Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Het powiedzcie

Ile Wam zostalo na zarcie do konca miesiaca

Polecane posty

Gość mnie sporo zostało
ok 7.000 pln, jestem osobą samotną, za dużo na siebie nie wydaję, jestem typem sportowca... Szpilek nie noszę, kostiumów na miarę również, biżuteria - nie przepadam... Na co wydaję? Sportowe odzienie, najwyższej jakości- obuwie, dresy, rower, kijaszki:D , masaże, gimnastyka korekcyjna..

Gość yyyyyy
Tym którym nie pozostało za dużo na koncie do końca miesiąca proponuje sprawdzić jakieś promocje w dyskontach, np biedronka Gazetki sklepow można sobie przejrzeć na www.promocyjnegazetki.pl Może akurat uda się dotrwać do 1ego ;) pozdro i powodzenia

Z makaronu i koncentratów można zrobic kilka obiadów. U mnie to było często takie żarcie na koniec miesiąca. Brałam jedną dużą cebulę i kroiłam w kostkę. Podsmażałam na złoty kolor na patelni. Do tego dobrze dodac np. cztery drobno pokrojone parówki - bardzo drobno, albo np. ścinki wędlin - można kupic tanio w supermarkecie. Ew. mielone. Smażymy to z cebulą. Bierzemy jedną - góra dwie łyżki koncentratu i rozcieńczamy go w jednej tzreciej lub połowie szklanki wody. /jak cebula i mięso się podsmażą, wlewamy ten koncentrat. Dusimy tak parę minut, mozna dodac różne przyprawy - nawet wskazane - ja dawałam sół, pieprz, czosnek sypany...paprykę. Osobno gotujemy makaron - najlepiej al dente (niezbyt rozgotowany). Nakładamy makaron na talerze, polewamy sosem z patelni. Można dać na wierzch coś zielonego.