Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupła młoda dziewczyna

ładna buźka ale mały biuścik - czy to dyskwalifikujące?

Polecane posty

Gość szczupła....
uważaj willi bo jeszcze Cię wezmą za pedofila ( choc ja mam dwadzieściakilka latek ale nieważne - ważne że mam małe piersi;)

Gość Dar--s
Szczupła... ja mam 32 lata - i nie jestem jedyną osobą która uważa że małe piersi są śliczne. torreadorens za to uważa że wielkie wiszące cyce - bo tak kończą wszystkie naturalnie duże cycki po 40-stce są idealne - a to znaczy że jest smarkaczem który żyje po to by dymać cycate panienki a nie doceniać piękno... które oczywiście nie kończy się na samych wielkich cycka... o ile ktoś lubi duże - ja lubię małe... ale nie znaczy że zdyskwalifikuję osobę z dużym biustem - w przeciwieństwie do torreadorensa który tak próbuje zrobić z Tobą bo masz małe piersi.

Gość
bym wam pokazał dziewczynę co fakt ma małe piersi ale jest przepiękna osły

Gość martynkoska23
kochana nie przejmuj sie wcale, nie wiem co nawypisywał ci torreadorens ale to jest tylko i wyłacznie jego indywidualne zdanie, nie może wypowiadać sie za ogół męzczyzn, jesli on woli zamiast zadbanej, szczupłej dziewczynie z niewielkim biustem ale za to ze sliczna buzia jakiegoś maszkarona z wielkimi cycami to współczuje głupoty naprawde...ja tez a niewielki biust, jak nastolatka, jędrny, miesci sie w dłoni, ogólnie jestem szczupła, zadbana i nie chciałabym wiszących wymion, czym ty sie przejmujesz, jak zajdziesz w ciąze na pewno ci urosną, a co do facetów jest tylu wartościowych i interesujących dla ktorychbedziesz nr 1 niezaleznie od rozmiaru piersi że nie masz co tkwic z byle jakim, pozdrawiam

Gość torreadorens
:) a z moim malym penisem tez moglibyscie mnie pocieszyc ;)

Gość szczupła..
Dar--s mam szwagra w twoim wieku który powiedział ostatnio, że jestem atrakcyjna fdziewczyna i że nie będę miała problemu znalezienie sobie faceta ( na wypadek gdybym się z obecnym rozstała), a nawet zażartował ze " gdyby nie twoja siostra to ty ;) "

Gość kolko
mnie tam nie przeszkadzaj male wole ladna dziewczyne pociesz sie tym ze latwiej piersi poprawic niz jak nie ktore laski z cyckami na wierzchu chodza kiecke ubiora a na ryja musza 10kg tapety dawac

Gość szczupła..
ale ja też sie maluję wrrr ;)

Gość kolko
po za tym ja lubie ladne szczuple laski co za tym idzie z niezbyt wielkimi piersiami na twoim miejscu balbym sie o psychike bo skoro jestes z facetem ktoremu sie ni podobasz do tego cie zdradza to naprawde masz nie rowno Po za tym uroda uroda ale jak w glowie pusto to jeszcze gorzej

Gość errrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tak dyskwalifikuje... idiotki:/

Gość są kolesie którzy lubią
duże cycki, są tacy co lubią małe. Człowiek się rucha z całą laska a nie tylko z jej cyckami. Ja zawsze panny oceniam jako całość

Gość kolko
ale malujesz sie zeby podkreslic urode a nie zeby zakryc twarz

Gość kolko
ja pamietam jak kiedys poznalem w knajpie laske byla boska zagadalem i po 10 min rozmowy juz mi sie nie podobala fakt do lozka czemu nie ale musiala by sie zamknac typowa do ruchania

Gość martynkoska23
Kolko a co to znaczy "typowa do ruchania"? po czym poznac taką panne?? jeste bardzo ciekawa...

Gość su-mo
Właścicielko topiku - najważniejsze są proporcje. Jak masz idealny szczupły brzuszek, długie zgrabne nogi i ładne ramiona to nawet mały biuścik jest po prostu śliczny :-) Pozdrawiam Cię !

Gość Dar--s
Szczupła... to właśnie przykład Twojego szwagra potwierdza.. że faceci lubią ładne zadbane... i małe piersi :)... PS.. dalej czekam na fotkę z niecierpliwością :P

Gość szczupła..
ok dam, tylko powiedz jak sie wkleja

Gość GAR
Szczupla, ladne masz i nie takie znowu male. Leb do gory.

Gość Dar--s
Nie no laska... są idealne... i wcale nie takie małe... chętnie bym je zobaczył na żywo... oj bardzo chętnie... albo poszalał na skype z Tobą :P

Gość szczupła...
ale to zdjęcie chyba ( a raczej napewno) mi je powiększa bo po pierwsze robione z bliska a po drugie ... jestem przed okresem ;) czyli w rzeczywistości są troche mniejsze ( łoo matko jeszcze mniejsze:(

Gość GAR
Nawet jak sa troche wieksze niz normalnie to i tak po nie skurczaja sie az tak ze powinnas miec z tego powodu kompleksy.

Gość Dar--s
Szczupła.... są śliczne... a jeżeli na co dzień sa nawet minimalnie mniejsze to nawet lepiej... dla mnie ideał

Gość szczupła...
są są mniejsze ( jak wiecie kobietom przed okresem troche "rośnie" biuścik). No ale powiedzmy, że jest to różnica max 1,5 cm

Gość GAR
Wiec sa ok, na pewno nie sa male. A myslalem, ze to faceci najbardziej panikuja ze wzgledu na rozmiary.

Gość Do totteadorence
"faceciczku" nieudany, a może zająłbyś się czymś bardziej MĘSKIM niż przesiadywanie na BABSKIEJ kafeterii i wypisywaniu takich nic nie znaczących bredni?:-D Powinieneś skorzystać z kuracji hormonalnej-za mało masz w sobie testosteronu a za dużo kobiecych estrogenów cieniasku... już sobie wyobrażam jaki ty "przystojny" musisz być:-D po twoich wypowiedziach widać że jesteś zakompleksionym, niedowartościowanym faceciczkiem. Zapewne niewyrośnięty kurdupel z ciebie, bez mięśni i męskiej sylwetki, do tego rzadkie włosy i fiutek niedorozwienięty i przykrótki. Dlatego lubisz obleśne krowie wymiona, bo tylko między nimi możesz ukryć tego niedorozwojka mikruska:-D

Gość szczupła...
hmmm dzięki GAR :)