Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu kafeterianka

gdy mężczyzna jest mniej inteligentny od kobiety

Polecane posty

Gość magdamagdalena
oj dorotko, znałam...:)

Gość dorota__27
Po co wymyślono Boga to wiedziałam, gdyż od dawna w niego nie wierzę. Ale po co paznokcie albo błona dziewicza - nie.

Gość magdamagdalena
o błonie dziewiczej i jej funkcji ucza na biologii w podstawówce:(

Gość dorota__27
Może was uczyli o błonie dziewiczej. Nas nie. Wspominano o niej tylko na religii, ale to zupełnie pod innym kątem. Idę już spać. Dobranoc.

Gość magdamagdalena
eh, zadajesz facetowi pytania jak małolata...:O Wyrażnie on jest od ciebie mądrzejszy ale czy ty nie jesteś za głupia dla niego?

Gość tak pokrótce
odpowedzi na pyt.: "dlaczego ludzie wymyślili Boga" nie czytałam, bo fundamentalnie jest ono dla mnie niepoprawnie sformulowane. ale kwestie wiary zostawmy w spokoju... chce Ci powiedziec, ze to co Twoj facet odpowiedzial jest prostym wynikiem logiki a nie wiedzy. np. pytanie dlaczego mezczyzni maja sutki... spodziewalam sie o obszernej odpowiedzi na temat procesu mammogenezy i dalszym kształtowaniu zarodka przez estrogen i androgeny. lub w przypakdu pytania o skoku w pociągu... a gdzie druga zasada dunamiki Newtona? przedstawione przez Ciebie odopwiedzi powinien znać srednio rozgarniety nastolatek. ale grunt, ze Tobie imponuje. dobranoc monika🖐️

Gość Borat - yński
Bez sęsu!!! Kobieta nie może być mądrzejsza od mężczyzny ex definitione, gdyż już dawno nasi uczeni w Kazachstanie udowodnili że kobieta ma mniejszy mózg od wiewiórki. Dlatego myśli dupą...

Gość gość
nie ma nic gorszego niż głupi facet, lepiej zeby był brzydszy i inteligentniejszy niż przystojny debil z iq małego robaczka :O

Gość ja niestety
miałam tepego faceta porażka :/ już lepiej być singlem niż z debilem, debile są tylko dobrzy do bzykania

Gość gość
Ja znałem kiedyś taką pare. Różnica była taka, że ta dziewczyna cieszyła sie z tego powodu. Nie brakowało jej inteligentnych rozmów, bo sama nie była za mądra ale na pewno mniej głupia od niego. Taka cwaniara z bloków :D Dzięki temu, że była inteligentniejsza to okręcała sobie gościa w okół palca, podchodziła, manewrowała i rządziła nim. O dziwo to on rzucił ją pierwszy. Ale nie dlatego, że przemyślał sytuacje! Myśleniem nigdy by sie nie splamił :D Po prostu zakochał sie w jakiejś małolacie z dzieckiem i zaczął za nią ganiać :D

Gość gość
Oglądanie wiadomości świadczy o inteligencji? Haha współczuje wam Owce :D Uważacie sie za myślących, a dziennikarze myślą za was :D