Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka_z_Warszawy

Czy jeśli miałam 27 partnerów seksualnych to już jestem stracona?

Polecane posty

Gość Majka_z_Warszawy
Nic mi się nie rozciągnęło - kobieta jest w stanie urodzić dziecko, a penis nie jest aż tak gruby :p

Gość Majka_z_Warszawy
27, nie liczac przypadkowych lodzików, palcóweczek, lizanek...

Gość Majka_z_Warszawy
Głodnemu chleb na myśli, podszywaczu :p

Gość pasujesz do najgorszego
babiarza albo alfonsa. zaden porzadny facet by takiej liczby nie zaakceptowal

Gość robilas lody obcym
? :O

Gość dla mnie jest stracona

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Przecież nie musisz nikomu mówić, że miałaś 27 partnerów :) Na pewno facet nie poczuje... Chociaż oczywiście lepiej nie musieć kłamać czy też "nie mówić całej prawdy"-- odpowiedni facet na pewno zaakceptuje Cię taką, jaką jesteś.

na wszelki wypadek nie mów, ja tam na wszelki wypadek ze swojej strony nie pytam, przeszłość to przeszłość (choć jakbym się dowiedziała, że do 24 roku życia mój facet zaliczył niezobowiązująco 27 panienek, to gdyby to wyszło na początku, to bym trochę zwątpiła - nie mam nic przeciw luzackiemu trybowi zycia, ale bym sie chyba nie widziała u jego boku, ale ja wysiadam. na szczęście, niczego takiego się nie dowiedziałam - do tej pory;) gość ma dyskretnych znajomych najwyraźniej :) albo nie sciemnia) Twoja przeszłość, Twoja sprawa i nic komu do tego ale szczerze nie sądzę, żeby wiele facetów to przełknęło u kandydatki na matkę ich dzieci, taki atawizm

Gość do asiuula
bo porzadny facet nie chce miec zdziry

Gość gdybym była facetem to sory
ale tak byłabyś dla mnie stracona. Jestem kobietą i facet który miałby 27 partnerek też jest dla mnie stracony, więc to działa w dwie strony. Nieważna jest płeć, szanować się powinien każdy, ale każdy też zasługuje na 2 szansę. Mnie byłoby trudno to zrozumieć ale są są ludzie który potrafią. Jeśli porozmawiasz szczerze i powiesz że no było tak, byłam głupia, dupczyłam się z kim popadło ale chcę to zmienić, to ok, pewnie ktoś zrozumie. Ale jeśli ciągle masz takie podejście że "lubie się pieprzyć po klubach" to dziewczyno... wstyd wstyd.

Gość dla mnie jestes puszczalska
ja bym od takiej uciekal

Gość zaden porzadny facet cie nie
zechce

Gość Adamek zonaty
Chcbys była najpiekniejsza, najmadrzejsza, najczulsza-najlepiej sie bzykała i gotowała- w zyciu niechciałbym Cie na jakis dluzszy zwiazek ani na zone- no moze na raz i to tylko przez reklamówke z biedronki co by sie nie zarazic niczym

Gość taka jedna Ulapula
A czy murzyn się wyróżniał spośród tych 26 pozostałych?

Gość do Adamek zonaty
popieram cie

Gość Adamek zonaty
Nie chodzii bron borze o to ze mam kompleksy,i nie mialem tylko jednej partnerki seksualnej ale kobieta ktora oddaje sie komu popadnie to szm... nie warta uwagi.

Gość jakby mój facet miał za sobą
seks z 27 kobietami to bym go zostawiła.

Gość takie kobiety nadaja sie
tylko do burdeli

Gość niby tak
Chcesz okłamać przyszłego partnera, zgrywasz przed znajomymi kogos innego, chwalisz się rozwiązłością. Przymnij prosze ode mnie najlepsze życzenia, by twój przyszły partner okazał się pedofilem, przestępca seksualnym, który tak jakoś zapomniaj się przyznać na pierwszej randce :P

Gość taka to tylko dla alfonsa

U mnie facet z takim stażem seksualnym odpadłby na starcie. Myślę, że działa to obustronnie. Natomiast wkurza mnie też, że facet, który zalicza panienki na lewo i prawo to wg wielu macho i ciacho, a jeśli kobieta prowadzi rozwiązły tryb życia to od razu dzivvka. Liczba 27 partnerów jest przytłaczająca, zbyt szanuję swoje ciało i dusze, by pozwolić sobie na coś takiego. Jestem tą szczęściarą, że mój narzeczony to mój jedyny dotąd partner seksualny i chcę by tak pozostało. Wyznaję zasadę: no love - no sex :) Szczerze mówiąc jakiemukolwiek facetowi ciężko będzie przełknąc nawet 10 jak zamierzasz powiedziec partnerów.

Gość aleo
sama nie jestes wartosciowa osoba a chcialabys jakiegos wartosciowego chlopaka, no prosze cie... zaden porzadny facet nie zwiazal sie by z taka szmata

Gość do herbaciana dama
popieram cie

Gość same puszczalskie tu sa

Gość do niby tak
Cytat: "Przymnij prosze ode mnie najlepsze życzenia, by twój przyszły partner okazał się pedofilem, przestępca seksualnym, który tak jakoś zapomniaj się przyznać na pierwszej randce" Czyli życzysz jej żeby jakieś niewinne dziecko z jej otoczenia (niekoniecznie jej przyszłe) zostało napastowane przez zboczeńca? BRAK MI SŁÓW :(

Gość kobieta ktora miala wielu
partnerow zasluguje tylko na milosc babiarza

Gość hmm hmm ofermo
Nie sądzę żeby akurat przystojni czy inteligentni faceci mieli duży przebieg - wręcz przeciwnie. Wbrew powszechnym opiniom nie są też najbogatsi - po prostu są pewni siebie (często w głupi sposób) i lecą na nich równie bezmózgie dziewuchy (też z odpowiednim przebiegiem). Zobacz na imprezach - nie ma tam samych kenów i barbie a sex po kątach kwitnie. Nie mów więc że duży przebieg dobrze świadczy (o kobietach i o mężczyznach)

Gość offermo
Myślisz że puszczalskie dziewuchy na pijanym widzie patrzą na atrakcyjność facetów? Poza tym większość moich koleżanek ma facetów o wyglądzie zdecydowanie poniżej średniej ale jakoś ich kochają (albo wzięły co było :p )