Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana kobietka2020

Piekelna awantura o głupie podpaski!

Polecane posty

Mam wspaniałego faceta,przynajmniej tak myślałam do czasu kiedy mnie złapała grypa i miałam gorączkę!Mój chłopak z którym mieszkam wziął sobie wolne i opiekował sie mną,byłam szczęśliwa do czasu kieedy zbliżał mi się okres i poprosiłam go żeby kupił mi podpaski,na początku zareagował śmiechem,chyba myślał że żartuję ale ja mu mówię ze naprawdę nie mam i żeby poszedł do sklepu i mi kupił,mamy 21 wiek i wiadomo ze jak facet kupuje podpaski to nie dla siebie!Myślałam że piorun w niego trafił!!Zaczął mówić że chyba gorączka za wysoka ,że mnie straszy i że nigdy tego nie zrobi!no ja pieprzę,facet co wstydzi się kupić podpaski!!Więc ja mu mówię że jak mnie poznał to jakoś mu nie było wstyd iść kupić prezerwatywy!a on na to że to jest do facetów i że on też mi nie kazał kupować prezerwatyw!Czy wszyscy faceci boja się iść do sklepu i kupić podpaski?

Gość Ups...........................
Parę razy widziałam jak w aptece faceci kupowali podpaski dla kobiet po porodzie i jak dla mnie to taki facet ma duży PLUS.

Gość Elektryk z Łodzi
Niewiem w czym tu jest problem ? Nieraz już kupowałem żonie podpaski i niewidzę tu żadnego problemu. Twój chłopak to widocznie jeszcze duży dzieciak 😭

Gość Dzieciak nie facet.

Gość tolla
znam faceta (starszy gość), który powiedział, że W ŻYCIU nie kupiłby damskich majtek - wolałby uprać nawet najbrudniejsze! Masz kobieto duupę nie chłopa!

hahahaha co za cymbal, widac, ze bardzo niedojrzaly kochanienka :O moj mi kupuje podpaski bez problemu, ja mu tylko dokladnie zapisuje jakie i on juz wie :P a ostatnio nie bylo tych, ktore uzywam i przyniosl inne i powiedzial, ze szukal, ale nie bylo i ze sie poradzil i te tez sa dobre :D taki kochany! no ale on ma 32lata, wiec trudno, zeby sie wstydzil glupot :O

Gość dziwna sprawa
bo mi mąz kupował wiele razy...test ciązowy też mąz kupił...chyba ze dwa razy ojca wysłałam jak jeszcze w domu mieszkałam i poszedł;/....niech juz nie przesadza..

Gość jakis dzieciak z niego
moj facet nieraz kupowal mi tampony i nigdy nic nie mowil

Właśnie w tym problem że pierwszy raz sie na nim zawiodłam!powiedział że może wszystko zrobić dla mnie ale tego nie zrobi i koniec!Dla mnie to też jest śmieszne ale faceci niekiedy dziwni są a nie chce go smuszać do czegoś co mu sprawia trudność!!Ale dlaczego go to tak zawstydza?

Gość alalala24
mój mąż (ma 32 lata, ja 24, od 5 lat jesteśmy razem) też nigdy nie robił problemu, gdy prosiłam by kupił mi tampony lub podpaski. Co prawda prosiłam go o to może z 3 razy, ale nigdy nie odmówił. Jak koleżanka wcześniej pisała, mamy XXI wiek... chyba nie ma się czego wstydzić (ja prezerwatyw też nie wstydzę się kupować)

Gość do autorki....
Twój facet jest nie dojrzały emocjonalnie. Może mieć także problem ze sobą, na tle społecznym.

mój od kiedy jesteśmy razem(miał wtedy 18 lat) biegał mi do apteki po tampony czy podpaski "żebym ja z bólem brzucha nie musiała nigdzie dreptać". Robi to do dzisiaj:)

Gość anulkas12345
Mój facet sam mi kupuje. Kiedyś zaskoczył mnie okres i lało się ze mnie bardzo akurat jechał do mnie i poprosiłam o kupno podpasek. Zrobił to bez problemu oczywiście kupił inne niż chciałam ale to doceniłam i tak :)

Gość Dawidoff
Nie widzę problemu. Mógłbym iść choćby zaraz, ale ja to dziwny jestem, bo mam wyjebane na to co myślą o mnie inni.

Gość sdfsaaasd
:D:D no wiekszosc facetow czuje dyskomfort w takiej sytuacji chyba :> moj tez by sie krepowal, ale w momencie kiedy ty jestes chora i lezysz w lozku to raczej chyba normalne ze sama po nie nie polecisz? ;/ dziwny ten facet,zeby robic afere o taka glupote...

Wiem że dziwny ale kochany,powiedziałam mu żeby wskoczył do sąsiadki i ja poprosił żeby kupiła przy okazji zakupów mnie podpaski,więc poszedł i powiedział że ja mam do niej sprawę i żeby wstąpiła do mnie bo coś chce jej powiedzieć,hihihi!!

Gość lepiej kupić przez internet
ja kupuję w sklepie podpaski-wielorazowe.pl są tam i podpaski z materiału i normalne jednorazówki. I nie ma problemu z lataniem do sklepu. Listonosz mi do domu przynosi :D

twój facet to dzieciak, przecież to takie ludzkie, dziecku pampersów tez nei kupi, bo to wstyd dla mężzyzny?

Gość kriss738
koleś przesadza. i Cię nie szanuje ... Ty leżąc , w łóżku z bólem lub bez , prosisz go o przysługę a on się wymiguje? żaaaaal... ja bym poleciał nawet na księżyc .... i nie ważne po co ....

Gość Heniu
Śmieci też nie wyrzuci bo ziomy z dzielni wyśmieją? :) Zakupy to zakupy, ja targałem kondomy, tampony, pończochy, lakiery do paznokci nawet i dużo innych :) I jeszcze stawiam taki zestaw centralnie na taśmie i krzyczę "lubrykant po ile?" żeby każdy widział, ze g..o sobie z tego robię. Patrzcie sobie patrzcie pier****ne hieny, zawiść i obłuda to są polskie geny. Mam prawo kupować co chcę a wy sobie patrzcie, jak śmieję się wam w twarz :)

Gość gość
Dzieciak z niego i tyle. Mój mąż nie miał nigdy problemu z czymś takim. Nawet wie, że najlepiej używać tych "skrzydełkowych" :-D

Gość marlena99876
dzieciak z niego, ciekawe ile ma lat? mój ma 24 i bez problemu by to zrobił, niczego się nie wstydzi

Gość gość
Mój mąż nigdy nie miał problemów z kupnem podpasek, tamponów, wkładek higienicznych i innych rzeczy, ja też nie raz kupowałam prezerwatywy czy żele nawilżające i co takiego? No bez przesady może jak bym miała 16 lat było by mi głupio.....

Ot i problem ma Twój gość, no!!! Nie dorósł aby nosić portki!!! To jest facet??? Oczywiście idę jak taka okoliczność i kupuję tylko? No tak facet nie za bardzo w tym gramotny i musi mieć wytłumaczone jak kosmonauta gdzie i jak siku w kosmosie robić. W tej dziedzinie jakoś się my faceci motamy jak Eskimos w igloo w noc poślubną:-)

Gość gość.1
filmik świetny!!!

Gość raczekmaczek
mój też nie kupuje mi rzeczy do higieny intymnej ale gdy jesteśmy razem na zakupach to cichaczem szepce " nie potrzeba ci czegoś waciakowego ?kupuj przyszłosciowo" :) i tak robię

Gość MalinkowyMakaron
Mój chłopak ma 17 lat, jest młodszy ode mnie, a nie ma problemu z pójściem do sklepu po podpaski. Nie czuje wstydu idąc po prezerwatywy, czy test ciążowy. Na "kobiecych sprawach" nie zna się ni krztyny, ale ma już zakodowane, jakich podpasek używam :)