Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maaadziulaaa411

STOP zabijaniu psów w Korei południowej! Wejdz koniecznie!

Polecane posty

Chciałam prosić wszystkich aby podpisali się pod tą petycją --->> pl.unitedcats.com/stopkillingdogs/ i podali innym. O co chodzi? Psy w Korei Południowej są torturowane, mordowane, a ich mięso jest potem spożywane. Link ten prowadzi do petycji, pod którą każdy człowiek może się podpisać. Potrzeba 1 000 000 podpisów, aby wysłać tę petycję do Korei i żeby tamte władze rozpoczęły postępowanie wobec tej zbrodni. Umieszczając ten link w Internecie na różnych forach i blogach, możemy powiększyć liczbę osób sprzeciwiających się tej katordze. Im szybciej więcej ludzi wystąpi za tą petycją, tym szybciej zakończą się tortury tych przyjaznych czworonogów. Nie bądźmy obojętni! Sama mam dwa psy i za nic w świecie bym nia dała im zrobić takiej krzywdy. To jest nie do pomyślenia co ludzie robią z takimi przyjaznymi dla nas zwierzętami. Każdy podpis się liczy! Pozdrawiam.

Gość my jemy świnie oni psy
co kraj to obyczaj

Gość Gruby Franek
stop zabijaniu wołowinków i świnków w amerykańskich farmach rzeżnych dla Burger kong i mac donald!

Gość laliet
Taki juz jest ten durny swiat, i watpie by te petycje pomogly, Dalej beda zabijac, w polsce tez zabijaja na smalec..

Gość ale droga autorko
oni tam hoduja te psy jako zwierzeta rzeńne, to że ty masz w dom psa to nie znaczy że każdy musi mieć......ja nie mam i mi nie potrzebny :o lepiej się zajmij pomaganiem ludziom, a jk lubisz psy to sponsoruj schroniska, Koreąńczycy maja prawo jeść takie mięso jakie chcą, nic nam do tego, wiesz że Clooney ma w domu dwie świnie z którymi chadza na spacery? Świenie w Chinach są normalnie chodowane jako zwirzaki domowe, sa rozmaite odmiany, łaciate, rude, śniezne, długowłose i krótkowłose...a ryby? hodujemy ryby w akwariach ale to nie znaczy że mamy nie jest karpi :)

Gość Gruby Franek
właśnie tolerancja polega na urządzaniu w jej imię świata wg własnych wzorców. tolerancja dla jednych jest ZAWSZE nietolerancją dla innych

Gość Lateks
Korea PŁD. to rozwinięty cywilizowany kraj . i bogaty. i kij nam do nich , bo polska to zxadupie biedne brudne, zadłuzone , syf. oni tam gdyby wiedzieli o jakiś wzywaniach brudnej polski to by ze smiechu się po dywanie tarzali. lache kładą na jakiś nawiedzeńcow z biednej Europy wschodniej. i mają racje!

bez sensu...Na świecie jest kilka miliardów ludzi a wystarczy tylko milion podpisów, żeby władza zareagowała na nie ?

Ciekawe, że wyznawcy Hinduizmu nie piszą takich petycji o ochronę krów i koni. Dla nas jedzenie wołowiny jest tak samo normalne jak w Korei jedzenie psów.Nie jesteśmy od nich w niczym lepsi. To, że nigdy nie zjadłaś psiego mięsa wynika ze zwykłego szczęścia - jeśli można tak to nazwać ;)

Gość roki500
podpisujcie się ludzie,nic Was to nie kosztuje a napraawdę możecie pomóc

Gość Gruby Franek
widać Naród nam mądrzeje. szlachetni młodzi z gorącym sercem Ludzie nie dają się omamić głupawym pomysłom.

Gość fallusususus
a dlaczego krowy można zabijać a psów nie ? ja bym z chęcią zjadł coś z psa, żeby zobaczyć jak to smakuje, wy kobiety macie zapalenie instynktu macierzyńskiego, nie macie teraz dużo dzieci jak przed wiekami to przerzuca się on na wszystko co jest okrąglutkie i bezbronne