Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnastaraczka21

Zaczynamy starania o malenstwoPazdziernik 2009

Polecane posty

kurcze ale tu pusto nie ma z kim pogadac :( dzisiaj zmierzylam temperature bo juz nie moglam wytrzymac, no i mam 37,0 jutro powinnam dostac okres wiec pewnie nie dostane bo dzien przed okresem temperatura mi spada i wynosi jakos 36,4-36,6 zaczynam miec coraz wiecej nadziei

a jakie masz inne objawy? Mnie bolały piersi ale teraz od kilku dni przestały do @ 6 dni:P

Ja też się staram ale jest tak ciężko nie myśleć:P Nie wiem jak dotrwam do piątku. Powodzenia życzę:) Oby były dwie bordowe krechy!

hej dziewczynki to i ja do Was się dołączę,razem z mężem staramy się już 10 miesięcy kurcze jak ten czas szybko leci.mamy już jedną córcię która ma już 5 wiosenek ale zapragneliśmy mieć jeszcze jedno dziecko i tu pojawiły się schody. Na dzień dobry znikną mi okres i w sumie przez ten niecały rok miałam go wywoływanego trzy razy a to luteina itp. ;/ i tak w kółko..aż w końcu moja gin poradziła mi żeby narazie zaprzestać starań i spróbować brać conajmniej przez 2 m-ce tabletki anty (diana-strasznie się źle po nich czułam ale z wiadomego powodu wytrzymałam te dwa m-ce) a potem od razu się starać , że a nóż widelec cos zeskoczy.. no więc teraz czekamy na @ i mam nadzieję , że się nie pojawi ;)

tak chyba bedzie lepiej to nie była krew tylko taki brązowy kolor na bieliźnie.odczuwam z prawej strony takie ukłucia nachodzi i po jakimś czasie przechodzi i tak sobie się czuje już 3 dzień i do tego obawiam się czy nie mam ospy załamka :( a jak u was dziewczyny?

tak chyba bedzie lepiej trzymam za Ciebie kciuki by Ci się udało!!!!!! I by ta wstrętna @ nie przyszła do Ciebie i do nas wszystkich ;) Moja mama dziś do mnie że źle wyglądam i mam plamy na twarzy i to jest prawda maskara tak to jeszcze nie wglądałam :( Ja muszę czekać do 10 by się dowiedzieć czy się udało ahhhhhhhh te czekanie

Gość smutnastaraczka21
Mi sie nie udalo znowu i terz czekam na wynik cytologi . ostatnio przez 2 dni mialam strasnzie duzo bialego gestego zluzu nie wiem co jest ale napewno w ciazy nie jestem .powodzenia wam zycze .

Witam. My starania zaczęliśmy we wrześniu .Udało nam się w pazdzierniku,w drugim cyklu.Bardzo się cieszymy.Tydzień temu zrobiłam test,1 dzień po spodziewanej miesiączce,wyszły dwie kreseczki.Za dwa tygodnie idę do położnej na pierwsze USG.Mam nadzieję,że wszystko będzie ok.Mamy już 5-letniego synka(poczęty w pierwszym cyklu).Cieszę się,że nie musiałam dłużej czekać. Życzę wam dziewczyny szybkiego zajścia w ciążę i zdrowych dzieciaczków.

Gość ola5656
Witam Was dziewczyny...nie bylo mnie tu kilka dni, ale nie mam czasu jakoś, ciągle ta praca i praca...powiem Wam szczerze, że ja jakoś nie myśle o tym poprostu mam za dużo na głowie w ostatnich tygodniach i mam nadzieję, że na dobre mi to wyjdzie :) w sumie teraz szykuję się na wyjazd do Polski także też troszkę zamieszania z tym, więc może tak przypadkiem sie uda, nie liczę dni płodnych, w sumie i tak ostatni cykl mi się przeciągnął, więc się trochę poprzestawiało, temp też nie mierze... trzymam za Was kciuki i oby @ nie przyszła :)

Gość ola5656
Mamo Marcelka gratulacje...:) świetnie, że Wam się tak szybko udało :)

Gość ola5656
tak chyba będzie lepiej kiedy test robisz??

Gość dorka55
Cześć dziewczyny, ja też chce do Was dołączyć. Staram się z mężem 3 cykle. @ mam dostac 4 października, cały czas mierzę temperaturę i niepokoję się, że zaczyna spadać jak przed okresem , wczoraj i dziś 37,5. nie wytrzymuję już napięcia i dziś zrobiłam test Quick Vue z nadzieją ze coś pokaże, a tu jedna kreseczka :( Bolą mnie piersi i brzuch i podbrzusze i stąd myślałm że może zaszłam, ale to pewnie wina nastawienia i psychiki i co ciekawe kwasu foliowego, który na mnie działa tak, że wywołuje lekkie mdłości. Pisałyście o kwasie foliowym, jak się po nim czujecie?

dorka napewno nie pomylilo ci sie cos z temperatura?? 37,5?? przeciez to strasznie wysoko co do folika to przyznam szczerze ze tez jakos inaczej sie po nim czuje kiedy testuje? tego nie wiem, moze za 2-3 dni, zobaczymy ;) to zalezy od jutrzejszej temperatury jezeli sie utrzyma taka jaka jest to bede testowac nastepnego dnia jezeli spadnie to nie mam na co liczyc

Gość dorka55
Naprawdę mam taką temperaturę, owszem jest wysoka ale w poprzednim cyklu tez tak miałam, na 2 dni przed @ a potem już spadała i przyszła @ Ja zrobię tak jak Ty, poczekam jeszcze te 2 dni, nie zostaje mi nic innego A dla mnie kwas foliowy jest ciężko strawny, ciągle mi słabo, mam mdłości, gorzki posmak w ustach. Czytałam w ulotce, że zażywając folik mogą się pojawić, i akurat na mnie trafiło ;) Znajoma mówiła mi, ze ja tak mam, poniewaz mój organizm nie potrzebuje kwasu foliowego, bo mam go nadmiar i żeby nie przesadzac z witaminami. W sumie sama nie wiem, co o tym myśleć, sądziałam, że folik jest dobrze tolerowany, a tu masz ;) A mówiła jeszcze, ze ona przy wszystkich 3 ciążach nie zażywała nigdy foliku i jze teraz jest moda na niego i dlatego lekarze je kobietom przepisują. A rodziła pierwszy raz 20 lat temu a ostatni 7 lat. Co myślicie o tym?

Witam U mnie tez od kiedy biore folik dziwnie sie czuje mam bule podbrzusza i lekką biegunkę. 20 ide do gina to może się coś dowiem. Pozdrawiam

Gość Soniuś88
Witam,staram się z narzeczonym od miesiąca,i mam male pytanie:ile potrzeba nasienia do zapłodnienia jajeczka?czy np krpla nasienia wystarczy?Mój mąż raz jak kończy we mnie to cała sperma zaraz wyplywa tak jakby było jej duzo a czasami po stosunku wydaje mi się że mało jej wszylo z niego bo niewypływa tak szybko,Wy też tak macie?Pozdrawiam.

Hej dziewczynki,Ja mam jutro planowo dostac @ ale mam nadzieje ze nie dostane kurcze nie moge dostac!Trzymam kciuki za was Wszystkie:)

Gość dorka55
Trzymam kciuki za Was dziewczyny :) oby się udało

dziewczyny a powiedzcie czy test moze sie mylic?Niby mialam dzis dostac@ ale tescik wyszedl negatywny:( pewnie jutro dostane szlak by zwalil

Gość dorka55
Morelko akurat u mnie się nie pomylił. W poniedziałek zrobiłam test wyszedł negatywny, a dziś dostałam @ w terminie niestety :(

hey co u was? u mnie bez zmian :) kupilam dzis test, mam zamiar zrobic go jutro o ile nie pojawi sie @, poki co spoznia mi sie, bo mialam dostac ja przedwczoraj :) martwi mnie temperatura bo troche spadla znaczy sie nie duzo bo tylko o jedna kreske, ale mysle ze to z powodu tego sluzu, bylam dzis na zakupach i bylam pewna ze dostalam okres.. ale okazalo sie ze mnie poprostu zalało tym bialym sluzem zobaczymy co czas pokaze

no to życze Ci powodzonka bo u mnie kiepsko:)daj znac co wyjdzie w tescie mam nadzieje ze chociaz Tobie sie uda:)