Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzące kobiety są obleśne.

W życiu nie chiałbym aby kobieta, którą mam kochać i szanować urodziła dziecko.

Polecane posty

Gość no ale takie są fakty
ale czemu się tak boicie- wy rodzące kobiety -prawdy o pochwie?! Doinformujcie się, a potem skrzeczcie- pochwa po porodzie nie ma możliwości wrócić do stanu przed porodem!!! Ona się zmniejsze, ale nigdy już nie będzie taka sama. To jest niestety fakt. Do tego dchodzą bardziej lub mniej udane nacięcia/rozerwania pochwy, a co za tym idzie szwy. No i jeszcze hemoroidy. To na tyle z dolegliwości oczywtsitych w sferze intymnej.

Gość to o czym pisze autor
świadczy tylko o tym, że mężczyźni są niedojrzali, egoistyczni i nieco prymitywni. Nie chcesz mieć grubej żony po porodzie? To idź z nią pobiegaj, popływaj, pojeździj na rowerze. W tym jakie ona ma ciało po porodzie masz 50% udziału.

Gość ja perdzielę co za dzieci
no ale take są fakty->ty to pewnie pochwy na żywo nigdy nie widziałeś a tak się chwalisz swoją wiedzą

Gość wrócą do formy tylko trzeba
ćwiczyć mięśnie brzucha i kegla a hemoroidy to przypadłość ludzi podkreślam ludzi, którzy mają zaparcia a nie kobiet po porodzie

"Ona się zmniejsze, ale nigdy już nie będzie taka sama. To jest niestety fakt. Do tego dchodzą bardziej lub mniej udane nacięcia/rozerwania pochwy, a co za tym idzie szwy." ...a facet w wieku 40 lat juz nie bedzie takim ogierem jak w wieku 20 :D To oczywiste, że z wiekiem i doświadczeniem, jakim tez jest urodzenie dziecka, wiele się zmienia. Sa jednak ludzie, którzy mają inne priorytety niz tylko taki, by zaspokoic samca czy samicę w łóżku :)

Gość dlatego uważam że
mężczyzna MUSI mieć penisa o obwodzie minimum 15cm

Gość tak samo jak obleśny
jest każdy mężczyzna który nie ma płaskiego brzucha i/lub ma małego penisa. I tak uważają wszystkie kobiety z mojego otoczenia. Niestety taka jest prawda panowie.

Gość nie dziwię ci się
pewnie masz takiego małego !!!

Gość żenua jakich mało
Pochwa się nie skurczy po porodzie :D Każda matka jest gruba, obleśna i nie dba o siebie przez bachora :D Facet zdradza luźną pochwę z bachorem u cyca :D Każdy kto potwierdza takie fakty jest skończonym dnem, powinien mieć zakaz posiadania dzieci dożywotnio i konać w najpodlejszym domu starców sam jak palec. A stare matki o rozciągniętych pochwach spędzą starość w otoczeniu swych dzieci i wnuków, które mają w doopie pochwę babci :D

Gość no ty jesteś szczęśliwy
a czy żona też jest szczęśliwa, że nie może mieć dzieci?

"e? To idź z nią pobiegaj, popływaj, pojeździj na rowerze. W tym jakie ona ma ciało po porodzie masz 50% udziału." buhahahahah jesteście strasznei niekonsekwentnte jak utycie to facet ma 50% udziału a jak jest dyskusja o aborcji to te same wyzwolone piszą, ze mój brzuch moja aborcja i facet nic do tego nie ma zrobię co chce 🖐️ no więc ma czy nie ma? :D

tak, bo byłem wdowcem z dziećmi i wychowała jak swoje, a ominęły ją wszystkie fizjologiczne niespodzianki.

Gość żenua jakich mało
mi tam od wpychania kabaczka i dezodorantu też się porządnie rozróżniła pochwa... a nie rodziłam...ale to jest bardzo pomocne przy zaparciach...

brzydki niski beznadziejny ----> ja uważam, że o losie dziecka, także tego nienarodzonego, decyduja(powinni decydować) obydwoje. Niezaleznie od tego, czy im się układa, czy nie, ale często jest tak, że facet znika i kobieta sama podejmuje działanie, a że on za 10 lat bedzie miał pretensje...hmm...nieobecny nie ma głosu.

Gość Adelinka
mamusie boją się prawdy... poza tym co maja wnuki i dzieci do pożycia małżeńskiego? ale kolejna smutna prawda... kobiecie zależy tylko na spermie męża i tym zeby posiadała dzieci i wnuki...on aby dostarczał kasy...ale na tym polega "miłosc" w katolickich małżeństwach...horror...:(

A skąd wiesz że te same? Ja uważam że dziecko to wkład obu stron, więc decyzje co do niego i konsekwencje co do nich też powinny być wspólne. Jeśli ciąża nie jest wynikiem przestępstwa ani nie zagraża życiu i zdrowiu kobiety to kobieta nie może sama zadecydować o aborcji jak i nie może sama dziecka wychowywać. Na temat ciała po porodzie pisałam wyżej.

Gość mirabelka09
autorze dlaczego myslisz kutasem a nie glową? czy naprawde penis kieruje Twoim życiem?

Gość CO ZA DEBILNA PROWOKACJA
wszystkie kolezanki ktore znam, po urodzenia dziecka zostaly zdradzone: 1. Maz ja zdradzil miesiac po urodzenia dziecka, nadal z nim jest 2. Facet ja zostawil pol roku po urodzeniu, jest samotna matka, zyje z alimentow 3. Facet ja zdradzal z siedemnastolatka, nastepnie zostawil, teraz ma innego ktory ja bile 4. Zostawil ja gdy dowiedzial sie ze jest w ciazy 5. Maz ja zaczal zdradzac po 2 mies od urodzenia, sa nadal ze soba, on ja oszukuje, nadal zdradza Wszystkie kolezanki ktore maja dziecko, sa po nieudanym zwiazku. Poza tym dziecko to same problemy, nieprzespane noce, zaniedbane matki, ciagly brak kasy bo bachorowi trzeba pieluchy kupic, nigdzie nie mozna wyjsc i wiele innych minusów. Jedyny plus to jak matki polki twierdza "milosc dziecka" Smiechu warte TO NIE SWIADCZY WCALE ZLE O KOBIETACH, OTWORZ OCZY DEBILKO... TO TYLKO SWIADCZY O TYM JAKIMI GNOJAMI SA FACECI, W SZCZEGOLNOSCI POLACY... MOJ MAZ MNIE W ZYCIU NIE ZDRADZI BO TO JEST SPRZECZNE Z JEGO MORALNOSCIA, A Z RESZTA KOCHA MNIE PONAD ZYCIE, P.S MAMY 2 LETNIE DZIECKO, Z WPADKI KTORA ON ZAINICJOWAL, JEST NAUKOCHANSZYM MEZEM I WSPANIALYM TATA, ROBI MI MINETKE ZA KAZDYM RAZEM JAK SIE KOCHAMY I WCALE NIE NARZEKA NA MOJE JAK KTOS WCZESNIEJ PISAL 'WIADRO' HEHEHEHEH COZ ZA DEBILNA PROWOKACJA... ZAL I SMUTEK

A Ty znajdź mi takie wątki w których mężczyzna pisze że chce dziecka a partnerka chce usunąć. Zazwyczaj to mężczyźni chętnie proponują aborcję.

Gość dangerouss
Aha czyli swojej matki też ani nie kochasz ani nie szanujesz, gratulacje. A po drugie to tak jakby kobieta powiedziała że w życiu nie będzie z facetem który pije piwo bo potem będzie miał bęben zamiast brzuch i to dopiero będzie obleśne.

Gość rizzzi550
Ale dlaczego kobiety się wypowiadają w imienu mężczyzn? (Dzieciate kobiety). Mężczyźni piszą jedno, a wy wiecie lepiej. Śmieszne to. Skąd macie pewność (prawdziwą, a nie tylko to,.w co wy wierzycie), że wam mężowie dup nie obrabiają?! Że nie skarżą się kolegom,że macie zwisy, rozstępy, luźne pochwy i nie ma już z wami o czym porozmawiać poza omówieniem koloru kupki dziecka. Wiem co mi mówią moi kumple, w pracy, przy piwie, to że marzy im się taka jędrna, szalona dwudziestka z ciasną szparką i głową pełną pomysłów. Myślicie, że mówią to potem swoim żonom? Puknijcie się w czoło głupiutkie mamuśki, a potem spójrzcie na siebie i porównajcie się z gorącymi młodymi laskami, jakie można spotkać na ulicy.

Gość czyli jak mężczyzna mówi
do kobiety "Kocham Cię" to tak naprawdę mówi "Kocham twoją wąską pochwę i Twój brzuch nieskażony rozstępami"?

głupia prowokacja bo jakby każdy myślał tak jak Ty to nie było by cię na swiecie i ludzkość by wyginęła ;)