Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzusia 22

Dlaczego faceci nie podrywają zaokrąglonych dziewczyn ?

Polecane posty

Gość brzusia 22

Ignorują je, poniżają, nie kokietują a one tak bardzo chcą być kochane przez fajnych facetów :-( Czy okrąglutka dziewczyna nie ma szans na zadbanego zaradnego faceta z klasą ? W sumie, jeśli facet odrzuca dziewczynę z powodu jej figury to klasy nie ma za grosz :-p

Gość skoro ona
nie jest zadbana to jakim prawem wymaga by jej facet był zadbany?!

Gość sadadda
oj bo nie i tyle ! a dlaczego kobiety nie tolerują szczerbatych albo bezdomnych ? z tego samego powodu.

dla faceta kobieta z nadwagą, to kobieta ktora nie dba o siebie - tzn nie cwiczy, nie lubi ruchu, nie chce nic z tym zrobic a co za tym idzie jest leniwa. Tak wiem, nie kazda kobieta ma nadwagę z powodu lenistwa. Ale faceci tego nie wiedza...

Gość brzusia 22
Zaraz zaraz, a kto powiedział, że ja nie jestem zadbana ? Co to za chore teorie mówiące, że jak dziewczyna jest zaokrąglona to od razu jest zaniedbana ? Zapewniam, że jestem o wiele bardziej zadbana niż większość tych, co latają za nimi z wywieszonym jęzorem :-o Więc nie uogólniajcie mi tu. OK ?

Gość skoro ona
zadałas pytanie to ci odpowiem: Nie podrywają bo nadwaga to ZANIEDBANIE!!! a brednie o cukrzykach i tym podobnych możesz między bajki wsadzic.

Jestes pewnie zadbana, masz piekne paznokcie, cere, włosy ale faceci na to nie patrza jesli kobieta ma nadwage. Dla nich wtedy nie jest zadbana ale leniwa - bo to niedbalstwo to nie brzydki oddech, włosy i paznokcie a zbyt wiele kg.

kazdy lubi co innego. znam okragle dziewczyny, ktore maja swietnych facetow. kwestia zachowania, osobowosci, zadbania i dystansu do samej siebie. zazwyczaj okragle dziewczyny sie chowaja jak najblegiej zeb ich nikt nie zobaczyl a to blad. ja rok temu zaczelam brac hormony bo mialam straszne problemy z okresem. przytylam przez to 15kg jak nie wiecej, nie potrafilam ogladac sie w lustrze. a los chcial, ze wlasnie wtedy spotkalam mojego ukochanego :) wynik? w przyszylm roku mamy nadzieje na nasze 'TAK' :)

Gość Dawidoff
Zamiast narzekać na egoizm i niedojrzałość emocjonalną mężczyzn, tudzież brak klasy - proponowałbym zadbanie o swój wygląd.

Gość a próbowałaś kiedyś
poderwać setkę kilosów??? toż to przepukliny można dostać

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
co za ludzie, co za naród

Gość sikam do wanny
lepiej schudnij - wszystkim to wyjdzie na dobre :classic_cool:

Gość Głupiedzieci
Kobiety okrągłe a nie grube są bardzo namiętne w łóżku, tylko to prawdziwym mężczyzną trzeba być a nie głupim szczylem :P

Gość brzusia 22
To sa wlasnie odpowiedzi "na poziomie" - SCHUDNIJ :-o A wyzwiska frajera Jarka nie robia na mnie wrazenia:-p Niektórzy schudnąć nie mogą, ale najłatwiej jest obrazić prawda ? Cóż, zaściankowość polaków jest zadziwiająca :-o

Gość gruba jaaaa
a ile ważysz i ile masz wzrostu? możesz podać swoje wymiary? ...

ale nie chodzi o to, że nie możesz schudnąć. Chodzi o to, że wyglądając tak a nie inaczej masz wymagania z kosmosu i chciałabyć faceta przystojnego i wysportowanego. Więc pomyśl, że przystojny i wysportowany też chciałby szczupłą dziewczynę.

Gość Dawidoff
Najłatwiej własną otyłość wytłumaczyć tym, że nie da się z tym nic zrobić. Do Oświęcimia również wożono spaślaków, ale wystarczyło pobyć tam jakiś czas i każdy spaślak zrzucał nadwagę. Wniosek jest taki - aby schudnąć trzeba mniej jeść.

jasne :D kolejna ktora jest chora i nie moze schudnac :) dlaczego 99% grubasow ktore siedza w domu przed tv zamiast sie ruszyc, pospacerowac, pobiegac - wpieprzaja ile wlezie i zawsze mowia ze to wina choroby, hormonow? gowno prawda - jakby chciały to by schudły. Chyba, ze 3/4 amerykanów choruje na jakies wymyslone choroby - nie wiem czy wiesz ale tam 8/10 osob ma nadwage - ale jakos nie slyszałam zeby była tam jakas epidemia i ludzie chorując tyli do takiego stopnia. Sa tak samo lenwi jak wiszkośc naszych polek.

Gość zuzianica
generalizacja. jestem krągła i mam fantastyczne powodzenie. pewnie jesteś paszczurem :)

Gość foletowy widelcu
fioletowy widelec gówno prawda. ja nie należę do najszuplejszych wymiary: talia 69, biodra 92, udo 58 przy 170cm wzrostu 65kg. a mój chłopak, wysportowany, "mięśniak" uważa mnie za najseksowniejszą dziewczynę ;)

ależ ja nie mówię że to jest reguła. Ale aż mnie trzepie jak czytam, jak kolejna "okrąglutka" jęczy że przystojny zaradny facet z klasą nie zwraca na nią uwagi.

gówno prawda. ja nie należę do najszuplejszych wymiary: talia 69, biodra 92, udo 58 przy 170cm wzrostu 65kg. a mój chłopak, wysportowany, "mięśniak" uważa mnie za najseksowniejszą dziewczynę a co ma Ci powiedziec ze przydaloby Ci sie schudnac ?:) poza tym moze nalezy do tych wielbicieli duzych ciał... kto wie :)

Gość jarku wymiatasz
Jarrek_84 (jarek_84@notowany.pl) zastanawia mnie, jakim facet musi być desperatem i pojeebem żeby zadawać się z kluchą :D :D :D :D :D :D

Gość do złej złej złej
phi, on mi nie chce bym chudła. poza tym nadwagi nie mam. zazdrośnico.