Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhjbgfd

welon z lamówką to obciach???

Polecane posty

Gość sdhjbgfd

przeczytalam cos takiego, a taki wlasnie kupialm :(

Gość podobno niemodny ale
CO Z TEGO? Jesli pasuje Ci do sukni do super. Inna sprawa, ze MZ do malo ktorej sukni pasuje. I nie przesadz juz z dodatkami :) bo sam welon bedzie mocnym akcentem

ja miała z delikatan lam,owka ( rok 2007 ) bo taki mi pasował i taki mi sie podobał nie patrze na to co modne tylko mam sie sobie podobac

Gość welonik z lamówką
(najlepiej jak najwięcej wielowarstwowy, i tak umarszczony, by wyglądał jak zwiędła piwonia), do tego na rączki "rękawiczki" czyli gipsiki bez palców, i mamy Pannę Młodą pod tytułem "polska księżniczka bardzo prowincjonalna"... żal :( po co wy się tak szpecicie, dziewczyny ???

Gość kupiłas taki
wielka szkoda; lepiej albo ostrożnie obetnij tę koszmarną lamówkę, albo kup na allegro prostą mgiełkę bez obszycia - koszt do 40 zł, a przynajmniej nie narazisz się na kpiny

Ja welon miałam bez lamówki niczym nie zakonczony i bez zadnych ozdob 120 cm. W sumie welon wybierasz do sukni tak aby pasował , mi podobaja sie np te haftem na koncach.

Gość alfabetagama
tez jestem zachwycona tymi z haftem:)

Gość powiedzcie mi
może mi ktos wyjasnic jaki to jest ten welon z ta lamówką bo naprawdę nie wiem i żebym czasem sobie takiego nie kupiła

Gość jeżeli ci się podoba...
Goście i tak nie będą wiedzieli, ze niemodny :p

Gość a to są welony
modne i niemodne? Nie dajmy sie zwariowac, welon sie dobiera do sukni a nie do widzimisie niektorych panienek na forum. Do jednej sukni pasuje mgielka do innej haftowany a do jeszcze innej jedynie taki z lamowka, wiec wybierz taki jak ci pasuje i nie sluchaj "dobrych" rad niektorych na forum, ktorepewnie nigdy w zyciu nie wybierały sukni ślubnej dodatkow do niej

Gość ewewe
Ladby jest! Przynajmniej nie wyglada jak pierzasta firana :/