Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdwqfgjskawodjkfsf

Nienawidze dzieci.

Polecane posty

Gość rdwqfgjskawodjkfsf

Słabo robi mi się, kiedy słyszę wrzeszczącego bachora w supermarkecie, lub pełzającego małego terrorystę, po restauracji, zrzucającego płaszcze, kurtki... i rodziców, którzy napawają się chwilą, bo bachor zajął się sobą. Dziecko musi znać swoje miejsce, a 'często i gęsto' nie jest do przyjęcia. Tok myślenia gówniarza, który ogranicza się do twierdzenia, że jest pępkiem świata jest nie do przyjęcia. Matki polki paradujące z gołymi cyckami i karmiące na środku ulicy, bo tak jest modnie, są nie do przyjęcia. Dziecko jest dobrym numerem, bo można ominąć kolejkę w urzędzie, nie zapłacić za zniszczony towar w sklepie.. i ktoś ustąpi miejsce w autobusie, bo matki z dziećmi mają pierwszeństwo. Nie wspominając nic o savoir-vivre'u, bo 'my mamy dzieci', co automatycznie powinno usprawiedliwić ich od działania. I właśnie sobie przypomniałam o tych wszystkich matkach polkach cieszących się na widok zarzyganych ubrań niedzielnych, gotowych przewijać maleństwo w kościele. Robiących awanturę z jednego siniaka, rywalizującymi ze sobą, uprawiającymi zawody, które dziecko pierwsze zacznie chodzić, które pierwsze usiądzie na nocnik. Uważających, że jeśli ktoś usiądzie na ławce bez dziecka, to pewnie pedofil bądź bezpłodny. Poza tym dlaczego w tym kraju bycie singlem traktuje się jak co najmniej homoseksualizm (znamy podejście naszego narodu do homoseksualizmu;)? Dlaczego kobiety, które nie chcą mieć dzieci, brzydzących się oślinionymi bachorami traktuje się jak wariatki, bądź zupełne egoistki? Niechęć do dzieci nie zawsze wynika z egoizmu.

Gość niektorzy po prostu maja
smykałkę do masochizmu i w zasranych pieluchach, zarzyganych ubraniach doszukują się stymulatora orgazmu

No ale co z tego że "nienawidzisz dzieci"? Kupę takich tematów już jest. i co? tam sobie wspólnie narzekacie na wrzeszczące bachory, na innych tematach mamuśki chwalą się sobie że ich pociecha już umie chodzić czy cośtam innego. Ale co z tego że Ty nie lubisz dzieci się pytam? Nic. Jedni lubią, drudzy nie. Swoją drogą ciekawa jestem, czy Twoja matka też nazywała cię rozwrzeszczanym bachorem i czy "znałaś swoje miejsce" w wieku dajmy na to sześciu miesięcy. Aha, i ja NIGDY nie spotkałam się z porównaniem typu singiel - homoseksualista. Ciekawe, czy jak wpadniesz (bo zakładam że dzieci mieć nie chcesz) to też będziesz chciała żeby ustąpili ci miejsca w autobusie czy kolejce. I nie zdziw się, jak jakaś osoba Ci powie wprost, że przecież Ci sie nie należy. Że gówno ją obchodzi Twoje dziecko. I nie będzie pytać, czy wyspałaś się w nocy, czy masz na cokolwiek siłę i czy może akurat wracasz po 10 godzinach z pracy i odebrałaś malucha ze żłobka i w sumie to trzebaby go nakarmić. :O

Gość kajlsjfhs
Hehehehe.. Ale nawymyślałaś/eś?:) Fantazja trochę poniosła, co? :) Ale tak to jest jak się dzieci nie ma:) Czasu dużo to i można siedzieć na kafe i tworzyć:) A tak nawiasem mówiąc to chyba masz jakieś zaburzenia emocjonalne? Może powinien Cie ktoś porządnie wyruchać i przy okazji zrobić obrzydliwego bachora :)

Gość rdwqfgjskawodjkfsf
Ciekawe, czy jak wpadniesz (bo zakładam że dzieci mieć nie chcesz) to też będziesz chciała żeby ustąpili ci miejsca w autobusie czy kolejce. I nie zdziw się, jak jakaś osoba Ci powie wprost, że przecież Ci sie nie należy. Że gówno ją obchodzi Twoje dziecko. I nie będzie pytać, czy wyspałaś się w nocy, czy masz na cokolwiek siłę i czy może akurat wracasz po 10 godzinach z pracy i odebrałaś malucha ze żłobka i w sumie to trzebaby go nakarmić. Błehehehe. No akurat to ich problem, że się nie wyspały, nie mój. ;)

Gość a ja uwielbiam takich ludzi
ty autorko...bo mam ich głeboko w dupie :D :D he he moje dziecko bedzie kwrzeszczec kiedy chce i gówno mnie obchodzi ze cie to denerwuje a nawet cieszy hehe

Gość rdwqfgjskawodjkfsf
A tak nawiasem mówiąc to chyba masz jakieś zaburzenia emocjonalne? Może powinien Cie ktoś porządnie wyruchać i przy okazji zrobić obrzydliwego bachora I tutaj mamy przykład nietolerancji dla singlów. ;) W Polsce TRZEBA mieć dziecko i przede wszystkim lubić dzieci, bo inaczej kobieta zwariowała i trzeba ją wysłać do psychiatry. Najlepiej na oddział zamknięty. 🌼

Ty Tępa Istoto! Czytaj ze zrozumieniem jak już czytasz! Napisałam to w kontekście "ty jako matka". A nie że ty łaskawie masz ustępować komuś, tylko ze ktoś ma ustąpic tobie. Przeczytaj sobie mój poprzedni post jeszcze raz, trochę dokładniej :O:O:O:O

Gość hjhjujuuuuuuuuuuu
"moje dziecko bedzie kwrzeszczec kiedy chce i gówno mnie obchodzi ze cie to denerwuje a nawet cieszy hehe" Mnie równie cieszyło gdy taka baba jak ty (znam ją, mieszka niedaleko mnie wiec często zagaduje do mnie) nie reagowała na prośby ludzi w parku pod szpitalem aby uciszyła i uspokoiła swoje dziecko. Znaleźli się ludzie co zawiadomili odpowiednie słuzby i zainteresowała się tym opieka społeczna :) Żalenie się kobity -bezcenne :D

Gość zmieniam zdanie
I tutaj mamy przykład nietolerancji dla singlów. W Polsce TRZEBA mieć dziecko i przede wszystkim lubić dzieci, bo inaczej kobieta zwariowała i trzeba ją wysłać do psychiatry. Najlepiej na oddział zamknięty. Jakich singli?? Ty nie jesteś singlem lecz tępą debilką na siłę dopisującej opowieść do durnej teorii przetrwania w świecie par. NIKT CIEBIE NIE CHCE więc wmawiasz wszystkim że masz rodzinę, związek i dzieci w dupie.

Gość rdwqfgjskawodjkfsf
Jakich singli?? Ty nie jesteś singlem lecz tępą debilką na siłę dopisującej opowieść do durnej teorii przetrwania w świecie par. NIKT CIEBIE NIE CHCE więc wmawiasz wszystkim że masz rodzinę, związek i dzieci w dupie. Ahahaha, co? :P Gdzie ja napisałam, że mam rodzinę? :D Wiesz coś o czym ja nie wiem?

Gość zmieniam zdanie
No tak. Pisałam ,że tępa :p

Gość rdwqfgjskawodjkfsf
Matki polki wkroczyły do akcji i odpowiedziały jadem. :classic_cool:🖐️

Gość ale się nerwowo zrobiło
komuś brakuje magnezu

Gość bo mózg matek polek został
wydalony z organizmu wraz z bękartem 🖐️

Gość rdwqfgjskawodjkfsf
bo mózg matek polek został 🖐️

Gość raczej przewrażliwiona
Skoro nie masz rodziny to sama jesteś bękartem. Idź się leczyć. Faktycznie biadolisz bo nikt Cię nie chce.

Gość rdwqfgjskawodjkfsf
Skoro nie masz rodziny to sama jesteś bękartem. Idź się leczyć. Faktycznie biadolisz bo nikt Cię nie chce. Następna wie o mnie więcej niż ja sama :P🖐️

Gość pewnie wróżą z łożyska
znachorki cudzego życia :)

Gość cpelinasnaas
Bezstresowe wychowanie w modzie. I mamusie jak widać tego wychowania bronią zaciekle... Przykre.

Gość ludzie czy wy juz inaczej nie
potraficie ze soba rozmawiac jak nie przez wyzwiska? ja tez nie lubie dzieci i co?to nie tragedia a wy matki-polki zastanowcie sie nad soba.

Gość Nie lubić dzieci to jedno
a wyzywać matki i nazywać dzieci bękartami to zupełnie co innego.Jaka autorka takie odpowiedzi ;)

Gość o ja pie...le jakaś ty...
TĘPA laska jesteś!!!matka w dzieciństwie chyba męczyła cię psychicznie i często słyszałaś słowo skierowane do ciebie...typu-ty bękarcie :P Boki zrywać z tego co wypisujesz :))HAHAHAHAHAHA!!!

Gość fddg
tez nie cierpie dzieci, dlatego ich nie mam, a im czesciej czytam posty matek polek, ktore za wszelka cene probuja udowodnic innym i chyba samym sobie, ze maciezynstwo to najlepsza rzecz na swiecie tym bardziej ich nie chce.

Gość ale Ty nienawidzisz dzieci
czy matek polek;)??

Gość dosomethin
Nie ma co się wyzywać i kłócić. Każdy ma inne ambicje i inne cele: dla jednych kobiet takim celem będzie wychowanie dziecka i poświęcenie się mu, dzięki czemu poczują się spełnione; dla innych natomiast ważne będzie korzystanie w pełni z życia, realizowanie się zawodowo itd. Pozdrawiam

Gość głupia i tyle
a w dupie mam,że jeSteś singlem i ,że nie chcesz mieć dzieci!!!!!!!!!ale do cholery jasnej przestań tak ubliżać tym matkom!!!ktroś ci dosrał ostatnio,że sama jesteś???no i sobie bądź sama i lepiej jakbyś faktycznie tych dzieci nie miała...bo pewnie znalazło by się albo w domu dziecka jakbyś wpadke zaliczyła,albo...TY ubliżasz matkom które mają dzieci...więc ja tobie!!!!!!!zryty masz ŁEB laska!!!!!a to,że jesteś singlem nie mającym dzieci to powiem Ci-NIE JESTEŚ JEDYNA!!!!!!!!!szok co??!!! :P :P :P

Gość zgadzam sie a propos singli
ze w Polsce sie ich niszczy i to jest jakies chore, a najprawdopodobniej bierze sie z zawisci. Ale, autorko, troche przegielas atakujac tak matki, bo nie wszystkie sa walniete, walniete jest cale spoleczenstwo ze zmusza kobiety do rozplodu za wszelka cene. No i ten tekst o matkach, ze pokazuja cyce jest juz calkiem nie do przyjecia, brzmi jak cytat z kosciola. Przeciez cyce SA DO KARMIENIA, to co maja pokazywac, dupy?