Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona1923

Ktora dziewczyna sama w domu????

Polecane posty

Gość a może jakaś pani z Łodzi się
ona1923 -> wkładasz sobie tylko paluszek czy zdarzają się też jakieś przedmioty? Jedna z moich byłych robiła to sobie marchewką (po uprzednim umyciu oczywiście). Niezapomniany widok :)

Gość onaznudzonazradomia
wow alez sie temat rozkrecil........ widze ze lubicie sie zabawiac:D ja tez tym nie pogardze... zdarza mi sie zaspokajac kilka razy w ciagu dnia paluszkami albo szczoteczka do zebow oczywiscie spodnia strona (mam taka gruuuba...) heh odlot ;)

Gość polo111
radomianko to na co czekasz...popiesc sie teraz:)

Gość onaznudzonazradomia
to chyba jedyny jego urok hehe :) i do tego sama musze go sobie zapewnic!! chwilowo (mam nadzieje;P) jestem wolna i innej przyjemnosci niestety nie moge poczuc... a jak z tym u Ciebie Eddie??

Gość polo111
ona1923 piescisz sie jeszcze?polizalas paluszki....ja delikatnie sobie marszcze skorke...:)

Gość onaznudzonazradomia
polo111 wlasnie mam zamiar zaczac bo mi narobiliscie ochoty ;) ona1923 probowalam juz seksu z dziewczyna i bylo cudownie ale to bylo wieki temu i od tamtej pory nie mialam okazji tego ponowic ;( jednak wszystko przede mna:D a Ty ile razy to robilas? w ogole jestes les czy bi?

Gość onaznudzonazradomia
Eddie :* milego dnia ;)

Gość polo111
ja wlasnie bylem w toalecie....musialem sobie zrobic dobrze do konca....tak mnie wzielo:) od razu czlowiek sie lepiej czuje:) ona1923 chetnie bym polizal twoja cipke zaraz po masturbacji....mrrr