Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F_I_A_T

Jakie błędy popełniacie za kierownicą?

Polecane posty

Gość F_I_A_T

Takie najgłupsze, albo takie których nie potraficie zwalczyć? :D

Gość biore do ust
Lewarek zmiany biegów. Nigdy sie nie oducze.

Gość to świetnie ze czerpiesz przyj
emność z jazdy :D

Gość kiedy wyprzedzam
nie patrze czy ktoś nie zaczął wyprzedzac mnie. Raz ktoś przeze mnie pojechał sobie po polu

Gość fdfasf
przed skrzyżowaniem na światłach jak jest czerwone to zaciągam ręczny

Gość z punktu widzenia pieszego
ngminie większość kierowców np. w korach stoją na pasach i jeb-spróbuj przejść :Oinny miga ze skręca w lewo a jedzie w ...............prawo :O no i zajmowanie nie tych pasów co trzeba na światłach tzn. na pasie do skrętu w lewo ustawia się typek jadący prosto i WSZYSCY za nim którzy chcą sobie skręcić nie mogą jechać w lewo gdy jest zielona strzałka i muszą czekać az będzie można takze prosto jechać-TUMAANY!!

akurat pas dla skręcających w prawo na zielonej strzałce i dla jadących prosto jest ten sam, i tak samo ma prawo na nim stać ten jadący prosto, jak i skręcający, więc to nie jest żaden błąd

nie ma to jak ruch lewostronny w Anglii. Jednakze cierpliwosc i ostroznosc kierowcow w stosunku do innych kierowcow a juz szczegolnie w stosunku do pieszych bedzie mnie chyba zadziwiac do konca zycia. Pieszy to jak swieta krowa ...robi co chce, lazi jak chce a nikt nawet nie zatrabi. Na swiatlach kolezanka przespala 2 zmiany i nawet sie za bardzo nie awanturowali. Natura taka, czy co...

Trąbie na mohery, które wychodzą na ulicę 2 metry przed moją maską. Pokazuję 'faki' kolesiom w golfach, którzy ruszają z piskiem na światłach i oglądają się, by zobaczyć czy zrobili na mnie wrażenie. Notorycznie przejeżdżam na żółtym świetle. Jadąc w długa trasę niemiłosiernie długo trzymam auto na 3, bo lubię słyszeć wycie silnika :classic_cool:.

Gość www.tnij.org/vivix
Wszyscy którzy ze mna jechali mówią że błedem było zaliczenie mi przez egzaminatora jazdy egzaminacyjnej

Ależ moje użycie jest uzasadnione. Ostrzegam babki przed niebezpieczeństwem ;) Nie ma to takie wyobraźni ani pojęcia o podstawowych prawach fizyki i myśli, że auto na pstryknięcie palcem w miejscu stanie..

Jeszcze (odpukać) takiego nie widziałam :D U mnie przemieszczają się po mieście parami, korzystając ze środków komunikacji miejskiej ;)

Gość nie pojmujee
fdfasf : "przed skrzyżowaniem na światłach jak jest czerwone to zaciągam ręczny" No i co w tym błędnego?

Gość nchbuh
ciągle mi sie myla pedały gaz z chamulcem ;/