Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego

Dlaczego nie produkują biustonoszy do karmienia dla normalnych kobiet ???

Polecane posty

Gość nie rozumiem tego
ja kupuję tu http://milena-bielizna.pl/shop/ albo tu http://www.intymna.pl/ albo na allegro, ale rzadko ze zwykłymi stanikami nie ma problemu, ale mi chodzi o taki do karmienia, z odpinanymi miseczkami, żeby biust w trakcie karmienia też był podtrzymywany, bo mały czasem ssie 20 min, i w nocy, bo śpię w staniku, mleko mi cały czas leci i wkładki muszę zakładać non stop, może potem się unormuje jak nigdzie nie dostanę to trudno, jakoś sobie poradzę, albo w ostateczności kupię 75 B i może krawcowa jakoś mi dopasuje, zwęzi pod biustem, przeszyje bliżej ramiączka i poprawi miseczki, żałuję, że u mnie w miescie nie ma gorseciarki, która by uszyła na miarę

Gość nie rozumiem tego
Kto szuka ten znajdzie !!! : ) Firma MIZET produkuje staniki do karmienia od rozmiaru 65A ! Rozmiar 65D/E był oczywiście niedostępny, ale kupiłam 70 B i jest super ! Ciasny pod biustem, dobrze podtrzymuje piersi, wykonany z fajnego materiału, który nie podrażnia brodawek. Po praniu rewelacja, nie rozciąga się i nie deformuje. wygodne, odpinane miseczki. Kupiłam od razu 3 sztuki, i co najważniejsze : bardzo przyzwoita cena, zapłaciłam 39 zł za sztukę. Zamówiłam w sklepie z bielizną, sprowadzili dla mnie od producenta, po tym jak zrobiłam wielką awanturę, że nie mają w swojej ofercie pełnej rozmiarówki, bo mieli tylko od 75 C w górę.

Gość jannka_wi
Produkuja, produkuja trzeba tylko poszeprac np. tutaj: duzabielizna pl

Gość mnbvcfgh
że każda karmiąca matka musi być od razu gruba jak hipopotam z wielkimi wymionami krowy ??? Gdzie mam do licha zakupić biustonosz z odpinanymi miseczkami, do karmienia na wymiary 70/84 czyli rozmiar 65 E ??????????????? rozm. E to juz faktycznie wymiona krowy.Nie ważne, zeobwód pod cycami nie jak u hipopotama :O

Gość mnbvcfgh
że każda karmiąca matka musi być od razu gruba jak hipopotam z wielkimi wymionami krowy ??? Gdzie mam do licha zakupić biustonosz z odpinanymi miseczkami, do karmienia na wymiary 70/84 czyli rozmiar 65 E ??????????????? rozm. E to juz faktycznie wymiona krowy.Nie ważne, zeobwód pod cycami nie jak u hipopotama :O

Gość gdzie mozna kupic
sa sklepy internetowe w UK: bras4mums.co.uk - wybor jest naprawde spory,ale nie wiem czy wysylaja za granice.

Gość gdzie mozna kupic
ja mam 70 J/75 G i nie wydaje sie zebym miala wymiona krowy. Takowe sie robia kiedy nosi sie nieodpowiedni biustonosz

Gość ddu
też nie mogę nigdzie znaleźć 60 d, ani nawet 65 d. i nie daje sobie wmówić paniom ekspedientkom, że 75 b to to samo. szlag mnie trafia!

Gość karo88
Doskonale rozumiem twój ból bo sama długo szukałam odpowiedniego sklepu z biustonoszami do karmienia. Aż w końcu trafiłam na Krisline. Fakt mają ogromne rozmiary, ale znalazło się też coś i na mnie :) noszę rozmiar 60E :) kupiłam nie tylko stanik do karmienia, ale też od razu kilka kompletów bielizny na codzień i muszę przyznać że jestem bardzo zawodolona :) wreszcie mam dobrze dobrany stanik! :)