Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabi3333

imię Helenka

Polecane posty

Gość Gabi3333

mój mąż chce nazwać naszą córeczkę Helena... czy to ładne imię według was?

Jeżeli mam być szczera to brzydkie imię a macie drugie ewentualnie do porównania? Najwazniejsze pytania czy Tobie się podoba?

heh jak moja babcia ;) helenke ma chyba rubik? mi średnio się podoba... macie jakieś inne imiona w zanadżu?

Gość trudno zeby matce Blanki i Nad
ii podobało się imię Helena:O autorko, piękne imię:) mnei się bardzo podoba:)

Ja nie pytam o zdanie na temat imion moich córek. Autorka pyta więc jak wyrażam swoja opinię. Chyba Rubik ma bo osttanio w gazecie było nawet :)

Gość mnie sie podoba
sliczne imie szczegolnie jesli zdrobni sie Lena/Lenka Hela/Helcia juz gorzej ale to zalezy od was jak na mala beda wolac:))

Gość trudno żeby matce Blanki i Nad
a ja nie proszę ani Ciebie, ani nikogo innego o pozwolenie na wyrażenie jakiejkolwiek opinii tutaj

Mnie tylko drażni jedna rzecz dziecko ma naimię Magdalena albo Helena i wołają Lenka.... To niech dadzą imię Lena wtedy bedzie Lenka... ale to sprawa rodziców jak zdraniają dziecko. I gratulacje autorko :)

Gość Gabi3333
na początku nie podobało mi się, ale już zaczyna mi się po woli podobać. Ja bym chciała Alę, Amelkę lub Agatkę...

Amelia - Amelka - Amelcia - Ami - Amela itd. Alicja - Ala - Alusia itd. ślicznie ja w tych imion co podałaś bym wybrała na pierwsze Amelia na drugie Alicja :)

myszcza - widać że lubisz stare imiona chociażby patrząc na imię Twojego synka. ale mimo to jest słodki :) troche poczytałam bloga

Gość helena fajne
Alicja też ładnie Amelka ujdzie za to Nadia i Blanka zupełnie mi się nie podobają. Podoba mi się jeszcze Weronika, Aleksandra, Karolina, Anna. Strasznie nie lubię udziwnień.