Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tekla co sobie spekla

rodzina się wtrąca do imienia dla dziecka!!!!!

Polecane posty

mam juz dosc ,tesciowa prawie ze obrazona ze chcemy dac tak na imie córce i podpowiada inne jje zdaniem ładne imiona,siostra jest zdegustowana i tez mi podpowiada jakieś inne i to nie Polskie bo jest w niemczech i wymienia mi jakieś greckie czy tureckie imiona,jezzzu zaczynam sie sama wachać czy nie wymyślić innego imienia,nie chcę żeby się na mnie obrażały ,po za tym nie którzy jak słyszą imie to robią dziwną mine:O

Gość u mnie bylo tak samo
przyzwyczaili się w końcu. Olej ich i nie poddawaj się presji. To Twoje dziecko. Oni swoje już nazwali- wykazali się.

Gość fgdgf
Przecież to normalne że się chcą wtrącać. Jak sobie z tym poradzisz, o już twoja sprawa, przy czym posłuchać opinii zawsze warto.

fanka doduni dla ciebie to pewnie bedzie gejowskie imie :P czy jest wazne jakie imię to moje dziecko i ja je nazwe jak ja chce... dzwoni do mnie siostra i jej mówie ze mała już kopie i wymienia imie a ona do mnie NIE DASZ TAK NA IMIE!

macie racje przyzwyczają sie ale zeby 60 letnia kobieta wymyslała takie nazwy np.Ala to ona mówi ze bedzie mówic do wnuczki srala taki przykład

Gość no ale o co chodzi
przeciez chyba nie każą ci dawac na imię tak jak oni chca, a wypowiedzieć własne zdanie i podsunąc jakąs propozycję to chyba mogą nie?

Gość no ale imię Tekla jest
nawet ładne, moja prababcia ma tak na imię, mogo się tylko niestety śmiać :(

Gość u mnie bylo dokladnie to samo
tez wymyślali takie rymowanki głupkowate i mówili jak to się dzieci będą śmiały. To odpowiadałam, ze dzieci się śmiać nie będą bo w jego klasie będą same jesiki, alany oliwiery, nicole i oliwie i nikt jej imienia nie uzna za dziwne, tylko wręcz zwyczajne.

Michalina chcę dać ,nie chciałam pisać bo nie o imię tu chodzi nam się podoba ale rodzina dziwnie reaguje właśnie wymyslają mi jakieś Oliwie ,Nikole itp ładne imiona ale ja nie chćę żeby moje dziecko tak miło na imię

Gość michasia jest super
Olej ich naprawdę. Jak się Misia urodzi to im wywietrzeją pierdoły z głowy!

Gość Fanko doduni
tu nie chodziło o twoja opinie.

fanka doduni dobrze ze olewam takie komentatorki jak ty :O no mówia do mnie ze jak mała to fajnie ale jak dorosnie to bedzie to takie twarde imie:O jak dla mnie to ładnie brzmi z nazwiskiem inne mi jakoś nie pasują

nie wiem jak stanowczo a zarazem żeby nie urazić powiedziec rodzince żeby sie nie wtrącała

Gość MamZawssszeeeRaacjeeee
kochana, imie Michalina jest piękne, nie sluchaj tych co radza Nikole, Carmen, czy inne wiesniactwa - wszystkie Nikole i Carmen i inne bajery znam tylko dzieci z rodzin patologicznych, bidnyh, czesto rodzice alkoholicy, taka wiocha totalna. Znałam dwie Michaliny. Jedna była z moim LO (obecnie mam 23 lata), była ladna, nietypowa dziewczyna, o pieknym nietypowym imieniu. Zazdroscilam jej tego imienia - bo jest ono polski, tradycyjne, z klasa, gustowne, a jednoczesnie nietypowe i rzadko spotykane. Ona wzbudzała w innych uczniach respekt swoja osoba tylko przez samo imię. Drugą poznałam na studiach i wtedy juz totalnie pokochałam to imię i jest ono jednym z 3 nad ktorymi bede sie zastanawiala, jesli kiedys bede miala coreczke. Nie sluchaj nikogo. Michalina to piekne imię, imię z klasą, jak corka skonczy lat kilkanascie - bedzie Ci za to imię wdzięczna. Zobaczysz.

Gość mam kolezanke Michaline
i nie narzeka ze za twarde. w pracy mówią do niej Misia, pani Misiu.

Agustin Egorolla ma zagraniczne pochodzenie, wiec nie dziwi jego gust, poza tym jego corka bedzie miala zagraniczne nazwisko, wiec wszystko się trzyma kupy. A Doda, która jest szczytem tandety i wulgarności nie jest dla ludzi z klasą żadnym wyznacznikiem:) pozdrawiam:)

fanka doduni nie obrażaj bo zaraz ty możesz zostać obrażona ,nikt cie jeszcze nie wyzywa od idiotek choc nie wątpię że na takie miano zasługujesz:)

Gość a jakie imie się radziowi
podoba?

Gość niee
Ja uwazam ze Michalina to super imie. Nie przejmuj sie rodzina i nazwij jak chcesz...Na Michaline mozna mowic zdrobniale misia,miska lub michalinka i wszystkie brzmia ladnie. Nikole i Oliwie sa oklepane i nie podobaja mi sie wcale

Gość a teraz jakie mu się podoba
Może to autorce pomoże w wyborze! Fanko doduni nie popisałaś się! Nie wiesz jakie imię podoba się teraz radziowi a powinnaś wiedzieć jakie na pierwszym, drugim i trzecim miejscu. Idz poczytaj pudelka, wróć i nam napisz! szybkooo!

fanka - nie będę zdecydowanie zniżała się do poziomu Twojego i Twojej bogini, bo uwłacza mi to... wiec nie skomentuję:)

tak zdecydowanie jak bym wiedziała jakie sie radziowi teraz podoba to penie bym zmieniła zdanie.....a tak zostanę przy Michalince :(

chociaz mo.ze jednak wspomnę, iż ilość nagród to nie wszystko. Texty jej piosenek sa proste jak kawałki disco polo, bez zadnej głębi, muzyka też raczej z tych dla ludzi mało wymagających, klnięcie, wyzywanie na każdym kroku, wulgarny styl bycia, tandetne ubrania (tak, to wlasnie doda uswiadomila mi, ze nawet w ciuchach od najlepszych projektantow mozna wygladac tandetnie hehe). Wiec nie oczekuj, ze bede miala do kogos takiego jakikolwiek szacunek:)

Gość bhhmn
a mnie sie michalinka podoba, sama moze tak dam corce na imie :)

moja przyjaciółka w maju urodziła córeczkę i dała jej na imię Michalinka. Najpierw były pewne zgryzy wśród rodziny, ale wszyscy to szybko zaakceptowali. uważam , że to świetne imię- Michalina, Misia... może staromodne, ale ładne.

a wiesz jakie sie adasiowi podoba pewnie jakieś honey albo apple :)

Gość frfggva
ktos napisal ze w pracy do jej kolezanki mowia "pani misiu" uehehehehhe padłammmmmm ;)))) autorko, moze faktycznie przemysl :D:D

a tak poważnie to nie będę się nimi przejmować ,będą musieli to zaakceptować:)

Gość hallochen
i slusznie,to twoj wybor:) nie daj sie . Ja jestem wlasnie przed oswiadczynami rodzinie,ze nie bedziemy chrzcic dziecka-tez sie pewnie naslucham.

Gość hallochen
to bylo do tekli-