Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowany już nie

No to już po randce...

Polecane posty

Dobra, bez sensu, żartujecie sobie ze mnie, a ja chciałem was prosić o radę. A tu albo mnie mieszacie z błotem albo się śmiejecie. Uważam, że mam gust i styl. Byłem dobrze ubrany. Jeśli kobiety się za mną oglądają to znaczy, że chyba nie wyglądam jak jakas sierota. Ale teraz oczywiście wyjdzie, że rzeczywiście jestem narcyzem :/

Gość dsfgsdfg
ale proszę, napisz czy miałeś foliowy płaszcz

Gość emma baton
Oglądają się żeby zobaczyć czy tymi rękoma trzymanymi w kieszeniach nie marszczysz sobie fredka :)

Gość To ja Rysiek z Klanu online
Brak dobrego wychowania... co z eleganckiego stroju, kiedy słoma z buciorów wystaje :o

Gość 34tgfetw
Zachowałeś się ok, ale na Twoim miejscu spotkałabym się z nią jeszcze raz. Pierwsze wrażenie może być mylne.

Gość Gangbang Master
Łoś z ciebie ziomal :P

Gość iwona zegrze
A co jedliście/ piliście w tym lokalu? :)

Gość Gorąca Czaterianka
Niestety ale na interii tylko takich patafianów na czacie można spotkać. Żal dupę ściska...

Dziękuję wam :) Ja naprawdę nie spodziewałem się tego. Ale szybki atak, wciska mi parasolkę i po chwili mówi, ze zrobiłem bardzo złe pierwsze wrażenie, bo mam ręce w kieszeni. I nie było to powiedziane w sposób jakiś zabawny czy luźny, tylko zimna krytyka po prostu. Byłem dosłownie zszokowany tym i miałem ochotę iśc i ją zostawić, bo nie widziała mi się ta randka zupełnie. Dla waszej wiedzy nie byłem w tym momencie dla niej chamski tylko grzecznie normalnym głosem rozmawiałem z nią o tym. i zaraz kolejny cios, że jak mogę iść z nią tam gdzie wczesęnij nie byłem. A ja chciałem zrobić jej niespodziankę, bo podczas rozmowy na gg dała mi pewną wskazówkę i myślałem, że się jej spodoba. Nie, nie byliśmy na piwie :P Przykro się robi jak się chcesz postarać, wymyślisz coś i jesteś za to skrytykowany. Pewnie myśliecie, że nie wiem, krzyczałem na nia albo obrażałem. Rozmawiałem z nia kulturalnie, ale jednocześnie nie dawałem sobą pomiatać. Po prostu ni robiłem i nie mówiłem niczego po jej myśli, żeby wiedziała, że mną nie będzie rządziła.

Gość Kleryk24
Boże, kto cię wychował dzieciaku? :o

Gość 544445555
no zdradzisz nam czy na tym eleganckim ubraniu miałeś worek foiliowy czy nie?

I nie jestem wcale jakimś aroganckim, pewnym siebie kolesiem. Staram się być pewny, ale mimo wszystko jestem nieśmiały trochę i chcę z tym walczyć. Więc nie wiem jak ktoś nie do końca pewny siebie może być chamski. Słoma z butów mi nie wystaje, bo znam siebie i wiem jaki jestem, sam gardzę chamskimi zachowaniami. Te drobne uchybienia wystąpiły z powodu mojej niewiedzy i braku doświadczenia, a nie charakteru.

Gość emma baton
Gdyby nie miał, to już dawno sprostowałby ten tekst z forum. :D

Gość To ja Rysiek z Klanu online
A do czarnych spodni jakie skarpetki zakładasz? :) Myjesz rączki po sikaniu? :)

Gość Eleonora Szeroka
Na czekoladę? :D Przecież taką księżniczkę wypadało zaprosić do wytwornej restauracji z grającą na żywo orkiestrą :)

Gość 544445555
no racja, już chyba po raz czwarty odmawia odpowiedzi, czyli miał na sobie worek foliowy.... :O

Gość Emmett Fitz-Hume
Na czekoladę? Poczuła się jak dwunastolatka pewnie ;)

Gość Incognito sexuality
Pewnie wcześniej gość siedział i walił konia pod jpegi i teraz zdziwiony :D

Gość emma baton
To rzeczywiście gościu siedzący w worku na śmieci w wytwornym lokalu nie mógł nie zwrócić na siebie uwagi ;)

Gość Gorąca Czaterianka
Kompromitacja...

Gość emma baton
To nie my zaczynamy żenujący temat tylko Ty, więc w czym problem?

Gość Sexi girl 4you
To żeś przyszalał chłopie :D

Gość nie do końca jasne
właśnie, w czym problem? gdy Ci piszą, że laska się po Tobie przejechała i trzeba ją olać, zaczynasz truć, że w ten sposób okażesz "Słabość", narzekasz na laskę, piszą Ci, że może miała powód by źle Cię odebrać, ale Ty oczywiście chcesz się spotkać znowu? sam nie wiesz czego chcesz najwyraźniej

Gość Jarosław Psikutas
Daj mi namiar na nią to ja pogadam :)

Ok, dzwoń na 997 i pytaj o suczkę :) A tak serio to nie mogę, bo co mam jej napisać? Nie podziękuj przecież za miłą randkę. Ona sama wczoraj stwierdziła, że pewnie się z nia nudziłem. A ja sądzę, że ona ze mną się nudziła... No nie wiem co jej pisać, nie będę z nią gadał...