Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakarat

Dziewczyny!!!Czy według was Leonardo DiCaprio jest megaprzystojny???

Polecane posty

Gość Bakarat

Cześć!!!Jestem wielkim fanem DiCaprio i to zarówno dla jego talentu, filmów w których zagrał oraz dlatego ze jest fajnym facetem.A wy jak uważacie? Czy według was DiCaprio jest fajnym aktorem???No i czy jest tak samo przystojny według was jak np. w moim ulubionym filmie "Złap mnie jeśli potrafisz". Ja jako facet uważam że był wtedy przystojny i maczowaty ale to tylko moja opinia...A wy jak sądzicie???

Gość nchdbvjhds
mnie sie wogóle nie podoba ,przystojny jest Artur Boruc

Gość Bakarat
Aha czyli jednak też uważacie tak jak niektórzy że przytył???Ale nie martwcie się niedługo będzie mocno szczupły bo chudnie do roli:):):)A jak będzie szczupły to co???

Gość
on był słodki w titanicu ,niebiańskiej plazy i chłopeciym świecie, czas mu nie służy i t adodatkowo masakra psychofanki :(

Gość mi się nigdy nie podobał
i przystony też raczej nie jest :o

Gość Bakarat
A czy w "Złap mnie jeśli potrafisz" w zestawieniu z dniem dzisiejszym był przystojniejszy czy też nie???

Gość do Bekart
jesteś babą udającą chłopa czy gejem? Takie masz dziwne pytania

Gość był - jakieś 30 kg temu

Gość Bakarat
Wkurzają mnie i w pewnym sensie ubolewam jako fan kiedy czytam opinie niektórych że niby "tak bardzo przytył" albo jakieś inne krzywdzące bzdury...Może rzeczywiście trochę przybrał na wadze ale moim zdaniem wcale nie ma nadwagi!!!

Gość Bakarat
Sorry. Nie przedstawiłem się. Jestem facetem, ale HETERO o czym kurcze zapomniałem wspomnieć(a chciałem).Nie nie nic z tych rzeczy. Podniecają mnie tylko i wyłącznie DZIEWCZYNY!!!:D:D:D Jest jednak moim idolem i cieszę się z jego sukcesów i smucę z niepowodzeń...

Gość przerwa między palami 90
zakochałeś się w nim :P

Gość Bakarat
Szukam nawet już pary na studniówkę:D. Ale wróćmy do tematu. Jako jego fan chciałbym wiedzieć czy podoba wam się???

Gość mi się on w ogóle
nigdy nie podobał

Gość Bakarat
NIE NIE i jeszcze raz NIE. Mam przecież też swoje IDOLKI!!! A w klasie flirtuję z jedną z dziewczyn:D...Ale nie o tym piszmy...

Gość Bakarat
Ale już przeszedł na ostrą dietę i ostro ćwiczy na siłowni. Jeżeli załóżmy (a na pewno tak będzie) znowu będzie szczupły to będzie mu można jeszcze coś zarzucić???Zaraz przejdę do innych pytań ale najpierw doprowadźmy to do końca...A w Złap mnie...???

Gość Bakarat
jak jest szczupły to jest bardzo podobny do Johnny'ego Deppa też mojego drugiego idola"D:D:D