Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona1923

Ktora dziewczyna sama w domu????

Polecane posty

Gość onaznudzonazradomia
Eddie co do miejsca pochodzenia to sie zgodze, bo Radom jest jedna wielka dziura i nie mozna sie tu nie nudzic:P ale fakt to ze koncze studia nic tu nie wnosi, napisalam to tylko dlatego, ze kilka postow przedtem autorka pytala co robimy w zyciu:) Eddie Ty tez sie nudzisz czy po prostu dotrzymujesz nam towarzystwa????

Gość a może jakaś pani z Łodzi się
ona1923 -> a podgrzej trochę atmosferę na tym topiku i uchyl rąbka tajemnicy jak się zabawiasz z inną kobietą, kiedy zrobiłaś to pierwszy raz itp. :)

Gość polo111
zaraz miejsca pod kolderka zabraknie:)

ona1923- robię to bardzo często. aktualnie nie mam faceta, ani nawet kogoś tylko do seksu, także jestem wyposzczona, a trzeba sobie radzić:) lubię robić sobie dobrze- nawet 2, 3 razy dziennie :)

Gość Lialia1245
Proszę was moje drogie o pomoc, o wyjasnienie tego słowa: "on jest liderem, a ty elektoratem."

Gość polo111
mmmmrrr Zygzakowata....jak to robisz?

zrobi9lam to pol roku temu z kolezanka bawilysmy sie pod prysznicem zaczelysmy sie dotykac piescic

Gość polo111
moze jednak zaczniemy jakas fabule....moze bedzie milo...co Wy na to?

Gość Lialia1245
Proszę was moje drogie o pomoc, o wyjasnienie tego słowa: "on jest liderem, a ty elektoratem."

Gość Lialia1245
O wszystko kochana,o sens tego zdania:) o co w nim chodzi,

...jest chlody wieczor.... a w mieszkaniu jest cieplutko...pod kolderka znajdujemy sie w dwie...ja i ta z ktora chce sie piescic... najpierw lezymy przytulone do siebie i wtulone w siebie.... potem jej reka niepewnie zaczepia moj brzuszek.... laskocze go.... delikatnie masuje.....

po pierwsze nie -a, ewentualnie -y, a po drugie, to pewnie fragment tekstu jakiejś piosenki, zapytaj autora co miał na myśli

Gość Lialia1245
To tekst z gazetki,dokładanie twój styl:) "on jest liderem,a ty elektoratem.' lecz juz wiem ze chodzi tu o wyborce, po wyborach wyborca moze sobie gadac i tak go nikt nie slucha.

ona 1923.... a moge ja....?? jestem juz taka wilgotna... a moje paluszki coraz smielej penetruja moja muszelke... robi sie coraz bardziej sliska...mokra... i zaraz zacznie ociekac.......mmmmm.....

robie to paluszkiem, uwielbiam drażnić łechtaczkę, aż robie się mokra, potem paluszek idzie do środka, a potem znowu na zewnątrz i jest odlot :)

...osobiscie lubie takie delikatne smyranie jezyczkiem po takiej muszelce jaka mam teraz... ...to przyprawia mnie o niesamowite doznania...a co za tym idzie.... orgazm przez WIELKIE "O"...