Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzące kobiety są obleśne.

W życiu nie chiałbym aby kobieta, którą mam kochać i szanować urodziła dziecko.

Polecane posty

Gość CO ZA DEBILNA PROWOKACJA
te rizzzi palantko :) tyle ze ja mam 23 lata, mam glowe pelna szalonych pomyslow, koncze studia, chodze na imprezy, Boze i w ogóle moje zycie nie kreci sie wokol kupki mojego dziecka, skad ty w ogóle wyciagasz wnioski ze jak juz kobieta ma dziecko to robi sie zwisla i obwisla i nic juz ja nie interesuje, GOsh co za ciemnota!!!

Gość ppeppperoni
Do dangerouss, chyba nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Autorowi nie chodzi tylko i wyłącznie o figurę, nie pisze,że problemem jest to,ze laska utyła, ale to,że traci swoją kobiecość. Coś w tym jest. Staje się matką, myślącą niemalże na poziomie dziecka tylko o dziecku, gdaczącą "słodko" do zarzygania i nie przejmującą się niczym innym. (także tym jak wygląda) i to nie kwestia tylko figury, ale często higieny, dbałości o siebie- jak jakaś kosmetyka, makijaż, dobry ubiór. Takie kobiety dziadzieją na kilka lat,a potem się budzą i próbują coś ratować. (najczęściej kiedy ich "kochający" mężuś bzyka jakąś fajną kobietkę).

Gość CO ZA DEBILNA PROWOKACJA
no tak to najlepiej sie porównywac z innymi, 'goracymi' laskami... hyhyhy ty chba rizzzi jakas traume masz.. wspolczuje..

Gość do autora ty nie
jestes lekarzem tylko zwyklym kretynem i nie wypowiadaj sie na tematy ,ktore sa dla ciebie obce.Kazdy ginekolog zabije cie smiechem.

Gość no tak to jest kiedy
dla mężczyzny wartość kobiety jest odwrotnie proporcjonalna do ciasności szparki. A wam panowie proponuję najpierw popatrzeć w lustro a potem to co tam zobaczycie porównać z ciałami instruktorów z siłowni.

Gość rizzi pało głupia
Wiem co mi mówią moi kumple, w pracy, przy piwie, to że marzy im się taka jędrna, szalona dwudziestka z ciasną szparką i głową pełną pomysłów. Myślicie, że mówią to potem swoim żonom? Puknijcie się w czoło głupiutkie mamuśki, a potem spójrzcie na siebie i porównajcie się z gorącymi młodymi laskami, jakie można spotkać na ulicy. a myślisz, że kiedy kobieta pieprzy sie ze swoim facetem, to mówi mu, że nie dojdzie, bo on ma małego? puknij sie w czoło prymitywny dawco plemników.

Gość pipy to teraz tęsknią za młod
bo jak sobie wzieli tępę pipy, to teraz tęsknią za młodymi. A sami mają jaj do kolan (faceci też się starzeją), przepitą twarz (te codziennie piwka) i wcale nie wyglądają jak greckie posągi z tymi brzuchami, które tak ochoczo przed sobą dzierżą. Niektórzy też powoli tracą ostatnie włosy tak by na zakupach z żoną odbijać jej blask swoją łysą głową. Taka też jest prawda. A to, że zamiast kobiet, które pracują, rozwijają się, dbają o siebie to ich wina. Widocznie żadna taka ich nie chciała i wzięli sobie kopciucha co tylko w garach siedzi, to trudno. Ich wybór, więc zamiast jęczeć niech upiorą brudne gacie i zajmą się dzieckiem by żona mogła dosiąść jakiegoś młodego i grubego kutaska. DOKLADNIE DOKLADNIE!! :D SUPER WYPOWIEDZ!! POPIERAM CALYM SERCEM HEHEHEHE

"Wiem co mi mówią moi kumple, w pracy, przy piwie, to że marzy im się taka jędrna, szalona dwudziestka z ciasną szparką i głową pełną pomysłów. Myślicie, że mówią to potem swoim żonom? Puknijcie się w czoło głupiutkie mamuśki, a potem spójrzcie na siebie i porównajcie się z gorącymi młodymi laskami, jakie można spotkać na ulicy." A mnie kumpele w pracy mówią, że marzy im się opalony, pięknie wyrzeźbiony, elegancki, wysoki, modnie ubrany, pełen temperamentu męzczyzna ok. 35...i co? Pasuje to wyobrażenie do przecietnego Kowalskiego???:D

Gość a który z szanownych tatusiów
zajmie się parę godzin tygodniowo własnoręczne, czy też własnofiutnie zrobionym dzieckiem żeby partnerka miała czas iść do fryzjera, kosmetyczki, na fitness czy do księgarni po interesującą książkę?

Gość buahahahahahahahaaaaaah
Tylko dziecate mamuśki dotknięte prawdziwą krytyką, a w zasadzie tylko nazwaniem rzeczy po imienu się tu wierzgają :D Faceci jednak przynają rację autorowi i bezdzietne kobiety, które nie dały się zapłodnić czyli zrobić z siebie worka na spermę, a potem dającej się doić krowicy :D:D:D

Gość buahahahahahahaaaaah
Jakie jesteście takich macie facetów :) Widocznie żaden przystojny, opalony?-a to opalenizna jest jeszcze modna??!! :D:D:D, wysoki, ok. 35 lat, który na dodatek w razie wpadki zająłby się dzieckiem, żebyście mogły pójść i na fitness i do kosmetyczki i na shopping, i który jeszcze by wam jakąś plastykę zafundował WAS NIE CHCIAŁ :D A TERAZ TU SKRZECZYCIE, ZABAWNE JESTEŚCIE JAK NIE WIEM CO :D

Gość napisałam powyżej o jajach
do kolan, a mam 22 lata, zero dzieci w planach więc jaką wierzgającą mamuśką jestem? Chyba wyimaginowaną. Stul kapeć internetowy trollu i podwiń jądra, bo ci od kilku godzin szurają po podłodze a ty myślisz, że to ci mózg pracuje. Niestety nie ta strona :D.

Gość nie ściągaj ode mnie
trolliku :classic_cool: wysil się na własne słowa

Gość no nie zgadłeś kolego
bo ja jestem właśnie bezdzietną kobietą ale rzygać mi się chce jak czytam takie bzdury jakie wypisują tu "mężczyźni".

Po wypowiedziach niektorych fagasów tutaj nabieram coraz większego szacunku dla mojego mężczyzny i kolegów, z których jeden stwierdził, że "zawodowe ojcostwo jest najlepszą praca na swiecie" :)

Gość rizzi pało głupia
"Tylko dziecate mamuśki dotknięte prawdziwą krytyką, a w zasadzie tylko nazwaniem rzeczy po imienu się tu wierzgają" przypomnij mi kiedy zostałam zapłodniona i kiedy to ja urodziłam dziecko. a może mam ich kilkanaścioro? wróżysz z fusów? autor ma płytki tok myślenia, a poniewież mężczyźni się z nim zgadzają, to są tak samo płytcy jak i on. ;) i mamy dowód, że przeciętny mężczyzna nie myśli głową tylko chujem i o tym gdzie by go włożyć. 🖐️

Gość powiem takkk
Autor ma rację!Co by sie nie obruszać ze to płytkie i wogóle wiem chamskie ale niestety to prawda!Chocbysmy chciały inaczej... Prawda czasem jest brzydka:( Ja mam 27 lat nie planuje dzieci.;)

Gość napisałam powyżej o jajach
ja jak zbiegałam po schodach to obiłam sobie kolana piersiami... dlatego nie chce dzieci, i tak jestem gruba brzydka i obwisła...mój facet ma wade wzroku -20 i nie ma okularów wiec mu nie przeszkadzam

Gość ALE CO TO ZNACZY DOTKNIETE KRY
TYKA.... ja po prostu nie kumam bazy.. ''W życiu nie chiałbym aby kobieta, którą mam kochać i szanować urodziła dziecko.'' dla mnie to tak durne stwierdzenie ze to moze byc tylko prowo, bo przeciez w w iekszosci zwiazkow dziecko tylko umacnia zwiazek... mam wielu znajomych i wiekszosc z nich ma udane malzenstwa... mezowie nie sa jakimis sfrustrowanymi zjebami co chodza do pubu zeby sie pozwierzac kumplom jaka to zonka obwisla... no i wyrwac jakiegos lachona

najśmieszniejsze jest to, że autor sam wymysla kolejne nicki i wyimaginowanych mężczyzn, by podtrzymac swoją tezę. kobiety natomiast wypowiadajace się niegatywnie o macierzyństwie niech faktycznie pozostana bezcietne, bo macierzyństwo to nie jest rola dla egoistów i pustych lal myslących całymi dniami o swoim wygladzie i swojej wygodzie🖐️

Gość Autor ma racjęCo by sie nie o
Autor ma rację!Co by sie nie obruszać ze to płytkie i wogóle wiem chamskie ale niestety to prawda!Chocbysmy chciały inaczej... Prawda czasem jest brzydka Ja mam 27 lat nie planuje dzieci. OJ NO I ZOBACZYMY ZA KILKA LAT JAK ZALICZYSZ WPADKE CZY TEZ BEDZIESZ MILA TAKIE ZDANIE ;)

Gość no i co się pocisz
trolliku i wciąż próbujesz zabłysnąć powielając to co pisze? Może wymyślisz coś własnego?:classic_cool: W twoim przypadku brak partnera to nie przypadek, więc z tematu o dzieciach przenieś się na onanizm i tam lecz swoje frustracje :)

Gość FACET TO SWINIA
MOWISZ ZE TY O TYM WIESZ.... BLA BLA BLA CO TAM WARCHLAKI, NADAL BRACHACIE O SWOICH ZWISLYCH BABACH

Gość jak sie ma małego ptaszka
to zawsze łatwiej powiedzieć, że to ona jest za luźna po porodzie, od razu lepiej się człowiek czuje i jakiś taki bardziej męski...

Gość ptasiu
HEHEHE pataszek jak fistaszek

Gość wiecie wy co jednak
polskie społeczeństwo, a właściwie znudzone mamuśki siedzące przy kompie są straszne. jak im coś już nie pasuje to do razu prowokacja, podszywy itp. Nawet gdyby to była prowokacja to przecież skaś się to wzięło. Czemu samotne matki z dzieckiem W PORÓWNANIU do innych samotnych kobiet nie mają "wzięcia"?! Albo inaczej, czmeu one już sobie same nie mogą znaleźć mężczyzny, tylko biorą którekolwiek desperata który okaże im cień zainetersowania?! Taka jest prawda, smutna, ale dalej prawda!!!

Gość co ty ja znam dużo kobiet
które nawet z dwójką dzieci znalazły super faceta. Chyba, że ty obracasz się w kręgach ulicznych. :classic_cool: To by tłumaczyło ocenianie wartości kobiety poprzez cipę i fakt posiadania faceta. :D Współczuję pochodzenia i perspektyw, ale nie oceniaj innych po sobie.

Gość ale po co zaraz uogolniac
Czemu samotne matki z dzieckiem W PORÓWNANIU do innych samotnych kobiet nie mają "wzięcia"?! Albo inaczej, czmeu one już sobie same nie mogą znaleźć mężczyzny, tylko biorą którekolwiek desperata który okaże im cień zainetersowania?! DEBILNE UOGOLNIANIE, samotne matki, mezatki, a ile jest samotnych mlodych dziewczyn co pierwszemu lepszemu wskocza do lozka, z braku laku... szkoda mi was bezdzietne krytykantki, zazdrosnice ktore same z checia by sobie faceta wyrwaly i sie hajtnely, tyle ze w polszy jest deficyt i co wam zostalo, surfowanie po kafeterii i wyzywanie sie na szczesliwych matkach i zonach :D

Gość ale palant....
Twoja wypowiedź świadczy tylko i wyłącznie o twoim pustostanie mózgowym, bo z pewnością tam nic prócz pustki nie ma. Debil ..... nie wie po co go natura stworzyła i tyle!!! Nie wie też w jaki sposób sam się wziął na tym świecie .... Skoro tak bardzo chcesz być sam w życiu, to po co bredzisz, jak niedorozwój. Jest jeszcze opcja znalezienia partnerki bezpłodnej. Wtedy to się godzi z naturą. Skoro tak mało wiesz, to zapewne nie wiesz, że z naturą jeszcze nikt nie wygrał!!!