z tym kakaowym oczkiem :D

Gość bo too ooooo
a co do samej activi to jest ok

Gość bo too ooooo
na tak mi sie pomyslało gdy przeczytalam tytul tego tematu i luknełam na reklamę :D

No przeciez to ksztaltu pepka nie ma:o Gdyby to nie byla reklama activi, wiekszosc zastanawialaby sie co to jest:o Dla mnie bardziej podchodzi pod zylaki na odbycie:o

Gość ololololololololol
powinnam dostać jakąś kasę za to, że zauważyłam ten błąd :O HaPo za to, że poinformowała Danone :O żądam nagrodę ! :D taaaa :D

Gość ololololololololol
chociaż nie ukrywam, że sama mam dużo gorszy szlag od brzucha w dół :O

Nie wiem, czemu Leszek :D Żeby do rymu było chyba ;) Ja to już rano widziałam :P Ale myślałam, że to jakiś błąd graficzny czy coś..