Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daruszka_maluczka

Mój organizm jest zanieczyszczony, toksyczny - jak sobie z tym poradzić?

Polecane posty

Gość daruszka_maluczka

Witam. od 4 lat jestem na różnych dietach i staram się zdrowo odżywiać. czasem zdarzy mi się jakiś słodycz... nie piję i nie palę. Jednak mimo to, mam okropne problemy z zaparciami i trądzikiem. czytalam gdzies ze to wina toxyn w organizmie. (hormony mam w porządku) jak się oczyscic? czytalam juz mnóstwo ofert: program Colonix, jakaś hydro lewatywa ktora oczyszcza cale jelita... na jednych stronach czytam ze to super sposoby, na innych ze szkodzą. Co robic?

nie diagnbozuj sie sama bo tylko wydasz kase na specyfiki, ktore Ci nie dadza skoro masz tradzik to idz do dermatologa - dostaniesz leki, a nie ogolnodostepne kosmetyki i Ci przejdzie

Gość daruszka_maluczka
łatwo ci mówić. bylam juz u 6 dermatologow, kazdy leczyl mnie inaczej i nic z tego nie wyszlo ;(

Gość jedyne rady
Oczyścić organizm z toksyn Terapią Gersona, po terapii prowadzić zdrowy tryb życia by zmusić układ immunologiczny do pracy. Wszystko a' propos znajdziesz w internecie wpisując w Google: Terapia Gersona-film, Vademecum zdrowia- jak żyć. Powodzenia.👄🌼 Oto cyt. dot. cudownych możliwości Organizmu z jego Układem Immunologicznym: Przyszłość medycyny Współczesna medycyna i medycyna przyszłości nie będzie polegała na tabletkach, zastrzykach, operacjach chirurgicznych, lecz na stymulacji(środkami zarówno fizycznymi jak i psychologicznymi), wręcz zmuszaniu Układu immunologicznego do obrony i walki z infekcją chorobotwórczą” poprzez spełnianie 4.warunków determinujących zdrowie: 1)odżywianie, 2)wysiłek fizyczny,3) higiena,4) pozytywne nastawienie psychiczne; krótko mówiąc, dzięki higienie w pełnym tego słowa znaczeniu). Będzie to najsensowniejszy, zarazem najtańszy sposób na zdrowie i życie. W przeciwnym wypadku ludzkość ulegnie zagładzie biologicznej. L