Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..._...

sklep internetowy - buty! GDZIE??????

Polecane posty

Gość ..._...

czesc dziewczyny szukam sklepu zfajnymi butami (dokładnie z sandałkami na płaskim) i w miare nie drogimi. macie jakies ulubione stronki albo linki z takimi butami jak w nawiasie??????

Ale chodzi Ci o sportowe sandałki? Jeśli tak, to widziałam na http://tanisport.pl/ Te Cyprex Sandal W są bardzo fajne, zerknij sobie. Gdzieś się wybierasz, że w październiku szukasz takich bucików? :) Pozdrawiam

Gość ..._...
nie nie chodzi mi o sportowe sandałki :) chce sobie kupic bo sa juz wyporzedaze :)

ach, wyprzedaże :D właśnie miałam pytać, po co Ci sandały w październiku :D no, ale co kto lubi. a co do sklepów z butami - eobuwie.pl, mają ładne, firmowe obuwie, powinnaś coś dla siebie znaleźć, ja się aktualnie zastanawiam nad butkami w stylu emu heavy duty... ale cholera, jakoś nie mam przekonania - czy one nie przemakają zimą?

Osobiście nie zdecydowałabym się na zakup sandałów ponad pół roku przed sezonem, kiedy mogłabym je założyć. Zbyt duże ryzyko, że opatrzyłyby mi się przez ten cały czas i po prostu przestały podobać. Ale jeśli jesteś pewna to śmiało. Przez internet kupuję tylko sportowe buty na centersport.pl, ale sandałków spróbuj poszukać może na allegro - też pewnie będą wyprzedawać letni asortyment.