Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzące kobiety są obleśne.

W życiu nie chiałbym aby kobieta, którą mam kochać i szanować urodziła dziecko.

Polecane posty

Gość temacik pchiiiii
żona i matka syna sama nie wiem jak to sie stało :)) nie podszyw

Gość temacik phii
a obkurcza się to macica - a nie pochwa - lekarzu-szacunek

Gość Mama od miesiąca
Witam wszystkich wypowiadających się na tym "cudownym" wątku. Jestem świeżo upieczoną mamą, mam 22 lata, córeczka przyszła na świat dzięki mojemu wielkiemu wysiłkowi i jestem z tego dumna, że dałam radę. Było to miesiąc temu. Nie wiem, drodzy forumowicze jakie macie pojęcie o ciąży, porodach, połogu itd. Ja nie dostałam żadnych rozstępów, przytyłam 13 kg, teraz wracam do swojej poprzedniej wagi, wyglądam lepiej niż kiedykolwiek, cięcie krocza już się zagoiło, nie mam żadnej blizny. To fakt, że na razie pochwa jest jakby rozluźniona, ale to wrażenie z każdym dniem mija. Naprawdę natura jest mądra, wszystko sama ureguluje. Oczywiście czasami trzeba jej pomóc. To jednak nie usprawiedliwia pisania takich pierdół, jak na przykład Dusia19. Nie wiem, kim trzeba być i w jakich kręgach się obracać, żeby tak p i e p r z y ć! Wyobraźcie sobie, że planujemy z chłopakiem wrócić do regularnego współżycia już wkrótce, jesteśmy dobrej myśli. I jak ma się dziecko, to wcale nie myśli się tylko o nim. Wręcz przeciwnie-to dziecko staje się nowym motorem do tego, żeby o siebie zadbać.