Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła młoda dziewczyna

ładna buźka ale mały biuścik - czy to dyskwalifikujące?

Polecane posty

Gość torreadorens to ty musisz
jakąś padliną być. Bo mało który facet poleci na panne brzydką ale z mućkowatymi cyckami. Dla normalnego faceta liczy się przede wszsytkim twarz, szczupła sylwetka. A jeżeli ty wolałbyś paszteta z obtłuszczonymi cyckami to znaczy że ty jeszcze większym pasztetem jesteś niż myślę....Podobno na wielkie cycki lecą nieatrakcyjni fizycznie i z małych miast. Czyli takie wiejskie wymoczki....

Nie przesadzaj, mam mniejsze i żyję. :P Chociaż ja mogę się ewentualnie pocieszać tym, że jeszcze dojrzewam. Każdemu facetowi podoba się co innego, więc nie panikuj.

Gość szczupła...
ale ja mam mniejsze tylko zdjęcie cyknięte tuż przed okresem a wtedy zawsze mam troche większe

Gość szczupła...
a masz faceta? ja mam i myśle ze jemu pasuje dosłownie większa kobita bo waż dwa razy więcej ode mnie i takie cycuchy to chyba nie dla niego :/

Nie mam, ale na szczególny brak zainteresowania nie narzekam. Mam ładną sylwetkę i buzię, więc nie jest źle. Cycki to nie wszystko.

Gość Do szczupłej
cycki masz bardzo przeciętne-tzn.ani małe ani duże. Normalne. Natomiast dziwi mnie dlateczego nawet jeśli masz kompleksy to sama się z tym nie uporasz, tylko zadajesz takie pytania na kafeterii-na której-czego przykładem jest jakiś toreeadoren czy jakoś tak, siedzą same niemęskie nieudane cioty o paskudnym wyglądzie i chcąc "odwrócić" od siebie uwagę wypowiadają się jak kobieta powinna wyglądać. A sami wyglądają gorzej niż najgorzej:( Albo druga wersja-siedzą tu zakompleksione babki o brzydkiej twarzy, sylwetce, niskie, niewyrośnięte i bronią duzych cycków bo tylko to mają. Swoją drogą nie rozumiem jak możena być z facetem która zdradził chociażby raz. A ty piszesz że zdradził wielokrotnie. PRzecież osoby która robi takie świństwo nie można kochać...

Gość szczupła...
po kolei - jestes mężczyzną czy kobietą?

Gość szczupła...
uciekłes/łaś :(

Gość eeeeee
a ja mam malutkie A i faceci na mnie lecą:p bo mam szczupłe ciało i fajny mały tyłeczek, a nie jestem żadną krowiastą laską:p i chociaż prawie nie mam cycków to wiecie co?nigdy mi żaden facet nie powiedział nic obrazliwego na ten temat, wręcz przeciwnie, wiem że podobałam się każdemu z moich facetów..:) także szczupła...dbaj o siebie, głowa do góry, nie przejmuj się tymi krowami które Cię krytykują(jestem przekonana że większość piszących tutaj to dziewczyny, które mają nadwagę i obwisłe cyce;p )no i faceci totalnie niedojrzali, którzy szukają laski na wzór cycka mamusi hihi;) pamiętaj kochana, PRAWDZIWY FACET będzie Cię kochał i szanował taką jaka jesteś, a w łóżku ważne są emocje, Twoja fantazja, PEWNOŚC SIEBIE:) masz ładną buzię, szczupła sylwetkę, także wykorzystaj to!wiem co piszę;) a!i jeszcze coś do tych którzy porównują małe piersi do faceta z malutkim penisem...widać że nie macie pojecia o seksie...

Gość eeeeee
dopiero mi weszło zdjęcie Twojego biustu;) także posta powinnam skasować, bo piersi masz co najmniej średnie...kurcze martwie się o Ciebie;p co byś zrobiła gdybyś miała naprawdę malutkie piersi...?a i tego frajera rzuc koniecznie!pozdrawiam:*

Gość torreadorens
no kurcze skoro to sa piersi w rozmiarze A to zmieniam zdanie o 180 stopni :) piersi ze zdjecia sa bardzo fajne i na pewno stanowia wartosc dodana do kazdej buzki, nawet najsliczniejszej :) co sie zas tyczy muckowatych kobiet jak to ktos napisal ;) to owszem ta kobieta, o ktorej pisalem nie jest moze jakims idealem, ale jest ladna, po prostu piersi sa jej najwiekszym atutem, co nie znaczy, ze jedynym :) i owszem, pochodze ze wsi ;) ale do wymoczkow nie naleze hehe

Gość torreadorens
ach nie doczytale, ze to przed okresem. a czy Twoje piersi przed okresem Cie bola? bo niektore kobiety bola i nie mozna sie pobawic takimi okresowo wiekszymi :(

Gość torreadorens
ach nie doczytalem, ze to przed okresem. a czy Twoje piersi przed okresem Cie bola? bo niektore kobiety bola i nie mozna sie pobawic takimi okresowo wiekszymi :(

Gość szczupła...
eeee ---- dzięki za słowa otuchy. Powiem tak - ja żadną pięknością nie jestem chociaz jak się trochę podmaluję, podkreśle oczka to uwazam że jest jak najbardziej ok ( swoją drogą kiedyś profesjonalna makijażystka powiedziała mi ze mam buźkę stworzona do malowania, tzn że ciekawy makijaż ładnie podkreśla moje rysy itp itd) jeśli chodzi o figurę no cóz modelka tez nie jestem, mam taka figurkę ze od pasa w góre jestem szczuplutka natomiast od pasa w dół troche bardziej masywna:/ ale waze 52 kg przy 1,65 m takze tragedii nie ma

Gość szczupła...
bolą ale mi to mocno nie przeszkadza. Kurde chyba powinnam dać fote piersi w połowie cyklu, wtedy juz takie "średnie" nie są. Są malutkie.

Gość torreadorens
kurna moja byla kobieta miala tak podobnie jak piszesz w sensie piekna sylwetka od pasa w gore, slodkie wciecie w talii, natomiast ponizej tylka czyt. nogi jak paroweczki sie zrobily... no i co, wiadomo ze taki zwiazek nie mial szans, kto to widzial zeby koles byl zgrabniejszy od swej kobiety :/ i badz tu wysportowany!

Gość szczupła...
wiesz co? a moze pokaż te swoje wysportowane ciałko co? :)

Gość torreadorens
heh jesli jestes z trojmiasta to moge Ci pokazac moj tors chocby jutro :) a na kafeterii raz wrzucilem swoje foto i wystarczy, kobiety chcialy mnie gwalcic

szczupla - NIE MASZ POWODOW DO KOMPLEKSOW i do tego by byc z facetem ktory Cie kilkukrotnie zdradzil. nawet gdybys nie miala w ogole biustu, niewarto z nim byc. lepiej byc samemu, niz z byle kim. pozdrawiam.

Gość Dar--s
Szczupła... a ja sobie dzisiaj odpaliłem znowu Twoją fotkę i od razu mi się humor poprawił... miło popatrzeć na piękne i zgrabne ciałko :)

Gość torreadence idź lepiej
powiększ sobie penisa i bo z takim wypierdkiem to żadna kobieta cię nie zechce. Facet żeby móc nazwać się facetem musi mieć porządne przyrodzenie. Jezeli jest tam niedorozwiniety to nie jest facet

Gość a kogo obchodzi zdanie
jakich niemęskich życiowych nieudaczników, którym ani ich własny wygląd nie wyszedł ani zawodowo nic nie osiągneli /czyli są po prostu nikim/. Jedyne co potrafią to wysiadują na typowo babskim portalu i piszą brednie.Przecież takie coś to nawet nie jest namiastka mężczyzny już o mężczyźnie nie mówiąc. Wizualnie toredence to zapewnie kurduplowaty brzydal o chłystkowatej sylwetce, który pewnie musi płacić żeby nawet brzydka kobieta się z nim spotkała :-/

Gość torreadorence
fakt, jestem nieatrakcyjny i cierpię na zanik testosteronu (mam znacznie poniżej dolnej normy).Moje przyrodzenie jest przykrótkie i mam z tego powodu mega kompleksy:( Zwłaszcza na dzisiejsze standardy.Jestem kurdupel, mam brzydką twarz, a co do sylwetki to hmmm....takie chuchro cienkie ze mnie bez mięśni i męskiej sylwetki. Jedym słowem porażka.No ale też mam prawo do życia, a duże cycki kojarzą mi się po prostu z mamusią do której po dzień dzisiejszy lubię się przytulać i wysiadywać pod jej spódnicą.Też mam prawo do życia!!!:( Odczepcie się!

Gość szczupła...
nie wiedziałam ze te mirabelki mogą poprawiac komus humor na dobry początek dnia :)

szczupla - przestan rozkobiecac sie nad swoimi piersiami. mirabelkom czy nawet sliwkom duzo brakuje do Twoich piersi(pewnie w smaku piersi tez lepsze;) ) przesadzasz troche. przeczytalas duzo pozytywnych opini, wiec po prostu uwierz w to. lepiej napisz dlaczego wciaz jestes z typem ktory Cie zdradza?

Gość szczupła..
bo mam tez troche problemów zdrowotnych a on jest przy mnie i mnie wspiera

Gość szczupła..
dodatkowo moge powiedziec tak : co mi po urodzie i powiedzmy ładnych cyckach jak mam poważne problemy zdrowotne? Już bym wolała byc brzydka i nieatrakcyjna ale chociaż zdrowa