Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnastaraczka21

Zaczynamy starania o malenstwoPazdziernik 2009

Polecane posty

no sprawdzalam no niby tak jak to sie doczytalam ale i tak nie wychodzi nam narazie kurcze chyba faktycznie sie za bardzo staram

witam was kobitki :):):) ja sie nie staram o dzidzie ale jak bym juz wpadła _ przepraszam niektóre za to słowo :) to bym sie cieszyła :):) ale same mi powiedzcie czy moge byc w ciąży :/ mam okres 28 dniowy i kochałam sie bez zabespieczenia hmmm juz sama nie jestm pewna ale chyba 7 i 8 dnia cyklu ... z góry wielkie dzieki za odpowiedzi :)

a najgorsze z tymi dniami plodnymi to jest to ze...czekam pilnuje nagle kladziemy sie do lozka a Tu Ja padnieta maz padniety i co szturcham go bo przeciez dni plodne trzeba sie starac a tu ani sily ani ochoty,naprawde chyba przestane liczyc i moze wtedy sie uda bo juz nie mam sily za kazdym razem czekac az mnie gdzies cos zakluje albo zaboli i wmawiac sobie o moze to ciaza,a potem i tak kiszka,ech malolaty raz sie gdzies wyrwa i jest ciaza za 1 razem a tu czlowiek sie stara przezywa i fige z tego ma.Ale sie wam wyzalilam az milo ze jest komu uf..

morelka22 daj na luz kochajcie się wtedy kiedy macie tylko na to ochotę nie tylko u Ciebie jest tak ze tu owulka a siły człowiek niema :( mój lekarz powiedział na luzie wszystko i po woli wszystko się ułoży i wiem ze każdej z nas się uda w odpowiednim momencie ;)

ale czlowiek jest taki glupi ze jak juz przywyknie do tego i co miesiac tylko liczy kiedy wypadna te dni to potem to juz ma zakodowane w mozgu i mysli na okraglo,ale na co by nie patrzac wierze ze kazdej sie uda jednej wczesniej drugiej puzniej,i to sie liczy

no z tego co mi wiadomo a uczonym nie jestem,to raczej nie powinna Ci ciaza grozic bo to za wczesnie troche jest ale w przyrodzie rozne rzeczy sie dzieja,ale raczej nie masz sie czego obawiac

tez tak mysla :) dziekuje za odpowiedz :) na innych forach mi pisza ze nie ma szans a innych ze raczej sa a na innych gratuluja mi córeczki hehehehe zwariowac mozna hehe zrobiłabym test ale jest troszke za wczesnie :( i do gin tez :):):):) ale bardzie sklonna jestem do twojej wypowiedzi :P:P

załamana mowia ci tak zeby cie zdenerwowac ;) fakt faktem plemniki w dobrych warunkach moga zyc dlugo, przewaznie do 72 godzin czasem dluzej, ale to nie oznacza odrazu ze masz sie obawiac ciazy, mozliwosc jakas tam jest.. ale spojz sama, sa tutaj dziewczyny ktore celuja w sama owulacje a mimo to nie zachodza w ciaze :) tak naprawde w ciaze nie jest tak latwo zajsc, wiec glowa do gory

dziekuje ci bardzo za odrobinke nadzeji :*:*:* bo juz sobie zdazyłam powkrecac hehe poniewaz minoł juz 8 dzien od tego stosunku a mnie piersi tak bola ze to szok nigdy tak nie miałam... ale to pewnie dlatego ze sobie cos uroiłam :P:P

wiesz co mnie piersi zaczynaja bolec na jakies 10 dni przed miesiaczka :P kiedys tak nie było, teraz jakos tak mam, wiec sadze ze i tym nie powinnas sie martwic ;) a tak jeszcze z doswiadczenia, kiedys tez balam sie ciazy i wmawialam sobie praktycznie wszystkie objawy ;) potem przyszla miesiaczka i objawy znikneły ;)

Gość kakjasrhw7erhdnudb
to wcale nie jest tak ze malolaty maja dziecko po 1 razie .ja mam 19 lat i z chlopakiem chcialam miec dziecko zanim pojde na studia a tu dupa staralismy sie przez miesiac nic nie wyszlo. to wcale nie jest takie latwe uwiezcie nawet w tsakim mlodym wieku

Jeden wieczór mnie nie było a tu tyle staraczek przybyło :) Ale macie dziewczyny stu procentową rację że trzeba sie wyluzować, romantyczny wieczór kieliszek dobrego wina a może sie uda :) Ja mam wizyte u ginekologa 20 listopada i zobaczymy co mi powie a do tego czasu spokojnie i staram się nie myśleć czy sie uda.

kakjasrhw7erhdnudb ja miałam 19 lat jak zaszłam w ciąże i urodziłam córkę ale powiem Ci ze wtedy brałam anty. i zapomniałam wziąć a ex mąż powiedział ze strzelił gola i przestałam je brać. teraz mam 2 męża i cudownego który bardzo kocha córkę (tak jak prawdziwy ojciec bo jej to nas olał na maxa co innego było ważniejsze) I byłam u gina. powiedział mi ze jeśli zmieniłam partnera to łatwo może teraz nie być i że pomoże nam byśmy cieszyli się maleństwem :) Nie ważny jest wiek kobiety tylko to jakie żołnierzyki ma partner i czy wszystko ok jest u Ciebie. U nas jak nadal nic nie wyjdzie to mój będzie miał badane żołnierzyki ;) hi hi hi

Aisha-hm mój lekarz mi powiedział że dużo kobiet nie ma problemu z zajściem tylko z głową i latają od 1 do 2 lekarza bo tu psychika ma bardzo duże znaczenie! Mi powiedział bym miała nadal takie podejście jak mam a mówiłam mu ze na początku to płacz był i rozczarowanie a teraz jak się uda to fajnie :) nie powiem bo w pewnym momencie straciłam nadzieje na to maleństwo ale lekarz mi dał otuchy i wsparcie ze będzie dobrze.

macie racje psycha to wazna sprawa! duzo osob staralo sie latami a jak wyluzowaly to sie udalo! ale nie mam pojecia jak to zrobic zeby przestac myslec;( u mnie to im dluzej sie staram tym wiecej mysle:((((

no i widzisz dorota240 Ja mam dokladnie tak samo im sie wiecej staram tym wiecej sie denerwuje i tu sie nie da wyluzowac

da sie wyluzowac da ;) naprawde :) przynajmniej na poczatku cyklu, bo czym blizej do miesiaczki tym bardziej o tym mysle... zostalo mi jakies 3-4 dni, nie mam mysli typu napewno jestem w ciazy, caly czas mowie sobie ze nie zastanawia mnie tylko biały sluz, tak jakby sciete białko, jest go duzo od kilku dni, jak wstaje rano to czuje sie strasznie mokra.. ( przepraszam za okreslenia ) piersi mi urosły o jakies 1,5 centymetra z 89,5 do 91, ale to pewnie dlatego ze mnie jakos teraz bardziej bola i zrobily sie twarde, chyba przed kazda miesiaczka tam mam, a wiec na nic nie licze mialam ochote zmierzyc dzisiaj temperature ale obiecalam sobie ze nie bede tego robic a wiec czekam dzisiaj wogole sniły mi sie jakies pierdoły, najpierw bawiłam sie szczeniaczkiem pozniej nagle malenkim dzieckiem, po chwili dziecko zamieniła sie w babusie 80letnią.. dalej bylo malutkie ale duzo brzydsze bo bylo cale w zmarszczkach.. ehh glupie sny

ja obiecalam sobie ze nie bede wchodzila na zadne strony o staraniu sie z wyjatkiem kafeteri. u mnie jest troche inaczej poniewaz bylam juz w ciazy i wiedzialam od samego poczatku chociaz nie bylam pewna na 100procent wiec teraz po owulacji wiem czy sie udalo czy nie:(

Gość Aisha_hm
Witam Wiem że jest ciężko nie myśleć o tym czego sie tak bardzo pragnie, łatwo napisać ale gorzej z realizacją. Ja czekam aż się skończy @ a potem możemy zacząć się z mężem przytulać. :) Dziewczyny a bierzecie już może kwas foliowy, bo jak sie umawiałam na wizytę to położna powiedziała ze mogę spokojnie już zacząć brać. Pozdrawiam

Ja też biorę kwas foliowy :) Słuchajcie miałyście tak ze kochałyście się wieczorem ze swoim partnerem wieczorem a rano na bieliźnie miałyście taka brązową plamę? Chodzi mi o dzień płody(w dzień owulacji lub dzień po owulacji) bo ja miałam teraz tak 1 raz więc zastanawia mnie to czy się może udało.

Cześć dziewczyny :) Ja za tydzień się dowiem czy wyszło nam z mężem. Podobno kobieta czuje jak jest w ciąży. Ja...nie czuje więc chyba nici z tego będą ale poczekam i zrobię test.:)

Cześć dziewczyny :) Ja za tydzień się dowiem czy wyszło nam z mężem. Podobno kobieta czuje jak jest w ciąży. Ja...nie czuje więc chyba nici z tego będą ale poczekam i zrobię test.:)

Gość Aisha_hm
No to powodzenia dziewczyny, trzymam kciuki za te dwie kreseczki ;)

biedroneczka to raczej nie ma nic wspolnego z ciaza... mysle ze chodzi ci o zagniezdzanie jajeczka.. niestety to sie odbywa mniej wiecej od 6 do 12 dnia od zaplodnienia i wtedy mozna zauwazyc jakies plamienia, albo brazowe albo rozowe nigdy nie czysta krew