Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta1991

wpadka !!

Polecane posty

Mam pytanie bo strasznie dużo o tym czytałam. Czy jeśli pojawi mi sie okres mogę wykluczyć ciążę? Po ile kupie test ciążowy ? nigdy tym sie nie interesowałam więc chciałabym wiedzieć.

Mam pytanie bo strasznie dużo o tym czytałam. Czy jeśli pojawi mi sie okres mogę wykluczyć ciążę? Po ile kupie test ciążowy ? nigdy tym sie nie interesowałam więc chciałabym wiedzieć.

Czy jeśli dostane okres taki jak mam zawsze to mogę wykluczyć ciążę? dodam że brałam tabletke escapelle może ona mieć jakies skutki uboczne tzn czy może zmienić mój okres?

Gość papapa
a dostalas go? jesli pojawilo sie krwawienie to raczej dobry znak. dla pewnosci zrob test za kilka dni albo idz do gin.

Te podemną jak masz zamiar tak komentować to lepiej się ucisz nigdy ale to nigdy w życiu nie zdażyła mi sie wpadka robiłam to dopiero 4 raz!! wię nie komentuj a tak wogóle to mam prawo się pytać po to założyłam tu konto aby rozwiać swoje wątpliwośći! na każdych stronach piszą co innego! Do papapa Nie jeszcze nie dostałam ale podbrzusze mnie boli. Chciałam sie tylko zapytać bo czytałam na jakieś stronce gdzie pisali że podczas ciąży może wystopić krwawienie.

Miałam kiedyś podobną sytuację. Mi mojemu ex pękła gumka. Poszłam do ginekologa i przepisał mi postinor. Po 2 dniach nastąpiło krwawienie (co znaczyło, że nie ma już zarodka). Czy u Ciebie nastąpiło krawienie max 3 dni po zażyciu tabletki?

ja brałam escapelle mija 6 dzien od zazycia okresu jeszcze nie dostalam. okres mi wypada dopiero 20 pazdziernika . Czyli mam rozumiec ze jesli okres mi sie jeszcze nie pojawił to mogę być w ciąży? czytałam że ta tabletka może przestawić mi okres.:(:(

Miałam wiele 'wpadek', zazwyczaj brałam postinor ale ostatnim razem chyba zażyłam tą tabletke co ty...to taka w srebrnym opakowaniu? jakby pudełeczku? jakaś nazwa na e.. Jeśli tak to po niej spóźniał mi się okres 3 miesiące. Miałam wtedy 19 lat i strasznie bałam się iść do lekarza zbadać się. W końcu nie wytrzmałam i powiedziałam o tym mamie więc poszła ze mną. Na szczęscie w ciązy nie byłam :) Lekarz przepisał mi tabletki na wywołanie krwaienia i hormony aby wyregulować okres. Nie dziw się, że spoznia ci się okres skoro dostaryczyłaś swojemu organizmowi końską dawkę hormonów. nie wydaje mi się, że jesteś w ciązy. nawet jeśli nie nastąpiło krwiawienie po zażyciu tabletki to małe prawdopodobieństwo. biegnij do apteki po test ciązowy a jeśli okres nadal będzie się spozniał idz do lekarza ;) głowa do góry.

Tak to taka w srebnym opakowaniu. Bardzo się boje:( Mam nadzieje że tabletka zadziała wziełam ją w 1 dobie okres ma być 20 pazdziernika:( mam nadzieje że się pojawi...:(

o jaaaa! a ja myślałam, że spoznia Ci się okres a Ty masz go mieć dopiero 20 pazdziernika. heh. nie masz się co stresować. Poczekaj jeszcze te 5 dni :) jestem pewna, że nie jesteś w ciązy skoro wziełaś tabletke PO.

Ja mam nadzieje ze nie jestem naprawde:) a mam pytanie jesli dostane okres taki jak mam zawsze mogę już wykluczyć ciąże?

z tym jest różnie. moja starsza siostra jak zaszła w ciąże miała jeszcze miesiączkę przez 2 miesiące. z drugim dzieckiem brak miesiączki wykazał ciąże :) wzięłaś tabletkę 'Po' więc nie stresuj się dziewczyno. nie wydaje mi się, że wpadłaś :) poczekaj na okres i zrób mimo wszystko test żeby mieć pewność.

Test będę mogła dopiero zrobić za tydzień:) jestem przez te 6 dni kłebkiem nerwów boje się jak cholera:(

ale nie będziesz robiła testu w trakcie miesiączki prawda? bo to bez sensu :) musisz poczekać aż miesiączka się skończy wtedy wynik będzie bardziej prawdopodobny.

wszystkie chyba są podobne :) te tańsze nie różnią się niczym od droższych. ja używam płytkowego bobo test.

A jeszcze okresu nie dostałam jak na razie. Ale ma być dopiero 20 pazdziernika. Jutro jade kupić test boje się jak cholera:(

Gość papapa
marta jest dzis bardzo milczaca... Co sie dzieje??? Pewnie dostala okresu i po sprawie.

Gość papapa
Eeee, napewno nie jest az tak zle. A jak samopoczucie??? Jest piatek, odstresuj sie troche...