Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senniczek

ZINTERPRETUJE WAM WASZ SEN!!!

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz
Wreszcie ktos dla mnie :) Śniła mi się lawina toczących sie kamieni, ale ja z towarzystwem byłam w bezpieczbnym miejscu i tylko widzialam jak te kamienie z boku i w górze lecą. Strasznie wielkie te skały spadaly. I nawracajacy sen: śnia mi się moje własne łydki w długimi czarnymi włosami. :D Dodam, że depiluję nogi i nie mam na nich włosków.

Gość mało sie znasz na snach
fejkrhjasfnm dziecko chore, placzące oznacza smutek i kłopoty dziecko smiejące sie , wesle oznacza radosc

wytłumaczysz mi ten sen? bo mam jeszcze drugi. wyszłam za mąż za fajnego faceta, wracam z nim do domu, a on przemienił się w hetmana na koniu :O:O takiego jak z ogniem i mieczem :O

Gość senniczek
Taylor Momsen90: za mało informacji. Mogę Ci pwoiedziec tylko, że piwo ogólnie symbolizuje wroga.

Gość senniczek
Hinatka: Ogólnie kot może ostrzegać przed podstępem lub wzywać do większego zaufania własnej intuicji. Natomiast bójka wprost symbolizuje kłótnie z daną osobą

to się akurat zgadza z tą osobą :) tego drugiego ciekawa jestem, bo to dla mnie był koszmar ;]

Gość senniczek
Hinatka: ujrzenie mężczyzny w stroju hetmana zapowiada możliwość pomnożenie rodziny, a więc ciązy.

Gość senniczek
a dlaczego zaraz: lawina to poważne niebezpieczeństwo, które w ostatnim momencie cię ominęło.

Gość senniczek
a dlaczego zaraz: sny o nogach (jak i o innych kończynach) mają charakter seksualny. Mocne i ciemne włosy pokrywające nogi oznaczają duże potrzeby seksualne.

Gość senniczek
Hinatka: spokojnie :) sny nie przepowiadają jednoznacznie przyszłości. Wskazują albo pragnienia albo możliwości, dogodne warunki...

Gość senniczek
A mnie to się śnił mój zdechły z 10 lat temu pies, brakuje mi go bardzo choć to już tyle lat, lubiłam mu bardzo obciągać

Gość senniczek
tak naprawdę to nie znam się na snach jestem tylko głupią pizdą i to moja prowokacja bo pragnę być zauważana i potrzebna a w realnym życiu to mnie wszyscy we wsi tylko ruchają w środek dupy i do niczego więcej nie jestem im potrzebna i poza tymi krótkimi chwilami przyjemności to mnie wcale nie zauważają

Gość senniczek
czy wszelcy podszywacze i prowokatorzy się już uspokoili?

Gość senniczek.
proszę was podszywacze o jeszcze! podniecam się czytając takie podszywy wyobrażam sobie wtedy że naprawdę to robię, podnieca mnie to strasznie, tak bardzo że muszę się gwałcić analnie moim wielkim starym kijem bejzbolowym

mi się śniło, że jeżdżę taczką po jakimś ogrodzie i łapie chomiki, które wyskakują z norek do piosenki white rabbit, co robić?

az mi wstyd: nie masz się czego wstydzić. Sny bywają na prawdę baaardzo abstrakcyjne ;) Chomiki symbolizują związek. Wkładasz je na taczkę, która pchasz. Zinterpretowałabym to tak, że w związku bardzo dużo wymagasz od partnera, ale mało dajesz od siebie.

Gość gebaa24767878
snil mi sie chlopak, ktorego znam z widzenia widuje go rzadko.. podoba mi sie.. snilo mi sie ze go calowalam chyba bylam z nim a dzisiaj go widzialam. Co to oznaczA?

Gość karafka decanter
Senniczku, a mnie sie w nocy snilo, ze sie calowalam z Robbie Williamsem po jego koncercie. Baaardzo bylo przyjemnie. Dodam, ze nigdy w nim nie bylam zakochana ani nic, ale ostatnio wyszedl jego nowy album i duzo o nim slychac w radiu i tv.

gebaa24767878: oczywistym jest, że ten chłopak jest dla Ciebie kims ważnym. Sądzę, że Twoja podświadomość podpowiada Ci, że jest on odpowiedni dla Ciebie :)

karafka decanter: no cóż, pocalunki świadczą przede wszystkim o fascynacji danym mężczyzną. Nie koniecznie o miłości oczywiście ;)

Gość pytajacaaaaaaaaaa
a mnie sie snilo ze skacze z kolega z dziecinstwa po dachac. Wspomne ze nie mialam z nim kontaktu z jakies 7 lat a teraz od czasu do czasu gadamy na GG.

pytajacaaaaaaaaaa: ktoś (być może właśnie ten kolega?) chce Ci udzielić dobrej wskazówki, rady. Dobrze wyjdziesz eśli się do niej zastosujesz.

Gość mi sie
snily kosmetyki.bylko ich sporo.rozne toniki kremy itp cio to znaczy??

mi sie: taki sen sugeruje abyś bardziej przywiązała uwagę do wyglądu. W ten sposób polepszysz swoje samopoczucie, które teraz zapewne nie jest w najlepszym stanie.