Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xBlankax1

Miłość jest tak bolesna.

Polecane posty

Witam. Zna ktoś jakieś dobre i skuteczne sposoby aby zapomnieć o ukochanym...? Ja się męcze już 3 miesiące i nie mogę...:(

Gość ppp22
"poznaj innego"- hehe chcialam to samo napisac

Gość poznaj innego
po prostu pasujemy do siebie :classic_cool:

Tylko problem jest w tym ze nie moge:/ brzydzą mnie inni faceci:/ nie moge pozwolic sie nikomu przytulic pocalowac poprostu nie moge... jak rozmawiam z jakimś kolegą to ciagle mysle tylko omoim byłym..:/

Gość poznaj innego
masz dopiero 16 lat

Gość poznaj innego
to jesteś juz starą panną

w sumie nie wiem po co ja wchodziłam na te forum, może z głupoty bo nie wiem juzco ze soba robic, ale widze ze nie ma tu jednak normalnych ludzi, same dno i jjakies zwierzynstwo tu panuje! Chcialam sobie z kims pogadac ale sie nie da chyba. a ty "poznaj innego" zobaczysz jak to jest jak sie zakochasz bez pamieci, potem ktos sie z ciebei bedzie nabijal zycze ci tego z calego serca!!

ogarnij poślady i przestań myśleć. wielkie mi co. wszystko dzieje się w Twoim umyśle nad którym możesz panować, albo stać się sługą jego lgnięcia do doczesnośći :D:D:D ot co

Gość poznaj innego
tylko że wcale sie z ciebie nie nabijam a jak on cie nie chce to musisz sie z tym pogodzić

":59 xBlankax1 13632049@tlen.pl'; Witam. Zna ktoś jakieś dobre i skuteczne sposoby aby zapomnieć o ukochanym...? Ja się męcze już 3 miesiące i nie mogę... " To jest proste jak drut-szprycuj się związkami rtęci,ołowiu i glinu-po tej akcji miesiacu zapomnisz nawet jak się nazywasz:classic_cool:.

Łza__na rzęsie napisała "czas leczy rany wyleczysz się też" A czas nie leczy ran, tylko przyzwyczaja do bólu