Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka_z_Warszawy

Czy jeśli miałam 27 partnerów seksualnych to już jestem stracona?

Polecane posty

Gość Majka_z_Warszawy

Mam 24 lata, zawsze lubiłam seks w klubach (jednorazowe przygody) - taką miałam fantazję. Teraz jestem w wieku, kiedy zaczynam powoli myśleć o założeniu rodziny - chciałabym mieć męża i trójkę dzieci. Jestem zdrowa jak najbardziej (mimo że jednym z moich partnerów był czarnoskóry - to prztyczek dla rasistów :p ). Jestem wykształcona i oczytana. Czytam sobie to forum od jakiegoś czasu i widzę że faceci chcą tylko dziewic, albo tolerują max 3 ex-partnerów u swoich kobiet. A ja przecież nie cofnę czasu. Czy są jeszcze faceci, którym nie przeszkadza doświadczenie seksualne u kobiety?

Gość zła sama na siebie
hehehe. znamm laske którą zaliczyło 50 facetów a ma 16 latt.; d także nie jest az takk zlee z tobą.; d

Gość nie jestes stracona
jeszcze, Dziwka zostaje się po 30 facecie...;)

Gość Alfons Chujeba
Majeczka, pewnie ze sa. Zapraszam do mojego klubu

Gość Majka_z_Warszawy
Dzięki za odzew :) Zaczęłam się już martwić. Wcześniej w ogóle o tym nie myślałam, a tak od kilku miesięcy zaczęłam się poważnie zastanawiać nad swoim życiem i zwątpiłam że kiedykolwiek kogoś wartościowego znajdę. Przestałam już nawet chodzić do klubów i na imprezy.

Gość Majka_z_Warszawy
do nie jestes stracona - :D

Gość oo ja ppieeeer
gdybym sie dowiedzial ze moja dziewczyna mila tyle huuu jj w c..pie kopnal bym w dupe,ale pomimo wszytko zycze ci jakegos frajera

Gość Czip z Zurichu
jesli mu powiesz stracisz go jesli nie bedzie cie dreczyc sumienie do konca twoich dni trudno powiedizec :/

Gość Prawik 20843
Majka a moglabys byc z prawiczkiem ? Pokazalabys mu na czym to polega ;) ?

Gość hujodopny
pewnie jestes dobra ale tylko do lozka,zaden normalny facet nie zwiaze sie z kims takim- jak sie dowie

Gość nimaaaaaaaa
kurde to imię to chyba określone laski mają moja opinia: nie chciałabym, aby taka osoba jak ty związała się np. z moim bratem - bo uważam, że nie jesteś wartościową osobą Nie potępiam, ale nie też nie chcę takiego pokroju osoby w swoim bliskim otoczeniu - i do tego mam prawo

Gość kuferkowa pani hrabina
o kurde, ale głupi temat

Gość Majka_z_Warszawy
Czip z Zurichu - Na razie nie mam nikogo na oku, ale jak przyjdzie co do czego to powiem mu - że miałam około 10 facetów (to też dużo), ale do 27 się nie przyznam :p Prawik 20843 - pewnie że tak, ale podejrzewam że prawiczek wolałby dziewicę :)

Gość lastamie
ja bym tak nie mogła, nie brzydziło cię to? no chyba, ze byłas strasznie nawalona za kazdym razem, ale taki seks z byle kim, błeee i fuj, bym rzygła prędzej

27 w wieku 24 lat? matkoooo. nie bede mowic, ze jestes prostytutka, bo z tego co piszesz nia nie jestes, ale slowo puszczalska samos ei nasuwa na koniec jezyka. co ty sobie dziewczyno myslalas? na miejscu faceta, ktory chcialby sie do ciebie zblizyc i dowiedzialby sie o takim "wyniku" balabym sie, ze zlapalas hiva albo inna chorobe przenoszona droga plciowa... niesmaczne.

Gość Majka_z_Warszawy
nimaaaaaaaa - W rzeczywistości nie jestem Majka, nie przyznam się jak mam na imię :p (więc nie zrażaj się do Majek ;) ) ale jestem z Warszawy :)

Gość nimaaaaaaaaaaa
kurde za późno :P już jestem zrażona, oczywiście nie za Twoją sprawą :)

Gość Majka_z_Warszawy
lastamie - to nie byli zupełnie obcy ludzie - widywałam się z nimi co jakiś czas na imprezach i mi się podobali :). Poza tym niektórych znałam ze szkoły (straciłam dziewictwo w wieku 15 lat), studiów, lub poznałam przez znajomych.

Gość nimaaaaa
i w gruncie rzeczy - skoro faceci mogą dupczyć bez opamiętania bez nagany społeczeństwa to czemu Ty nie :) Też możesz, o ile Ci to odpowiada :)

Gość Majka_z_Warszawy
wiemy wiemy - nie mam żadnych chorób bo się badałam pół roku temu. Teraz już nie łażę do łóżek (w ogóle stałam się zakonnicą :p). Znudziło mi się (przesyt i zniesmaczenie). Po prostu już przestało mnie to kręcić.

Gość Spoko maroko
Nie jestes stracona! Jeszcze mozesz nadrobic i zaliczyc jakas porzadna liczbe partnerów! JA srednio sypiam z 5 róznymi w miesiacu, sama nie wiem ilu mialam. Ty tez masz szanse, tylko sie ladnie ubieraj, sexownie, pomaluj sie, zrob wlosy i idz na disco czy cos, napewno sie trafi kilku fajnych kolesi. Nie rozumiem tych glupich dziewczyn co sie nawet nie pobawia porzadnie na imprezie. Przeciez od facetów mozna z latwoscia wycianac drinki, kolacje, fajki itp, wiec po co samej placic za to wszystko.

Gość Prawik 20843
Wlasnie nie, ja chce taka mocno doswiadczona, bo to mnie dodatkowo podnieca :D Na pewno nie dziewicę :D... a lat mam 23 :D

Gość lastamie
tez uwazam, ze to nie fair, ze facet moze dupczyc ile wlezie, a kobietom to "nie wolno"; sama jednak piszesz teraz o zniesmaczeniu:) w kazdym razie, ja bym tak nie mogla, jestem prawie 10 lat strasza od ciebie, a mialam 8 partnerów i o kazdym z nich mogę powiedzieć, ze byl dla mnie kimś wyjątkowym, bo poza tymi wyjątkowymi inni mnie obrzydzają (i wcale nie chodzi tylko o wygląd) :)) no nie mogę nawet dotknąć (nawet jak bardzo się lubimy), nie mogę i już, a co dopiero seks! ale moze ja jestem z innego pokolenia albo z innej bajki :)) ps. tak w ogole to mysle, ze ten topik to prowo, ale i tak zycze ci powodzenia

Gość Majka_z_Warszawy
lastamie - jestem zniesmaczona szybkim seksem ponieważ już tego doświadczyłam i nie jestem z tego dumna. Nie ukrywam, że do zmiany w życiu popchnęła mnie spowiedź u przesympatycznego księdza (a idąc tam myślałam że mnie rozniesie i każe mi się wynosić, tym bardziej że nie spowiadałam się wtedy 6 lat). Postanowiłam zmienić swoje postępowanie. Stąd moje wątpliwości :)

Gość sedekatwfarate
sranie w banie, może wstąp do zakonu od razu?

Gość buhahahaa
majka zafundowala wam prowokejszyn i wszyscy lykneli jak sledzika po wodce :D

Gość vfbvdbbd
spoko, masz za to rozciagnieta cipe i przecietnego faceta raz dwa zostawisz, bo nie bedzie go czula:D

Gość iczi
Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejesr. Niczym sie nie przejmuj, a co to kogo obchodzi?

Gość Majka_z_Warszawy
Ależ ja na prawdę miałam 27 facetów. Tylko tu mogę się wyżalić, przecież nie powiem o tym obecnym znajomym.