Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnastaraczka21

Zaczynamy starania o malenstwoPazdziernik 2009

Polecane posty

no i wyszedl negatywny... :( @ poki co nie ma, ale czuje ze to tylko kwstia czasu, bo i temperatura mi spadla i pobolewa mnie brzuch.. ehh szkoda no nic w tym miesiacu trzeba udac sie do specjalisty.. moze on cos poradzi..

Gość dorka55
Ja już jestem po 4 nieudanych cyklach. Też mnie naszła myśl, zeby iść do ginki tak gruntownie się przebadać, pobrać krew i usg zrobić, bo nie miałam juz dawno, ale ona się do tego nie pali, bo co to dopiero 4 cykle, po roku się przychodzi jesli się nie udaje. Na razie postanowiłam nie mierzyć temperatury i w ogóle starac się nie mysleć o dzieciach i zajściu, bo czuję, że zaczyna mi odbijać. Co ma być to będzie, uda się albo nie uda.

a no widzisz tak jak mowilam @ przyszla z opoznieniem ale jest.... wlasnie to tez mnie denerwuje... dla mnie 6 cykl to juz o jakies 2 za duzo... zobaczymy, poprosze o te badania bo zwariuje.. juz zaczynam myslec ze cos ze mna jest nie tak chociaz wiem ze jest wiele par ktorym sie nie udaje a sa zdrowe a juz zaczynalam sie cieszyc.. dorka jestem z toba :* jak nie ten cykl to moze nastepny

Witam Ja w tym cyklu również staram sie nie myśleć, mam teraz małe urwanie w głowy w domu i w pracy więc całkiem nieźle mi to wychodzi. Zobaczymy jakie będą efekty :) Pozdrawiam

To co dziewczyny?Zaczynamy wiec nastepne starania pt.Listopad 2009 :):),a Ja bede miala 7 cykl,masakra ale kiedys sie wkoncu musi udac głowy do góry dziewczyny Ja juz o tym tez zaczynam myslec w inny sposob a nie wkrecam sobie sruby

Cześć dziewczyny co tu taka cisza jest? Mnie dziś tak nosiło że o byle co czepiałam się męża, wqurwiał mnie na maxa o byle co więc zaczął się mnie pytać co się ze mną dzieje bo nie wytrzymywał już ze mną i tak jest od wczoraj albo się wqurwiam albo chce mi się płakać z byle czeka itp. Masakra nie wiem co się dzieje ze mną moze dla tego że 10 ma przyjść ta @ wstrętna małpa :( piszcie co tam u was i jak samopoczucia :)

no cisza cisza,ale dziewczyny uda nam sie,musi sie udac,ale jak tylko ta wstretna @ sie odczepi ide do gina,ponad pol roku to juz za dlugo stanowczo

Gość smutnastaraczka21
hej jak tam u was// ja za 2 dni dostane okres i jestem oewna ze go dostane wiec nawet nie licze ze bedzie dziecko.pozdrowienia

Gość dorka55
U mnie nic nowego, miałam nie myśleć nawet o staraniach, ale jak tu nie myśleć...odwiedzam moje przyjaciółki, wszystkie mają małe szkraby, jak na nie patrze to mi się płakać chce. Z tego wszystkiego juz wyliczyłam sobie ze w tym tygodniu będę miec dni plodne i już kombinuję w które zaplanowac przytulanki. Głupia jestem wiem, ale nie mogę przestaćo tym myśleć. I na moje szczęście jakieś choróbsko stara się mnie podejść, mam nadzieję że to przez pogodę się źle czuje...

witam dziewczyny dawno mnie tu nie bylo! ja tez myslalam ze juz sie udalo bo jakos inaczej sie czulam!! ale to tylko moje zludzenie bo dzisiaj robilam tesk 29dc i wyszla jedna kreseczka! tak mi przykro bylo:((( bo naprawde myslalam ze tym razem sie udalo.widac moja intuicja mnie zawiodla:( chyba zrobi sobie przerwe miesiac albo dwa bo jakos wymiekkam powoli! trzymajcie sie

co tu tak cicho!nikt nic nie pisze??? moze dziewczyny napiszecie jakie badania zlecil wam wasz gin w ten sposob mozemy porownac czy nasi lekarze mysla dobrym tropem

Gość dorka55
Dorotko masz na myśli badania, które zleca gin przy planowaniu ciaży? Jeśli to miałaś na myśli, to moja ginka tylko mnie zbadała, zrobiła cytologię, żadnego usg nie miałam, badania krwi też nie. Po badaniu pwiedziała że szyjka ok i tyle, no i że mogę się spokojnie starać. A i mam wpaść po wyniki cytologii, czego jeszcze nie zrobiłam bo nie ufam babie. Myślę się wybrac do innego lekarza, który nie będzie mnie olewał.

Cześć dziewczyny, to i ja dołączę do Was - zawsze to raźniej razem. Z mężem rozpoczynamy starania w tym miesiącu. Obecnie jestem w 11 dc (przy 29 dniowym cyklu) więc przed nami kilka dni wzmożonego "przytulania" ;) - trzymajcie kciuki. Oczywiście nie zakładam że uda nam się za pierwszym razem, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie lepszego prezentu pod choinkę bo @ spodziewam się 23 XII.. :)

Gość Aisha_hm
Witam, jak tu pusto, Ja sama pisałam ponad miesiąc temu ale kurcze urwanie głowy, 20 listopada byłam u gina poza jakąś infekcją wszystko OK, ale starania zawieszone - 3 tygodnie leczenia, a potem zaczynamy znowu :) Pytałam się tez gina jak to jest z kwasem foliowym, twierdzi że raczej sie nie zdaża żeby były jakieś reakcje organizmu na kwas foliowy, tabletki mam zazywać wieczorem, a jak to nie pomoże to mam zmienić preparat bo może mi przeszkadzać jakiś składnik tabletki niekoniecznie kwas foliowy. Witam kolejną staraczkę i trzymam kciuki :)