Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnastaraczka21

Zaczynamy starania o malenstwoPazdziernik 2009

Polecane posty

Gość smutnastaraczka21
Dzisiaj kochalam sie ostatni raz z mezem bez zabezpieczenia pewnie i tak z tego dziecka nie bedzie i moze lepeij bo on teraz ciagle wyjezdza to i tak bym ciagle byla sama z dzieckiem wiec jeszcze trochce poczekamy jak sie bardziej dorobimy . mamy czas . w poniedzialek prawidlowo powinnam miec owulacje ale pewnie i tak nic z tego wszystkiego nie wyjdzie ale juz sie przez to nie zalamie ciesze sie tym ze kiedys bede miala moze dziecko i nie bede martwic sie ze teraz nie wyszlo a wam zycze powodzenia .

Witam! Dzisiaj zawitała @ zmałym opóźnieniem co prawda, chyba za dużo stresu ostatnio. Aktualizacja tabelki nick...........wiek...........skąd...........cykl....... .termin@....... T.C.B.L........20........woj.śląskie..........5......... .2.11.09....... ola5656........21........W.Brytania.........2........... 21.10.09..... Aisha-hm.......24.......woj. ślaskie.........2.............22.11.09....

Gość olcia5656
ooo tak mi przykro Aisha-hm :(

Gość olcia5656
ja narazie staram się nie myśleć o tym...straciłam rozeznanie w dniach płodnych przez spożniony okres i może lepiej jak się trafi to będzie (mam nadzieję, że nie będę musiała czekać wieczność)

Witam Was Jeśli mogę to chciałabym dołączyć do was :) Mam 25 lat i staramy się o 2 dziecko od 7 miesięcy ale jak na razie nam to nie wychodzi :( początki były okropne łzy i rozczarowanie a teraz biorę wszystko na luz :) Dziś mam wizytę u gin. więc dowiem się wszystkiego co i jak :) Pozdrawiam was serdecznie

Dopisuje się do tabelki :) nick...........wiek...........skąd...........cykl....... .termin@....... T.C.B.L........20........woj.śląskie..........5......... .2.11.09....... ola5656........21........W.Brytania.........2........... 21.10.09..... Aisha-hm.......24.......woj. ślaskie.........2.............22.11.09.... biedroneczka_25......woj.mazowiec......7............8-10/11/09

Gość ola5656
witam bardzo serdecznie...razem razniej :)

Witam kolejną staraczkę. Ola5656 - Ja również przez ten spóźniony okre troszkę sie pogubiłam, nigdy tak nie miałam, chyba za dużo stresu - 10.11 mam obrone pracy mgr więc nerwy chyba zrobiły swoje, a co do starania sie to doszlismy z mężem do wniosku że będzie lepiej o tym nie myśleć, zostawic wszystko swojemu biegowi :)

Gość ola5656
dokładnie tak będzie lepiej :) to teraz skup się na obronie, nie myśl tyle o dziecku, nie obejrzysz się i będzie już u Ciebie w brzuszku :) zobaczysz

Witam wszystkie staraczki i postanowilam do was dolaczyc :).Ponad rok temu przestalam brac tabletki anty.Yasmin,pozniej mialam bardzo rozlegurowana menstruacje,raz 40 dni raz 60 az w koncu nie mialam pol roku!Bylam u ginekologa,przepisal mi duphaston i w koncu mam znowu @ co 30 dni mniej wiecej,bardzo chcialabym miec dzidziusia ale wydaje mi sie ze przez to sie nie udaje.Moje pytanie,w ktorym dniu cyklu najlepiej isc do ginekologa na USG zeby zobaczyl kiedy mam owulacje i czy wogole mam i wszystko u mnie gra

hej dziewczyny,Wiec ja dołanczam sie do was.Staramy sie juz ok 6 miesiecy,ale jak ktos mowi zeby sie wyluzowac i tym podobne to jest tragedia,bo za kazdym razem kiedy sie nie udaje to czlowiek jest jeszcze bardziej zdesperowany i wsciekly o tym sie nie da przestac myslec ale trzeba wierzyc

Witam nowe staraczki :) ania1982- moja znajoma poszła na poczatku cyklu i wtedy ginekolog ustalił najlepszy termin kolejnej wizytu żeby można było sprawdzić czy jest owulacja.

widze w naszym gronie nowe osobki :) Witajcie :) ja jeszcze daleko mam do @, obiecalam sobie ze w tym miesiacu nie bede sie niczym zamartwiac, nie bede mierzyc temperatury ani sprawdzac polozenia szyjki, szczerze mowiac gdzies to teraz mam bardzo chcialabym zajsc w ciaze i zobaczymy co z tego wyniknie :) Wy tez piszcie co u Was, bo cos ostanio slabiutko tutaj ;)

tak chyba bedzie lepiej-ja rowniez kontrolowalam u mnie wszystkie oznaki owulacji a pozniej ciazy,juz prawie bylam pewna ze jestem w ciazy,mialam klocie jajnika,piersi tez troche bolaly,a dzis dostalam @,dlatego ide do ginekologa zeby przynajmniej wiedziec kiedy mam owulacje,ale postanowilam juz spokojniej do tego podchodzic

to zupelnie tak jak ja w tamtym miesiacu, tak sie nakrecilam ze widzialam prawie wszystkie objawy, okres mi sie spoznial 3 dni i juz bylam szczesliwa tymbardziej ze temperatura byla wysoka, no ale moje szczescie dlugo nie trwalo.. chcialam kupic test w aptece a tu niespodzianka i @ przyszla, nagle wszystkie objawy ktore chyba sobie wymyslilam odeszly w niepamiec

witam! ja staram sie juz od 4cyki akurat jestem w fazie owulacyjenej i mam nadzieje ze tym razem sie uda:) pozdrawiam inne staraczki

Gość 22gagadka22
hej dziewczyny! ja też się chętnie zapisze do was. nick...........wiek...........skąd...........cykl....... .termin@....... T.C.B.L........20........woj.śląskie..........5......... .2.11.09....... ola5656........21........W.Brytania.........2........... 21.10.09..... Aisha-hm.......24.......woj. ślaskie.........2.............22.11.09.... biedroneczka_25......woj.mazowiec......7............8-10 /11/09 22gagadka22..22......woj.war-maz.......2.............11.11.09 to nasz 2 cykl starań. tylko ten cykl nie wpełni wykorzystany :(. byłam u mojej pani doktor teraz czekam na wyniki cytologii i mam skierowanie na zbadanie prolaktyny i testosteronu. zobaczymy co wyjdzie i wtedy zacznie sie znow starania.

Witam was :) Gin. super by tacy lekarze wszyscy byli jak oni to życie nasze by było inne ;) Więc mama mały torbiel ale dostałam czopy i powinno pomóc kazał mi przyjechać zaraz po @ i ma sprawdzić czy wszystko ok i powiedział że pomoże nam byśmy cieszyli się dzidziusiem :) Nawet nie wiecie jak mnie ten lekarz podbudował super człowiek i wielu już osobom pomógł :) A jak u was dziewczyny jak samopoczucie? Witam następne staraczki miło i przyjemnie się robi :)

A Ja znowu nie mierze zadnej temperatury poprostu staramy sie w miare mozliwosci w te "dni",a powiedzcie dziewczyny kiedy niby dokladnie sa te dni plodne bo raz czytam ze od 10 dnia cyklu do 15 raz 12-14 a jeszcze puzniej ze 10-19,a najbardziej prawidlowe daty przy cyklu 28 dni?

Mam pytanie do was Miałam wczoraj robione usg i miałam endometrium 9mm widoczne echo środkowe to był mój 11dc wie może któraś co to oznacza? Za odpowiedź będę bardzo wam wdzięczna :)