Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Czemu nigdzie nie ma normalnych facetow?

Polecane posty

Gość Antek Bereda
Black and gold, obciągnęłabyś mi? :)

Gość pirat290
mam wrażenie że nie chodzi tu tylko o kilka dni kiedy jesteś chora.

Gość Antek Bereda
Ten wyżej wpis, to nie mój choć propozycja dość sensowna :P Black and gold, masz fajną fotę to Ci zazdroszczą jakieś stare paszczury i tyle ;)

Gość pirat290
Wyjdz na disko, wyrwij żelka i jazda :)

Gość Antek Bereda
Sam sobie nie sięgnę :P Pisałem, że to nie mój pomysł :P

ja tak myslalam,ze tym ludziom o zdjecie chodzi.Bo ostatnio jakas laska mnie do moderatorki podala,ze ja mam zdjecie w stopce(ze nie swoje!) i mnie zbanowali wyobraz sobie!Ale to nic:D Ciagle mi ublizaja.No jak ktos napisze komplement to nagle albo pasztetami reszta rzuca albo kasowany jest watek.Normalnie leze tu na plecach ludzie to sa jednak prozni.A tak oni sa prozni,bo denerwuje ich jak ktos dobrze wyglada.Taki sam ze mnie czlowiek jak z nich.Mam dwie rece i dwie nogi i oczy jak kazdy.Cyrki normalnie...

Gość Antek Bereda
Jednak mało kto ma swoje zdjęcie w stopce, prawie nikt nie pokazuje ogólnie swoich fot w necie a jeśli już to np. narządów płciowych albo cyc. :P To pewnie własnie przez to, że podpisujesz się swoim wizerunkiem a nie przez to jaki (ładny czy nie) on jest. Bo przecież "nie to ładne co ładne, tylko co się komu podoba" ;)

Gość i masz tu takiego
00:30 [zgłoś do usunięcia] Antek Bereda Sam sobie nie sięgnę Pisałem, że to nie mój pomysł------> debila i prowadzisz z nim rozmowę.A napluj mu do hanyskiego ryja i się odczepi zbok popierdolony.:O:(

no ale moderatorka wyraznie powiedziala,ze chyba,ze to moje zdjecie.Moje zdjecie moj problem,ze krazy w sieci.Potem zaslaniala sie tym,ze mam za dluga stopke.Ale stopka miala tak naprawde dwa wersy...Juz jak czlowiek daje na nasza klase zdjecia to sie musi z tym liczyc,ze ktos je moze wywlec.Wiec co to za roznica?

"do nich to zobaczysz jak się rozczarujesz.Widziałem na redakcji co tam wyprawiali z tobą.Poparłem cię ale,że jestem im niewygodny tak wykasowali cały moj post." wykasowali wszystkich ktorzy mnie poparli bylo jeszcze kilka osob...nie weim co tam jest grane.Ale chyba ktos sie tam poprostu bawi ta kafeteria.I to doslownie...

Gość Antek Bereda
"Wywleczenie" zdjęcia z NK to mały problem- gorzej, że pojawiają się tu (jak i na innych forach) linki do tych fot z różnymi komentarzami- zwykle stawiającymi osoby ze zdjęć w bardzo niekorzystnym świetle ;)

Gość radzę ci uciekaj stąd
dziewczyno!!!!

Gość Emmett Fitz-Hume
Napisz do posła Palikota żeby złożył interpelację do Ministra Transportu w tej sprawie :)

Gość radzę ci uciekaj stąd
bo będziesz zaraz gałki trzaskać chłopakom z forum :)