Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aminexil26

mój chłopak nie daje mi spokoju!

Polecane posty

Cały czas do mnie pisze na gg gdy jestem poza domem co 15 minut dostaje smsa, dzwoni kilka razy dziennie. Gdy niemam akurat czasu żeby z nim rozmawiać to sie obraża. On mieszka 25km ode mnie i nie ma samochodu więc to ja musze do niego jeździć, widujemy sie praktycznie codziennie a kiedy nie mam czasu żeby do niego jechać to on przyjeżdza autobusem, czuje sie przy nim troche jak w klatce, cały czas chce być ze mną i to mnie troche wkurza. Dodam że jesteśmy razem 4 miesiące i na początku myślałam że mu to przejdzie ale jakoś nie przechodzi :(

Gość ami przeciez ty facet jestes
to skąd żeńska forma czasowników???

Gość a po co w necie udawac
w realu rozumiem, nie w tym nawiedzonym chorym kraju

Gość ja tam do gejów nic nie mam
niech sobie żyja szczęśliwi

Gość ja jestem z takim chlopakiem
juz 2 lata...z tym ze mieszka ode mnie 2km...i w sumie caly czas tak samo jest....jedynie to jak jest w pracy to jest cisza...chociaz ostatnio kiedy zaczelam studia on jest zazdrosny i jakos potrafi co chwile pisac nawet podczas pracy...a tak jak siedzialam w domu i mi sie nudzilo to sie nie odzywal podczas pracy...a teraz gdy jestem zajeta w szkole bo na przerwach przechodze z roznych budynkow do innych to co chwile pise....i sie pyta czemu mu nei odpisuje jak mu 10 min pzniej odpisze;o masakra....

wyłączenie telefonu nic nie da, po prostu przyjedzie do mnie do domu i tyle. Najgorsze jest to że ogranicz tez moje kontakty ze znajomymi, np. nie mogłem iśc na ipreze ze znajomymi ze szkoły itp.

Gość do daniela 24
co trzeba zrobic by jezdzic karetka? jakie rpawko na to? jakie kursy? jakies dodatkowe bad psychologiczne oprocz tych standardowych dla kierowcow zawodowych sa?

Gość do daniela 24
nie chce podrywac! chce sie dowiedziec jak zostac kierowca karetki!!

Tylko wykwalifikowani kierowcy, z co najmniej 3-letnią praktyką w kierowaniu pojazdami, dobrym stanem zdrowia i spełniający wymagania psycho-motoryczne mogą być zatrudniani na stanowisku kierowcy karetki sanitarnej. Każdu kierowca karetki obowiązkowo musiałbyć zaszczepiony przeciwko zakażeniu wirusem zapalenia wątroby typu B. Są nieregularne godziny pracy. Mi wystarczyło prawo jazdy kat.B, bo jeżdze pojazdem uprzywilejowanym tzw. "niskim"

Gość do daniela24
aaa, czyli nie reanimacyjna? takim busem jakby? no dobra, ale praktyka czyli musisz byc zatrudniony gdzies? czy po prostu miec min 3 lata prawko?

Musiałem przejsc specjalistyczny kurs pierwszej pomocy na swój koszt...W szpitalu robiono mi badania podstawowe, tzn. wzrok, słuch, ogólną kondycję organizmu. Musiałem przynieść masę zaświadczeń lekarskich no i prawko, Miałem specjalistyczny kurs zachowania się w stosunku do osób niedorozwniętych umysłowo, do niepełnosprawnych i ogólny kurs zachowania się w stosunku do noworodków i ciężarnych kobiet

Gość do daniela 24
ok, dzieki za informacje :)

Gość ja mam takiego męża
Niby fajnie, ze dzwoni ale jak mi dzwoni po raz kolejny w ciągu dnia to męczące, ale ja mojego wyuczyłam że jak nie mogę rozmawiac to nie mogę i że mam czesto telefon zapodziany i nie zawsze odbieram i to nie jest powód do obrazy dla niego.