ania1989 0 Napisano Październik 20, 2009 Ja dziś na śniadanko zjadłam 2 kromki ciemnego pieczywa z chudą wędliną i do tego herbatka. a na drugie śniadanie mam zamiar zjeść jabłko i wypić zieloną herbatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 20, 2009 Ja dziś na śniadanko zjadłam 2 kromki ciemnego pieczywa z chudą wędliną i do tego herbatka. a na drugie śniadanie mam zamiar zjeść jabłko i wypić zieloną herbatę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmel89 Napisano Październik 20, 2009 cześć wszystkim:* Czytajac Was chyba bardziej się zmotywowałam do schudnięcia... mam 67 kg ;/ , do Sylwestra zrzuce jakies 10 kg ;P powodzenia wszytskim i wspierajmy się:P ja stosuję dietę MŻ ;D noo to silnej woli ;> a bierzecie jakieś taletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 20, 2009 no witam was wszystkie musze sie przyznac wstalam calkiem niedawno wiem spioch ze mnie ale wczoraj pozno poszlam spac sniddania jeszcze nie bylo ale na pewno bedzie kawa z mlekiem( to juz rytual i nie potrwfie sobie odmowic) i moze twarozek z pomidorem co na obiad nie mam pojecia ( usze sie namyslic) na kolacje???? tym bardziej moze dzis pojde na aerobik moja grupa chodzi 2xw tygodnniu we wtorek i w czwartek pozrawiam i czekam na was Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 20, 2009 Ja nie biorę żadnych tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 20, 2009 ja tez chyba ze te ze skrzypem na plytke paznokcia i wlosy sie liczy:P kiedys stosowałam błonnik ale dlatego ze mialam niedobory i straszne zaparcia i dostalam od lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmel89 Napisano Październik 20, 2009 ja też nie bede stowsowała zadnych tabletek :) bedzie odchudzanie na zdrowo;D ja na sndanie jabłko + jogurt naturalny , obiad jabłko + jogurt naturalny, kolecja jabłko + jogurt naturalny haha nie ma to jak urozmaicenie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 20, 2009 karmel, bardzo urozaicona ta dieta, nie boisz sie że ta mieszanka może coś wywołac ? ;) Juz może jakis węglowodan + jabłko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuska22 Napisano Październik 20, 2009 Witam dziewczyny! Ja na sniadanko wszamałam kromke białego pieczywa z plasterkiem rolady z kurczaka...wiem ze białe pieczywo jest nieodpowiednie w diecie ale nie miałam nic innego w domu a do sklepu nie chciało mi sie isc:( Zaraz zmykam na zakupy i kupie dietkowe jedzonko...:) Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 20, 2009 http://www.dietydiety.pl/diety/dieta-1000-kcal dam wam linka do diiety ktora ja stosuje choc wczesniej sama komponowalam i za pomoca tabeli kalorii liczylam miej wiecej ile zjadam teraz zamierzam sie troche tego trzymac podoba mi sie bo menu opracowane jest na 7 dni jest urozmaicone i nie jest jakies wymyslne z produktów które niewidomo gdzie szukac a tu fajny jest artykul http://jakschudnac.com.pl/jak-schudnac-podstawowe-zasady-utraty-wagi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 20, 2009 Ja już mam zaliczone dziś pierwsze ćwiczenia: 15 minut na skakance :-) A pijecie jakieś specjalne herbatki na odchudzanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 20, 2009 zmiana planow kawa z mlekiem kawałek piersi z kurczaka pol jogurtu herbata zupa grzybowa kolo 16.30 i hmmmm kolacja???? jest tu kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uzależniona od słodyczy 0 Napisano Październik 20, 2009 Hejka :) Odchudzam się od ponad tygodnia. Nie spożywam cukru (eliminacja na całe życie) i zdrowo się odżywiam. Chodzę na fitness raz (może niedługo dwa) w tygodniu i mam niesamowita energię :) Mam nadzieję ze na sylwestra będę już względnie niezłą laską :D W stopce moje dane wagowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 20, 2009 hej uzalezniona twoje postanowienie rzucenia cukru na cale zycie calkiem realne ja juz nie slodze ponad 3 lata a uzywam w znikomych ilosciach slodyczy wiec wszystko jest mozliwe witam i tzymam kciuki i gratuluje ładnie waga ci spada w dół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aeth 0 Napisano Październik 20, 2009 nareszcie po zajęciach :O Dziś na śniadanie platki z mlekiem które uwieeeelbaim, II śniadanie jabłko i NIESTETY 4 kawałki czekolady, ale to było święto mojej przyjaciółki więc trudno odmówić mój błąd. Obiad: 1 krokiet z mięsem, pół pomidora i kalafior. A na kolacje to jeszcze nie wiem :P Nie biorę tabletek, piję zieloną herbate tylko :D Dziewczyny, co robicie jak chce wam się strasznie jeść (tzw. atak :P), co robić żeby zapomniec o jedzieniu? Bo ja przed dietą jadłam sporo i trudno sie odzwyczaić :P Ogladanie telewizora nie pomaga bo ja lubie jesc jak oglądam coś :P Hm, pozostało mi tylko czytanie książek albo jakas durna gra na komputerze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
goha_3miasto 0 Napisano Październik 20, 2009 ja nie stosuje herbatek magicznych, bo w to nie wierzę.tabletek tez nie... dzis ryz+warzywa, tak jak wczoraj.zaraz marcheweczka i do domu:)ćwiczonka jakieś i na kolacje twarozek z rzodkiewką i ogórkiem i pomidorkiem :) co do ataków głowu...hmm nie mam takich,ale zawsze jak czuje ze mnie ssie a nie mam nic do jedzenia albo nie chce mi sie robić to wypijam duza szklanke wody, albo jakiegos soku dobrego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aanulla 0 Napisano Październik 20, 2009 a czasami stosuje metode jak mam napad umyj zęby mocno mietową pastą mi pomaga mozecie przetestowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmel_89 Napisano Październik 20, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karmel_89 Napisano Październik 20, 2009 Dziewczyczy podziwiam Was że tak mało jecie;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania1989 0 Napisano Październik 20, 2009 Ja dziś na obiad zjadłam 1 kotleta mielonego,kilka ziemniaczków i moją ulubioną sałatkę z sosem winegret. ( wiem dziś mój obiad nie był zbyt dietetyczny). A na kolacje zjadłam 2 kromki chleba razowego z wędliną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ketoza * Napisano Październik 20, 2009 No to tak . Mogę się do was dołączyć ? Od jutra dieta 1OOOkcal. i ćwiczenia . Też właśnie chcę do sylwka schudnąć . Moje marzenie to ok.10kg. Ale ważne żeby dobrze wyglądać. Będę pisała do was raz dziennie bo czasu nie ma szkoła etc. ... 173cm;( ok.70 kg ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ketoza * Napisano Październik 20, 2009 I od razu mam takie pytanko ile to będzie kcal. ? Płatki z mlekiem Jabłko Kukurydza z puszki Pomarańcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forbes 0 Napisano Październik 20, 2009 czesc gwiazdy! To dopiero poczatek, ale niezle nam idzie:) aeth--> tv to najgorszy zamiennik jedzenia:D polecam Ci jesc o stalych porach, zaczelam 7dni temu jesc 5 malych przekasek/posilkow dziennie, codziennie praktycznie o tych samych porach. Wierz mi ze moj zoladek teraz jest jk zegarek, jak mi burczy to wiem ze jest 15 :D itp :P Badz przygotowana w ciagu dnia, zeby o tej stalej godzinie cos przekasic a nie glodzic sie do wieczora i zrobic potem atak na jedzenie! noi tak jak dziewczyny mowily, szklanka wody na raz tez troche zatyka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
forbes 0 Napisano Październik 20, 2009 karmel89--> mam tyle lat co Ty, tyle samo kg na koncie i taki sam cel:D 10 dół!!! :) ja bym stawiala tylko na zielona herbate, błonnik w kapsulkach, albo najlepiej taki w proszku. zadnych tabsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paslistek 0 Napisano Październik 21, 2009 ok, dzis zawalilam troche:/ lody były. i to dużo. ale chłopak mnie wział na spacer i nie potrafiłam odmówić. ale mówi się trudno. chyba musze przygotować sie do diety jednak i zrobić jakąś małą 1-dniowa głodówke żeby oczyscic organizm.. i mam dla was rade dziewczyny:) te, które już kiedyś bywały na kafeterii pewnie ją znają:) ja sie odchudzałąm tu przed zeszłymi wakacjami i całkiem dobrze mi poszlo;) wtedy poszło 5 kg:D topik umarł i ja sobie też odpuściłąm. co z moją silną-słabą wolą chyba źle:p otóż ta rada, jeśli ktoś się zmaga z cellulitem to polecam zalac łyżke kawy odrobiną gorącej wody. kawe wymieszać z żelem pod prysznic i powstanie rewelacyjny peeling! wmasowac w nozki i masowac i masowac;) poleecam! kofeina potrafi zdziałać cuda!:D przynajmniej w moim przypadku;) a teraz - dobrej nocki {kwiat} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paslistek 0 Napisano Październik 21, 2009 ok, dzis zawalilam troche:/ lody były. i to dużo. ale chłopak mnie wział na spacer i nie potrafiłam odmówić. ale mówi się trudno. chyba musze przygotować sie do diety jednak i zrobić jakąś małą 1-dniowa głodówke żeby oczyscic organizm.. i mam dla was rade dziewczyny:) te, które już kiedyś bywały na kafeterii pewnie ją znają:) ja sie odchudzałąm tu przed zeszłymi wakacjami i całkiem dobrze mi poszlo;) wtedy poszło 5 kg:D topik umarł i ja sobie też odpuściłąm. co z moją silną-słabą wolą chyba źle:p otóż ta rada, jeśli ktoś się zmaga z cellulitem to polecam zalac łyżke kawy odrobiną gorącej wody. kawe wymieszać z żelem pod prysznic i powstanie rewelacyjny peeling! wmasowac w nozki i masowac i masowac;) poleecam! kofeina potrafi zdziałać cuda!:D przynajmniej w moim przypadku;) a teraz - dobrej nocki {kwiat} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość panterakot Napisano Październik 21, 2009 Hej, u mnie waga stoi na 50 kg ale od kilku dni wiecej jadlam.Dzis do pracy to pogloduje na soku pomidorowym a w domu zjem kawalek bialego miesa i to wszystko , niech w koncu na wadze bedzie 49 kg.Bede z Wami wieczorem paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agunik Napisano Październik 21, 2009 A można się jeszcze do Was dołączyć? Ja jeszcze w marcu ważyłam 102 kg a teraz jest 82 i waga stanęła. Kurcze w grupie chyba lepiej mi się będzie zmotywować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Effy 0 Napisano Październik 21, 2009 Agunik super wynik ! gratuluje ja jeszce sie nie mierze, zmierze się za tydzień ;) narzie wstałam i jeszcze nie mysle o jedzenie ;) paslistek lody w pazdzierniku ?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paslistek 0 Napisano Październik 21, 2009 niestety tacy z nas lodożercy;p ale w gruncie rzeczy lepsze lody niż pizza dla mojej figury;) a nie doczekam się czasów w których mój luby zabierze mnie na sałatke;p jeszcze też nic nie jadłąm, ochoty na nic nie mam to może się uda dzisiejsza głodówka:) poł litra wody tylko wypiłam jak na razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach