Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła młoda dziewczyna

ładna buźka ale mały biuścik - czy to dyskwalifikujące?

Polecane posty

Gość szczupłamłoda dziewczyna
pod czaszką wszystk w porządku :) po prostu przywiązałam sie juz do niego i tyle

Gość kolko
to go zostaw ile ty masz lat ?13?

+ 10

:)

Gość torreadorens
nie zostawiaj go chocby nie wiem co... zaden koles nie bedzie chcial kobiety, ktora wyglada jak facet :( przynajmniej w gaciach, bo jak je zdejmiesz no to moze ok... ale co on ma zrobic na plazy gdy sie wszyscy z niego smieja ze jest z facetem ktory chodzi w bikini???

Gość
jak ładna dziewczyna to czemu nie :) jak bym miał wybierać ładna dziewczyna z małym biustem a brzydka z fajnym wybrałbym ładną :)

Gość chwila refleksji
podsumowanie topiku : na wielkie cycki lecą posiadaczki takiego biustu oraz samcy, pragnacy jedynie zerżnąć posiadaczkę ich, ponieważ duży biust przyciąga właśnie takich mężczyzn. Autorka topiku ma kompleksy i mimo powodzenie wsród płci przeciwnej jest niedowartościowana oraz tkwi w związku, w którym mężczyzna traktuje ją bez szacunku Ładna buzia i zadbana (w domyśle również szczupła) sylwetka jest najważniejsza, jeśli mowa o doznaniach wzrokowych.

Gość torreadorens
podsumowanie topiku wersja 2: Na male cycki leca pedofile, geje i wlascicielki malych cyckow. Ladna buzia pomaga, ale tylko jesli w poblizu nie kreci sie jakas ognista kobietka nawet z brzydka buzia, ale za to z balonikami. Autorka topiku przegrala swoje zycie, tak jak wielu, ktorym nie dane jest byc obiektem onanistycznych marzen wiekszosci. Tkwi w zwiazku bez przyszlosci z debilem, z ktorym jednak musi byc, bo na lepszego kolesia nie ma szans, bo nie ma biustu :( Ladna buzia i zadbana sylwetka to nic, jesli plaska deska...

wszyscy panowie zabierający tutaj głos powiedzcie w jakim jesteście wieku?

Gość torreadorens
26 latek

Gość Dar--s
Wiesz.. to jest tak... można opowiadać że Twój biust jest ok albo za mały... jak się go zobaczy ... a nie na oko :P więc czekamy na fotkę

zobaczynmy zobaczymy ;)

Gość torreadorens
no wlasnie, moja byla dziewczyna miala biuscik B i w sumie gdy zaczela brac tabletki anty i jej urosl do D to byl fajny. jesli bedzie brac tabletki moze Ci urosnie do B i juz bedzie co do buzi wziac :) pokaz fotke piersi, zobaczymy czy maja potencjal

brałam kidys tabsy (choc dla innego celu) ale odstawiłam i juz wiecej brać nie będę

Gość Dar--s
zobaczymy zobaczymy... a dalej nie pokazałaś :)

Gość szczupła...
w pracy jestem to mam ściągnąć bluzkę i cyknąć sobie fote? no prosze Cię

Gość Dar--s
szczupła... myślisz że koledzy z pracy by nie byli zadowoleni?? :P zresztą jakbyśmy razem pracowali to chętnie sam bym popracował jako fotograf :P

Gość torreadorens
pojdz dyskretnie do kibelka :)

Gość siabadaba
torreadores ... a Ty to się z cyrku urwałeś? Masz takie prymitywne i płytkie teksty, że nie podejrzewałabym Cię o 26 lat:O

Gość szczupła..
ja tu mam problem a wy sobie jaja robicie. Faceci...

Gość torreadorens
a ja nie podejrzewabym ze mozna miec piersi 75 A przeciez to nie piersi, tylko brak piersi GDZIE TU LOGIKA?

Gość Dar--s
Szczupła... nikt sobie nie robi z Ciebie jaj... to naturalna ciekawość tego co kryjesz pod bluzeczką :)

Gość torreadorens
tez nie rozumiem jakie jaja :/ chcialbym zobaczyc czy tam rzeczywiscie cos jest. bo jesli nie to osobiscie wystosuje list do triumpha wnoszac zmiane nazy rozmiaru z "a" na "brak". wowczas mialabys rozmiar "75 brak" ;)

Gość Dar--s
Szczupła... problem polega na tym że słuchasz takich dziwolągów jak torreadorens - widać że koleś ma dopiero 16 lat i nie za bardzo łapie co to kultura

Gość szczupła..
a ty ile masz?

Gość torreadorens
szczupla mozesz sluchac opinii ludzi szczerych - jak ja - szczerych nawet za cene sprawienia komus bolu, lub mozesz trwac w niby "slodkiej" nieswiadomosci, zalozyc klapki na oczy i udawac, ze to, co wypisuje Dar to prawda :/ wybor nalezy do Cibie - chcialas poznac prawde, czy poddac sie na forum bezplatnej terapii podnoszenia poczucia wlasnej wartosci? jesli to drugie, to takze z checia Ci napisze, ze brak piersi to cudowna sprawa - czy dzieki temu poczujesz sie lepiej? jesli tak - uwazam ze rozmiar 75 a jest idealnym. fajnie?

Gość szczupła...
dzięki. Poważnie - dziękuje za szczerość Czyli gdzieś sobie mogę wsadzić ta urodę i temperament bo mam małe piersi wiec odpowiedz na zadane przeze mnie pytanie w topicu brzmi TAK - DYSKWALIFIKUJE. The end

Gość torreadores
i naprawde mi przykro, ze tak jest, ale taki juz swiat. ja np. mam krzywy nos i malego penisa - wiecej niz 16,5 cm z niego nei wycisne. no i co nie oszukuje sie, ze kobiety nie wolalyby wiekszego. tez mam powodzenie, ale jestem swiadomy swoich kompleksow. na szczescie jakos z nimi zyje :) pozdawiam i zycze powodzenia w akceptacji siebie

Gość
gów.no wiecie jak jest dziewczyna naprawdę ładna to się nie patrzy na ciało