Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzące kobiety są obleśne.

W życiu nie chiałbym aby kobieta, którą mam kochać i szanować urodziła dziecko.

Polecane posty

Gość Rodzące kobiety są obleśne.

Jestem lekarzem i wiem doskonale,że pochwa napewno nie wraca do dawnych rozmiarów po porodzie.Ona może się jedynie nieco obkórczyć ale już nigdy nie będzie taka jak dawniej. To że mężowie mówią niektóym paniom,że jest ok to chyba tylko z litości. Drogie panie, po urodzenia dziecka dla swoich mężów nie będziecie już napewno atrakcyjne, staniecie się w pierwszej kolejności matkami ich dzieci. To wszystko. Spójrzcie na statystki, które jednoznacznie pokazują,że więcej żon jest zdradzanych wsród tych, które już rodziły. Tam też jest więcej kryzysów. Jeżeli chcecie być kochane i podziwiane nie dajcie sobie robić dzieci, bo wtedy już zginiecie jako kobiety. Ja napewno nie chciałbym aby moja kobieta rodziła, zniekształciła i zniszczyła swoje ciało, włosy, żeby wiła się z bólu i utraciła swoją autonomię. Pozdrawiam.

Gość debora matora
ale pierdolish jak potłuczona weź se zarzuć apapa i idź spać:o

Gość grenadinne
jedyne, co doskonale wiesz, to, ze nie jestes lekarzem ;) my tez to wiemy, nie martw sie :classic_cool: 🖐️

Gość Rodzące kobiety są obleśne
dlatego zakocham się tylko w kobiecie przerobionej z faceta. by mieć pewność , że nie zajdzie. za daleko....

Gość DUSia19
dobrze napisales, to prawda, zgadzam sie z TOBa w calosci, nie planuje dziecka z moim chlopakiem jakos nie teraz moze kiedys w wieku 30.35 lat narazie trzeba sie nacieszyc sobą, wydaje mi sie ze po porodzie wlasnie pochwa jest luzna i mezczyzna kochajac sie z kobieta moze czuc sie jak by chodzil po pustym pokoju przykra prawda ;/;/

Co to znaczy "obkórczyć"??? :o Moim zdaniem jesteś co najwyżej studentem I roku medycyny, bo Twoja wypowiedz nijak ma się do wypowiedzi dojrzałego mężczyzny, a myslę, że po skończeniu studiów medycznych taki być powienien...

Gość JAKO FACET JESTEM
ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)

Gość no i racja bo tak jest
kobiety po porodzie nie dość, że wyglądają obleśnie, ich pochwy są jak wiadra to w dodatku cofają się w rozowju razem z dzieckiem. Znam wiele takich przypadków.

Gość DUSia19
Chociaż z drugiej strony zawsze zostaje anal. Mam takie miłe wspomnienia z dzieciństwa kiedy tatuś pieścił mnie szczotka od klozetu po pupie ile wtedyż było zabawy:) Tak chyba tak wyobrażam sobie moja przyszłość:)

Gość no i racja bo tak jest
ale generalnie mówię bazując na moim własnym doświdczeniu

Gość ja miałam cesarkę
i jestem ciasna jak dziura w dupie :classic_cool:

Gość DUSia19
przez dziecko traci sie wiele rzeczy moja mama stracila przeze mnie i przez brata piekne zeby ma je nadal ale nie sa juz biale zebpuste bo caly wapn jej ,,zabralismy" figure sie traci oczywiscie jesli sie pozniej dba o nia to mozna wrocic do niej ale ogolnie to ciaza to jest porazka rozstepy na brzichu udach, no i rozszerzona pochwa , ja kochajac sie z moim facetem czuje ze jest we mnie nie chcialabym sie go kiedys zapytac ,, czy juz wszedl bo nie czuje nic " przy porodzie nacina sie pewne miejsce przy muszelce wie ktos moze ktore to miejsce dokladnie i czy to boli ??

Gość poległam na miejscu
prowo -10/10 lekarze zwykle mają na tyle wysokie IQ, że opanowanie zasad języka ojczystego nie sprawia im problemów :P

Gość Alez moje drogie panie
to co napisal autor to prawda. Zreszta kazdy facet ktory stuka kobiete po ciazy to sam wie jak luzno tam jest ;). Dlatego wlasnie szukamy sobie lepszych doznan erotycznych u kobiet co jeszcze nie rodzily :)

Gość DUSia19
ta wypowiedz o analu nie byla moja wypowiedzia dlaczego sie podszywasz ??? io uzywasz mojego nicku ;/ zal .pl

Gość puknij sie
wejdz na strone www.zal.pl tam przeczytasz o sobie. swojej matki tez nie kochasz i nie szanujesz bo Cie urodziła? na pewno nie!! zastanów sie co piszesz bo obrazasz tutaj wspaniałe matki, które własnie są piekne dlatego ze mają dzieci

Gość poległam na miejscu
Alez moje drogie panie to co napisal autor to prawda. Zreszta kazdy facet ktory stuka kobiete po ciazy to sam wie jak luzno tam jest zwłaszcza jesli poród był cc :P

Gość taa bo doznania
faceta są najważniejsze, kobieta tylko ma służyć jego zachciankom, jak takie coś czytam to mnie c h u j strzela

Gość zgadzam sie z autorem
wszystkie kolezanki ktore znam, po urodzenia dziecka zostaly zdradzone: 1. Maz ja zdradzil miesiac po urodzenia dziecka, nadal z nim jest 2. Facet ja zostawil pol roku po urodzeniu, jest samotna matka, zyje z alimentow 3. Facet ja zdradzal z siedemnastolatka, nastepnie zostawil, teraz ma innego ktory ja bile 4. Zostawil ja gdy dowiedzial sie ze jest w ciazy 5. Maz ja zaczal zdradzac po 2 mies od urodzenia, sa nadal ze soba, on ja oszukuje, nadal zdradza Wszystkie kolezanki ktore maja dziecko, sa po nieudanym zwiazku. Poza tym dziecko to same problemy, nieprzespane noce, zaniedbane matki, ciagly brak kasy bo bachorowi trzeba pieluchy kupic, nigdzie nie mozna wyjsc i wiele innych minusów. Jedyny plus to jak matki polki twierdza "milosc dziecka" :D Smiechu warte

Gość ja tam bede miec cesarke

Gość mała ciułała
A ja jestem po poronieniu mechanicznym to co? to jest jakbym rodzila czy nie ? :(

Gość zgadzam sie a najbardziej
mnie rozsmieszaja babki które jak ktoś na forum napisze że kobiety w ciązy i po ciąży są grube itd to wszystkie piszą że są szczupłe, zadbane i bardzo atrakcyjne a większość z nich na dietach siedzi :D

Gość DUSia19
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia!!! Dzieci to same klopoty wiadomo ze kazdemy sie chce dziudziusia ale wydaje mi sie ze to tylko chwilowe bo gdy przychodza problemy to kazdy chcialaby nie miec ,,problemow" ..... naprawde nie chcialabym w moim wieku teraz miec dziecka to bylaby porazka dlatego zabezpieczam sie ,.

Gość Moim zdaniem tak jest.
Jestem kobietą, ale zgadzam się z tym coi napisał autor. Wiem, co opowiadją moi koledzy z pracy. Mężczyźni inteligentni. Nie pociągają już ich własne kobiety- nie dbają o siebie, są zainetrsowane jedynie dzieckiem. Wtedy oni najchętniej by tylko uciekali z domu. Smutna prawda,bo rpzecież dzieci z powietrza się nie biorą.

Gość prowo 0/10
Jestem pewne, że matka autora topiku podziela jego zdanie. Gdyby nie urodziła debila miałaby do dziś piękną figurę, ciasną pochwę, a jej mąż by jej nie zdradzał na lewo i prawo z tym co debilów nie urodziły. Żal czytać takie wypowiedzi. A na stronie głównej Kafeterii napisano - forum dla mądrych kobiet.

Gość UWAGA BO ZA CHWILE MATKI
POLKI ZACZNĄ PISAĆ ŻE TO KOBIETY WYBIERAJĄ NIEODPOWIEDNICH FACETÓW BO DLA FACETA JEDYNYM MARZENIEM JEST ZOSTAĆ TATUSIEM :D

Z wszystkich Was, którzy są przeciwnkami ciąż, na pewno sa dumni Wasi rodzice :D Po pierwsze bycie w ciązy nie oznacza rozstępów, popsutych zębów, ani innych deficytów...Ja oprócz tego, że mam piłkę zamiast brzucha i czuję małego, to nie różnię się niczym od dziewczyn nieródek:) Po drugie, pisząc o tych wszystkich przypadkach zdrad, rozstań, problemów wśród Waszych znajomych, dajecie tylko świadectwo tego, w jakich kręgach się obracacie. Ja dostrzegam rózne związki dookoła, jedne szczęśliwe, inne mniej lub wcale, ale nie ma to nic wspolnego z dziećmi:o ...o wielkości pochwy nawet nie wspomnę, bo wypowiedzi takie, jak te Dusi19 sa poniżej wszelkiej krytyki....