Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa_lejdi_

DZIEWCZYNA ZAPRASZA CHLOPAKA NA KAWE

Polecane posty

Gość 1212q
podoba mi sie pewien chlopak, zauwazylam ze zerka na mnie,jak sie popatrze to odwraca wzrok. jak juz jestesmy blisko siebie to mnie olew, nie zwraca uwagi, nic!!! co zrobic z takim typem?

Gość czekoladowa_lejdi_
co zrobie?hmmm jutro pogadam z tym moim kumplem. Zapytam sie go jaki ON jest,czy wogole jest wart zachodu.. moze sie go poradze co robic :} bo jak mi powie,zebym sobie od razu go odpuscila to sie nie bede upierac.

Gość jestem prawiczkiem-
przegrałem życie ten facet to dopiero ma szczescie szkoda ze mnie zadna nigdy nie chciała zaprosic na kawe ;(

Gość czekoladowa_lejdi_
hmm skad wiesz;p moze sie czaila i nigdy nie odwazyla tego zrobic :]

Gość czekoladowa_lejdi_
to znowu ja :) na czym stanelo ? na tym,ze we wtorek bedzie impreza na ktorej on ma byc tylko niewiem czy przypadkiem nie wezmie tam swojej dziewczyny :o gdyby jednak byl sam,moj kumpel ma mnie z nim zapoznac :D:D byle do wtorku ;)

Gość Rico mat
Witam, mi podobają się dziewczyny które wychodzą z inicjatywą. Utarł się stereotyp, który popiera moja siostra a z którym ja się nie zgadzam, że to chłopak powinien (a raczej musi) coś zrobić aby poznać dziewczynę. W moim przypadku jestem nieśmiały w stosunku do nowo poznawanych dziewczyn, a po jednej, dwóch rozmowach nieśmiałość mija. Wtedy potrafię słuchać jej i mówić na karzdy temat.