Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusia 22

Dlaczego faceci nie podrywają zaokrąglonych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość jarku wymiatasz
kobieto przy 170 cm wzrostu powinnas wazyc 54 kg. najwiecej - inaczej sie nie spodobasz fajnemu facetowi

do złej złej złej phi, on mi nie chce bym chudła. poza tym nadwagi nie mam. zazdrośnico. dlatego mowie ze to jakis pasjonat wielkich kobiet... ja mam 170 cm i 53 kg - jeszcze z 2 kg przytyje i bedzie idealnie a Ty skarbie masz nadwage (max waga przy 170 cm to 60 kg) i nie mam czego zazdroscic :) mam faceta ktoremu sie podobam taka jaka jestem :)

Gość tralalalalallalalalala
"a mój chłopak, wysportowany, "mięśniak" uważa mnie za najseksowniejszą dziewczynę" pewnie dobrze ciągniesz i do tego połykasz

ja tez nie wyobrazam sobie moich skromnych 53 kg plus 12 kg wiecej... kiedys wazyłam 59 i czułam sie fatalnie - mialam za dużo niemal w kazdym cm ciała, nie miesciłam sie w moich ulubionych ciuchac. Schudłam i teraz jestem bardzo zadowolona :)

Gość
ja sie nie wypowaidam w temacie, bo jesli napisze, ze autorka jest zaniedbana i po prostu GRUBA a nie zaokraglona (nienawidze eufemizmow) to dosane opiertol wiec ...🖐️:classic_cool:

Gość
i tez masz cukrzyce czy problemy z tarczyca?:classic_cool:

Gość blalalalallala
bo zaokraglone dziewczyny to hipokrytki maja nika samoocene wiec szukaja ksiecia z bajki zeby sie dowartosciowac

Gość 65kg
naprawdę uważacie, że jestem WIELKA?

Ja też nienależe do szczupłyuch bo mam trochę tych dodatkowych kilogramów. i jakoś znalazłam wspaniałego faceta któremu wręcz podobają się moje krągłości. uważam sie się za osobę dość wysportowaną. codziennie chodzę na stadion biegac z synkiem męża i jejedna chudzina mnie niemoże przegonić. Jestem też zadfbana , zawsze znajdę choćby chwilkę by zrobić coś aby lepiej wyglądac!! to ze kobietka ma nadwage NIE ZNACZY ZE JEST LENIWYM NIEWYSPORTOWANYM BRZUDKIM GRUBASEM KTÓRY SIEDZIE I WPIERDALA ZAZRCIE Z MCDONALDA!!!!

Gość gofr
ponieważ mężczyźni nie chcą żeby dziewczyna była większa od nich :D

Gość oto moja odpowiedź
bo tak jak ja nie lubie grubych facetów tak oni nie lubią grubych dziewczyn, takie to trudne?